Sebriel Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 imię: 1046/09 płeć: suka wiek: 1 rok rasa: mieszaniec boks: k-26 numer: 1046/09 miasto: Szczecin sterylizacja: nie szczepienia: tak odrobaczenie: nie charakter i opis: Dnia 21.08.2009 po kwarantannie z Polic trafiła do Schroniska młoda sunia.Czeka na nowego opiekuna,który da jej dobry dom. kontakt: Zakład Usług Komunalnych ul. Ku Słońcu 125A 71-080 Szczecin Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Szczecinie al. Wojska Polskiego 247 Szczecin 71-346 . Takie cudo siedzi w szczecińskim schronisku. Sunia jest troszkę nieśmiała- widać, że nieco boi się ludzi. ale jej wygląd- cud, miód i orzeszki :loveu::loveu::loveu::loveu: Wygląda jak wyrośnięty szczenior :loveu: Jutro lepsze zdjęcia, jak tylko koleżanka mi je prześle. Quote
Sebriel Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Tak, z kwarantanny po sterylkowej schodzi 4 września Quote
rog77 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Superowa sunia, może troszke napiszcie jaka dla ludzi, dzieci w szczególności i do kotów. Wyglada zupełnie jak moja 2 latka zabrana prawie sprzed schroniska, a moja jest ślicznym i mądrym pieskiem, chętnie się uczy nawet w tym wiku, może ta ma podobny chrakter - to też szybciutko znajdzie swego ludzia. Quote
Cudak Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 rog77 napisał(a): może troszke napiszcie jaka dla ludzi, dzieci w szczególności i do kotów. ????????????????????????? Quote
Sebriel Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 Jak niby mamy sprawdzić to jak jest w schronisku? Na boksie ogólnym?:razz: Quote
Greven Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Wyprowadzić i podejść do rezydujących na terenie schroniska kotów, a niby jak inaczej? :roll: I nie powtarzać po raz kolejny głupot opowiadanych przez pracowników schroniska, że jak się psa wyprowadzi, a potem wpuści z powrotem do boksu, to inne go zagryzą. Quote
Sebriel Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 Wiesz, chciała bym Ci przypomnieć, że nie jestem wolontariuszem schroniska. Schronisko zakazuje wyprowadzania psów z boksów ogólnych. To niby co mam zrobić? Podejść sobie i zabrać psa z boksu? Bez przesady Quote
Cudak Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 W jakim celu założyłaś psu wątek na dogo, skoro nie masz zamiaru psa odwiedzić i dowiedzieć się czegoś o jego charakterze? Quote
aicrew Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 sunia w tozowskim DT jest super spokojna, super radosna i super posluszna dobrze jezdzi autem i zna podstawowe komendy. Jest bardzo czujna Quote
Greven Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 aicrew napisał(a):sunia w tozowskim DT jest super spokojna, super radosna i super posluszna dobrze jezdzi autem i zna podstawowe komendy. Jest bardzo czujna Padło pytanie o stosunek do KOTÓW. Quote
aicrew Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Dobry obecnie w domu z nia przebywa 8 kociaków Quote
Recommended Posts