Ewa&Duffel Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Dobijasz nas zdjęciami tego morza :diabloti: Ale ja bym chciała teraz tam być, ochłodzić się...Duffo też nie ma gdzie pływać :-( Faktycznie foczka hehe :D http://i45.tinypic.com/idamjd.jpg Taaa...jak moj jest taki czysty i suchy, to zawsze się smieję, że to wielkie świeto :cool3: http://i47.tinypic.com/avk38k.jpg Ślicznie tu pozuje :) http://i49.tinypic.com/2vigm7s.jpg My tez puszczamy oczko i pozdrawiamy;) Quote
Nayantara Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Negra w takim piachu to by wniebowzięta była bo ona budowniczym a raczej koparką jest xD http://i48.tinypic.com/2d6tg1y.jpg A to tak specjalnie, czy tak ujęte? xD http://i49.tinypic.com/2rh1ca0.jpg Jaki jęzor :D Próbował skakać przez te pniaki z tyłu? http://i47.tinypic.com/anexoh.jpg Świetne! Ej, słona woda nie niszczy sierści? Tak z ciekawości pytam Quote
FLY Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 [quote name='anetek100']śliczne zdjęcia i te piekne morze...ehhh [quote name='Minerva']http://i49.tinypic.com/2rh1ca0.jpg Jak ślicznie :) [quote name='Ewa&Duffel']Dobijasz nas zdjęciami tego morza :diabloti: dzięki;) taaak nad morzem cudownie, niestety rozpoczyna się już sezon turystyczny. Także chodzimy wcześniej, jak JESZCZE nie ma ludzi, albo na tyle późno że JUŻ ich nie ma..;) albo jak pogoda ciut gorsza, po burzy itp. Niestety nawet jak Fazi nie patrzy na ludzi, nie chlapie ich ani nawet nie podchodzi..to też wadzi coniektórym:( Ostatnio Pani przeszkadzało że pływając F brudzi wodę w morzu:/ [quote name='CarolineS']Negra w takim piachu to by wniebowzięta była bo ona budowniczym a raczej koparką jest xD Fazi też kocha kopać..tylko nudne zdjęcia wychodzą bo ma dziub w dziurze i nic nie widać;p A to tak specjalnie, czy tak ujęte? xD hehe nie no ujęte.. jeszcze go nie nauczyłam puszczać oczka na komendę:P Jaki jęzor :D Próbował skakać przez te pniaki z tyłu?nooo..tak się przeciska jakoś tam między;) to dosyć wysokie jest. Ej, słona woda nie niszczy sierści? Tak z ciekawości pytamhmmm nie zauważyłam żeby u Faz niszczyła. wiem, że u niektórych owszem. może i nie ma takiej fajnej jak po kąpieli w szamponie, ale wydaje mi się, że to nie jest jakieś trwałe uszkodzenie tylko po prostu mu tej soli ciut zostaje i taki efekt;) A pływa w morzu minimum 1, a najczęściej 3 razy dziennie-więc nie chce mi się go tyle samo razy kapać w wannie jeszcze.. wygrzebałam jeszcze coś. mogłaby być super fotka..brak mi tylko aparatu i umiejętności:P było takie piękne, różowe światło od zachodzącego słonka .... :) Quote
Ewa&Duffel Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 FLY napisał(a):dzięki;) taaak nad morzem cudownie, niestety rozpoczyna się już sezon turystyczny. Także chodzimy wcześniej, jak JESZCZE nie ma ludzi, albo na tyle późno że JUŻ ich nie ma..;) albo jak pogoda ciut gorsza, po burzy itp. Niestety nawet jak Fazi nie patrzy na ludzi, nie chlapie ich ani nawet nie podchodzi..to też wadzi coniektórym:( Ostatnio Pani przeszkadzało że pływając F brudzi wodę w morzu:/ No tak,skad ja to znam...Niektorym pies przeszkadza chyba dlatego, ze w ogole istnieje:angryy: Quote
Gazuś Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Jaki on pychaty po tym pływaniu :) Przed następną wystawą taplanko w morzu! Quote
FLY Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 Gazuś napisał(a):Jaki on pychaty po tym pływaniu :) Przed następną wystawą taplanko w morzu! Nastepna w olsztynie więc ciężko.. chyba że mu zrobię solny roztworek w wannie i tam go wrzucę:eviltong: Quote
anetek100 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 hehe ja w Olsztynie to tym bardziej an wystawie będe może spotkamy się akurat:)fotki rzecz jasna tez będą Quote
FLY Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 To do zobaczenie przy ringu goldenków!;) my debiutujemy w pośredniej, wczoraj zgłaszałam.. :) Quote
malina&lucyna Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 zdjecie na foczke wymiata:cool3: słodziak:loveu: Quote
konikowa Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Super zdjęcia! Już nie mogę się doczekać pobytu nad morzem;) Quote
konikowa Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Ja tu czekam na wieści z wystawy:D:D Jakieś zdjęcia i relację;) Quote
RetrieverGolden Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Piękny pies ;) dostojny i wogóle xp Ja i Nafi pozdrawiamy ;p Quote
Ewa&Duffel Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Byliście może na wystawie w Gdyni w niedzielę 18 lipca ? Quote
FLY Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Dzięki wszystkim za miłe słowa i za trzymanie kciuków;) Fot nie mam narazie także tylko krótko napiszę co u nas..;) Fazi 4lipca (w moje urodzinki!!!:D) w Olsztynie zdobył swoje pierwsze CWC (15mcy i 5 dni;p), tydzień później byliśmy w Wawie- dosk 3/5. Teraz będzie Sopot, Białystok i klubówka;) poza wystawami to spędzamy wakacje krążąc między Olsztynem a Białymstokiem gdzie Fazi spędza czas ze swoim kochanym rudym braciszkiem;) W Gdyni na wystawie nie byliśmy.. Iza- jak nas widziałaś trzeba było podejść!!!pewnie bez psa byłaś..?raczej bym zwróciła uwagę na grzywke;) Na szczęście nic straconego bo wracamy w tamte rejony już za tydzień, i będę mięć mnósssstwo wolnego czasu..:) Quote
Iza. Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Ogromne gratulacje za Olsztyn, oby tak dalej :loveu: FLY napisał(a): Iza- jak nas widziałaś trzeba było podejść!!!pewnie bez psa byłaś..?raczej bym zwróciła uwagę na grzywke;) Na szczęście nic straconego bo wracamy w tamte rejony już za tydzień, i będę mięć mnósssstwo wolnego czasu..:) Tak, tak, bez psa byłam ;) No to jak wracacie, to zapraszam na spacerek, mój smrodek bywa szczekliwy na początku, ale do wszystkich psow nastawiony pozytywnie ;) Quote
FLY Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 Fazisi dziś w Sopocie zdobył ostatnie potrzebne Zw.Mł (I/5) i został Młodzieżowym Championem Polski:) z siostrą..i śliczną rozetką od Neverlandu..;) Quote
anetek100 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 super gratulacje wielkie:):):):)ślicznie wyglądał no i właścicielki także;):):):):)a ja jutro będę nad morzem jeden dzień ale odetchnę jodzikiem:):):) Quote
Ewa&Duffel Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Gratulacje :) Fazi jest przepiękny i super się prezentuje ! Jako ze byłam pokibicowac, mam was na zdjęciach, jak zgram, to dam znac ;) Quote
FLY Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 Ewa a to czemu nie podeszłaś się przywitać??;> na foty czekamy bo moje to są jakości widać jakiej;) dziś na krajówce Fazi w tej samej stawce co wczoraj, oceniany przez p. Czechowskiego dostał sreberko -II/5 :) ........potem będą tu fotki................. Quote
Ewa&Duffel Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 [quote name='FLY']Ewa a to czemu nie podeszłaś się przywitać??;> na foty czekamy bo moje to są jakości widać jakiej;) dziś na krajówce Fazi w tej samej stawce co wczoraj, oceniany przez p. Czechowskiego dostał sreberko -II/5 :) ........potem będą tu fotki................. tak jakoś wyszło...za bardzo wstydliwa jestem :oops: Proszę bardzo,oto zdjęcia :) Quote
Ewa&Duffel Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Więcej niestety nie mam, bo musiałam już iść... Quote
FLY Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 dzięki!:) ajjjj widać różnicę między fotami robionymi telefonem a aparatem... Quote
Recommended Posts