Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam 3egzaminy w tym tyg i przygotować do wystawy też się trzeba:P Ale wpadam na dgm, tylko fotek póki co nie będzie;)

pozdrawiamy:)

Posted

Dziękujemy za trzymanie kciuków;)

Walkoverem zdobyliśmy 2xZw.Mł (na Nocnej był jeden konkurent..w nd żadnego..), i dodatkowo 1xNajl.Junior;) Rozpoczeliśmy Mł.championacik:) Z Faziseczki jestem zadowolona, nawet jak poszliśmy na te finały gdzieś ok1szej w nocy to się nieźle trzymał, i w porównaniu z tym co się działo w Poznaniu na ringu honorowym, to teraz pokazał się na nim świetnie;))

A sama wystawa jak dla mnie totalna porażka, więcej nie pojedziemy do bydgoszczy na "halówki"..:/

Fotki będą jeśli ktoś mi zrobił i wrzuci gdzieś, bo ja nie mam:P

Posted

Super!! Serdecznie gratuluję rozpoczęcia championatu w takim ekspresowym tempie;)
Teraz tylko międzynarodówka;)

I oczywiście dziękuję za komentarz!

Czekam na zdjęcia Twojego boskiego mężczyzny i seterka;)

Posted

konikowa napisał(a):
Czekam na zdjęcia Twojego boskiego mężczyzny i seterka;)

hehe w sensie...że Faziego? czy chłopaka?:P Fot z ringu seterka nie mam bo wystawialiśmy praktycznie w jednym czasie, więc nawet nie mogłam popatrzeć;( Są przez chwile na początku tego filmiku z wystawy na seterkowie;) (niebieski sweterek)

Miedzynarodowka polska to chyba dopiero w łodzi będzie..wczesniej dalekooo mamy.

A Faziemu dziś zrobiłam troche fot ale pakując się z Gdyni w popłochu (2godz do pociągu i 0,5 na spakowanie) zapomniałam spakować kabelek;) także fotki za 2tyg:P

Posted

FLY napisał(a):

Walkoverem zdobyliśmy 2xZw.Mł (na Nocnej był jeden konkurent..w nd żadnego..), i dodatkowo 1xNajl.Junior;) Rozpoczeliśmy Mł.championacik:) Z Faziseczki jestem zadowolona, nawet jak poszliśmy na te finały gdzieś ok1szej w nocy to się nieźle trzymał, i w porównaniu z tym co się działo w Poznaniu na ringu honorowym, to teraz pokazał się na nim świetnie;))

A sama wystawa jak dla mnie totalna porażka, więcej nie pojedziemy do bydgoszczy na "halówki"..:/

Gratulacje ! :multi::multi:

Znaczy się nie ma czego żałowac :eviltong:

FLY napisał(a):

Miedzynarodowka polska to chyba dopiero w łodzi będzie..wczesniej dalekooo mamy.

Ooo super :cool3: Z tego co patrze to w ten sam dzień będziemy.
Mam nadzieje, ze uda mi się poznac blondasa i mojego prawie sąsiada :lol:

Posted

FLY napisał(a):

No no, gratulujemy sukcesów :) Jak widze w Bydgoszczy mała konkurencja była, więc chyba mało zabawy i nie było co poogladać ;) Ale i tak super :)

A jaki sądzia był?

Posted

Dziękujemy z Fazisim za miłe słowa;)

egeri napisał(a):
No no, gratulujemy sukcesów :) Jak widze w Bydgoszczy mała konkurencja była, więc chyba mało zabawy i nie było co poogladać ;) Ale i tak super :)

A jaki sądzia był?

heh szczerze to pooglądać to sobie katalog pooglądałam..rozłożyliśmy się troche dalej od ringu, tam gdzie było nieco więcej miejsca i powietrza. Nawet nie miałam ochoty już iść pod ten ring i oglądać oceniania...
a sedziowala na Nocnej p.Sobieszczanska a na dziennej Korpetta:cool3:

Posted

Swoje foty wrzucę dopiero jak będę w Gdyni - zapomniałam kabelka od tel spakować.. A tymczasem 2 fotki z Nocnej w Bydgoszczy (autorstwa Luizy Nillson - dziękujemy za zgodę na umieszczenie;) ).

Nie ukrywam, że bardzo mi się podobają..;) tylko przody wyrównać i ringówke poprawić.. no i moją minę ale to najmniej istotne B-)
PS. oczywiście "nasza" jest tylko ta tabliczka z "1"

Posted

Ja bym tylko zaczęła pracować nad ustawianiem bez smaków, bo na drugim zdjęciu można by fajnie ukryć podgardle gdyby był za pysiek łapany;)
No i nie wiem czamu ale mam manię łapania delikatnie ogona:P Ale to chyba spaczenie seterzaste;)

Posted

konikowa napisał(a):
Ja bym tylko zaczęła pracować nad ustawianiem bez smaków, bo na drugim zdjęciu można by fajnie ukryć podgardle gdyby był za pysiek łapany;)

Masz rację, też tak patrzyłam że mu "wisi" conieco..;) dziś juz nawet troche staliśmy przed lustrem bez jedzonka:p

• 2 weeks later...
Posted

Fazi i jego zachłanność - gryzie jeden kijek, ale drugi i 2 miśki muszą leżeć obok, żeby Goldi przypadkiem się nimi nie pobawił.. :P

"z tatusiem.." :/

pozujemy..;)