FLY Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Przedstawiam moje goldenki:) Ch.Pl OCEAN Falkorn "Goldi" ur. 28.04.2001 o: Ch.Pl FIRST IMPRESSION Jeanton m: Ch.Pl ADELAJDA Potęga Miłości maść kremowa wystawiany 22 razy zdobył: -ocena doskonała x 22 -lok I x 8 -lok II x6 -lok III x 4 -Zw. Mł x 1 -CWC x 6 -CACIB x 2 -BOS x 6 -BOB x 4 -BOG II x 2 -BOG III x 1 Obecnie Goldek na "urlopie ojcowskim" - wychowuje synka z ostatniego miotu;) Mł.Ch.Pl FLY ANGEL Sfora znad Jeziora "Fazisi" ur. 29.03.2009 o: Ch.Pl OCEAN Falkorn m: Ch.Pl Sasquehanna (FCI) RYMOWANKA maść kremowa Fazi dopiero zaczyna przygodę z wystawami;) wystawiany w 2009 zdobył: -klubowa, Warszawa: w.o., 2/8 (kl. baby) -międzynarodowa, Poznań: w.o., 1/2, NSzwR (kl. puppy) 2010: -Bydgoszcz, Walentynkowa: dosk I, Zw.Mł -Bydgoszcz, Nocna: dosk I, Zw.Mł, NJwR -Wilno, międzynarodowa: dosk bez lokaty -Wilno, międzynarodowa: dosk III -Dobre Miasto, krajowa: dosk II -Grudziądz, krajowa: dosk I, Zw.Mł, NJwR -Olsztyn, krajowa: dosk I, CWC -Warszawa, międzynarodowa: dosk III -Sopot, międzynarodowa: dosk I, Zw.Mł -Sopot, krajowa 8gr: dosk II -Białystok, międzynarodowa: dosk I -Czerniejewo, klubowa: dosk IV -Legionowo, krajowa: dosk I, CWC, Zwycięzca -Legionowo, krajowa: bdb II 2011 -Gdynia, krajowa: dosk II -Bydgoszcz, nocna: dosk III -Bydgoszcz, walentynkowa: dosk I, CWC Pierwszy dzień u nas:loveu: ...i pierwsze próby wystawiania...;) Quote
FLY Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 a tu z dziś pare fotek jak sie Myszeczki przewalają po ogrodzie :)) fajnie taki jest delikatny do tego młodego... :) nawet jak za uszko chwyci to tak żeby nie uszkodzić.. tu wściekłe goldenki ;) i jeszcze jedno..Fazi wyszedł troche jak jakaś murena ale tutaj widać jak są do siebie podobne... no i na koniec jedno w postawie-nie mogliśmy sobie odmówić ;P szkoda tylko, że Fazi zepsuł..ale był tak podjarany ziarenkiem karmy że nie mógł ustać w miejscu;) Dzięki za odwiedzenie galerii..pewnie będe coś dorzucać co jakiś czas. pozdrawiam razem z Goldkami:) Quote
Minerva Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Pierwsze :razz:!!! Witamy rodzinkę(tzn. ta psią :evil_lol:) Tak czekałam, czekałam, az w końcu sie doczekałam galerii tatuśka i braciszka mojego cielaka. Prosimy dużo fotek :razz: i zapisujemy się jako stali goście! Pozdrawiamy, Tośka&cielak zwany Fredka. Quote
Clandestine Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Ooo, rodzinka Fredzi :D Witamy i zapisujemy się :razz: Quote
Minerva Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 A tu cisza... Kiedy nowe fotki :mad:? Quote
FLY Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 troche mi zajelo zebranie sie zeby te foty porobic...ale SĄ :P Niestety tylko Fazisi..:( nie ma co opisywac...poprostu świeżutka sesyjka ze spaceru po lesie:)) Tu go wyslalam na jakas górke z zamiarem zrobienia foty jak bedzie zbiegal..no ale zadna nie wyszla wiec jest tylko taka jak stoi;P ... a to mi sie najbardziej podoba...:loveu: wiecej nie ma bo aparat jakis .....dziwny i mi zaraz pokazuje ze slaba bateria:/ Quote
FLY Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 a jeszcze jedno fajne znalazlam;D ..Fazisi sie zapatrzyl..jakas reklama z pieskami leciala:) czasem jak animal planet mu wlacze to tak samooo ;) Dzieki wszystkim za odwiedzenie galerii. Pozdrawiam Quote
Minerva Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Normalnie mój Cielaczek :loveu::loveu::loveu: Jak te psiska szybko rosną. A tak w ogóle to wagarujemy, dawno Was nie było :evil_lol: Quote
Ewa&Duffel Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Witamy :) Piękne psiaki, bardzo do siebie podobne :loveu: Mi też się marzą 2 goldeny, ale na razie na marzeniach musi sie skonczyc ;) Czekamy na więcej fotek przystojniakow :) Quote
FLY Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 dzis bedzie pare "archiwalnych" fotek zlotek- moze byc gorsza jakosc bo z tel;) Fazeczka w wieku jakiś 2uch mieszków...:loveu: : ...tutaj z tatusiem...:) ...i z dosyc głupią minką w warszawskim kwietniku;) Golduś... i jego boska główeczka... ;P :loveu: Quote
FLY Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 dobra....a tekst będzie w drugim poscie.. bo narazie za bardzo nie ogarnełam tego pisania na forum;) dziekujemy wszystkim za odwiedziny i miłe słowa:) mam nadzieje ze następne foty juz bedą wspólne- jedziemy z Fazim na weekend do domu takze sie spotka z tatusiem:) no..cytować tez nie umiem takze bede tak normalnie pisac:P Ewa- no ja niestety też z dwoma nie mieszkam...jak Fazi był malutki to tak, ale teraz jeden jest u rodziców w Olsztynie a drugi ze mną w Gdyni. niestety za małe mieszkanie i w ogóle.. no ale odwiedzamy tatusia:) Minerva- hmmm no podobne podobne...;) my odwiedzamy waszą galerie, mimo że sie nie wpisujemy:P (może zaczne:> ) w ogole codziennie na dogo siedze tylko z fotami problem był bo aparat nawala:/ a miałam spytać już wczesniej.. zamierasz w przyszłości pokazać gdzieś dziewczynke? (wystawy) ;> fajniutka jest..... :> Quote
Minerva Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 FLY napisał(a):Minerva- hmmm no podobne podobne...;) my odwiedzamy waszą galerie, mimo że sie nie wpisujemy:P (może zaczne:> ) w ogole codziennie na dogo siedze tylko z fotami problem był bo aparat nawala:/ a miałam spytać już wczesniej.. zamierasz w przyszłości pokazać gdzieś dziewczynke? (wystawy) ;> fajniutka jest..... :> Nawalające aparaty...Skąd ja to znam :evil_lol: Co do wystaw...Hmm...Kusząca propozycja :evil_lol:, ale najpierw wypadałoby ją umyć, bo na razie to sama sobie robi kapiele w okolicznych stawach, co nie zawsze wychodzi na dobre:eviltong: No i ja bym musiała sie trochę podszkolić w wystawianiu, bo nigdy tego nie robiłam. Co do cytowania, pozwól, że Cię poinformuję jak to się robi, jak chcesz zacytować jedną wypowiedź to naciskasz przy niej 'cytuj'(na dole kazdej wypowiedzi), a jak chcesz więcej to obok 'cytuj' jest taki plusik, naciskasz go przy wypowiedziach, które chcesz zacytować a następnie na samym dole 'odpowiedz' Mam nadzieje, że się połapiesz, nie jestem geniuszem w pisaniu instrukcji :evil_lol:. Pozdrawiamy. Ps.Ale sie rozpisałam :evil_lol: Quote
FLY Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Minerva napisał(a):Mam nadzieje, że się połapiesz, nie jestem geniuszem w pisaniu instrukcji :evil_lol:. juz sie zorientowałam jak sie to robi..wcześniej nie widziałam tego "cytuj", dzięki;) a nad wystawkami pomyśl..super zabawa, i jaka wciągająca:) w przyszłym sezonie nasze zwierzątka juz bedą w młodzieży chodzić, fajnie byłoby się spotkać kiedyś przy ringu... B-) pozdrawiam Quote
Minerva Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='FLY']juz sie zorientowałam jak sie to robi..wcześniej nie widziałam tego "cytuj", dzięki;) a nad wystawkami pomyśl..super zabawa, i jaka wciągająca:) w przyszłym sezonie nasze zwierzątka juz bedą w młodzieży chodzić, fajnie byłoby się spotkać kiedyś przy ringu... B-) pozdrawiam[/QUOTE] Pomyślimy, pomyślimy. A tym czasem może jakimiś fotami zarzucisz :razz:? EDIT: Jeszcze co do tych wystaw. Suńki po sterylizacji mogą startować? Bo nie ukrywam, że nie mam w planach szczeniaków i chciałabym cielaczkę wyserylizować-tak dla własnej wygody i ochroną przed ropomaciczem. Quote
FLY Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='Minerva'] Jeszcze co do tych wystaw. Suńki po sterylizacji mogą startować? Bo nie ukrywam, że nie mam w planach szczeniaków i chciałabym cielaczkę wyserylizować-tak dla własnej wygody i ochroną przed ropomaciczem.[/QUOTE] Hmm no móc to mogą..w regulaminie Z TEGO CO WIEM nie ma zapisu zabraniającego wystawiania suczki sterylizowanej, bo niby czemu.. Zresztą tak naprawde nie ma szansy żeby sędzia to na ringu sprawdził;) Tylko nie wiem czy jest sens:) Pewnie że zabawa, sportowa rywalizacja itp ale jednak wystawy służą głównie przeglądowi zwierzątek do dalszej hodowli. A i pamiętaj jeszcze o kosztach-musisz wyrobić rodowodzik, zostać członkiem związku, opłacić składke członkowską no i bulić potem za każdą wystawe.. ;) Jednym słowem-mi by chyba było szkoda kasy na wystawianie suczki, która na 100% nigdy nie będzie rozmnażana... Quote
FLY Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 ..i pare fotek z sesji na kanapie:P [IMG]http://img36.imageshack.us/img36/5360/fazeczkaa023.jpg[/IMG] [IMG]http://img202.imageshack.us/img202/3038/fazeczkaa035.jpg[/IMG] tutaj chyba zamiauczałam czy coś, stad taka bystra minka:P [IMG]http://img340.imageshack.us/img340/1266/fazeczkaa034.jpg[/IMG] ze skradzioną poduchą... [IMG]http://img687.imageshack.us/img687/8842/fazeczkaa038.jpg[/IMG] ...i już na swoim posłanku.. :) [IMG]http://img36.imageshack.us/img36/8809/fazeczkaa030.jpg[/IMG] Quote
FLY Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 i moja ukochana foteczka... Słoneczko zaraz po przebudzeniu :loveu: [IMG]http://img692.imageshack.us/img692/6456/100509083810.jpg[/IMG] Quote
Ewa&Duffel Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 ale on jest kochany :loveu: http://img340.imageshack.us/img340/1266/fazeczkaa034.jpg urocza minka ;) http://img692.imageshack.us/img692/6456/100509083810.jpg fajnie ziewa ;) Quote
Minerva Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 http://img692.imageshack.us/img692/6456/100509083810.jpg Jęzor jak u smoka :diabloti: Quote
FLY Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Dzisiaj będzie fotorelacja z wystawy w Poznaniu;) Przygotowanie przed ringiem... Mięsko już w ręce- wzmożona czujność Faz:diabloti: na hali starasznie gorąco i śmierdzi g***em :/ mamusia poi Fazeczke:) tutaj beznadziejna jakość, ale pozycja w jakiej Fazi został uchwycony kazała mi wrzucić ta fotke ;) ... na ringu czekając jak sędzia ocenia drugiego pieska..;) na zdjeciu akurat siedzi ale przez większość czasu wisiał mi na ręce:P cdn Quote
FLY Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 cd Podczas oceny:) moje maleństwo takie grzeczniutkie...:loveu: Już po ocenie. Z sędzią Uwe Fischerem i asystentką ringu;p - odbieramy karte oceny i gratulacje dla Najlepszego Szczeniecia w Rasie:multi: A na finałach się wypłoszyło maleństwo, ale dostało suszone wątróbsko i juz jest znowu happy:)) <portret rodzinny:P> To by było na tyle.. zdjęcia robione oszczędnie bo aparat działa ok 15min po czym sie wyłacza.. ;) Dzieki za odwiedziny. Quote
Ewa&Duffel Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Wielkie gratulacje ! Pięknie się mały prezentował :loveu: Życzymy również wielu dalszych sukcesów ;) Quote
Minerva Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Uzdolnionego mamy braciszka :evil_lol::loveu: Quote
FLY Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Dzięki Ewa;) hehe ta Fazi bardzo uzdolniony;P talent 1:robienie słodkich minek za kazdym razem jak mu daje cos do zjedzenia/wylizania..;) Tutaj z kubkiem po kaszce mannej..aż przymknął oczka z rozkoszy ;D ma tez niezwykly talent i pomysłowośc jesli chodzi o zwracanie na siebie uwagi... Na fotce utrzymuje jego zainteresowanie pokazując mu ręke..ale normalnie naprawde wchodzi mi na biurko jak sie nudzi.. :/ ..pięknie sie usmiecha do zdjęć... ;DD ..umie sprawic ze kiepskie jakościowo fotki staja sie b atrakcyjne;) no i na koniec taki maly demotywator.. "z Mamusią kochaną"...:/ nie wybacze mu tej miny!! B-) pozdrawiamy;) Quote
Recommended Posts