tonacja Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Jeżeli mam być szczera to nie przepadam za małymi psami :eviltong: Ale widzę, że Gacek to wielki pies w malutkim ciele i to się mu chwali ;) Poza tym ma świetne oczka :loveu: Quote
NATKA Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Przyszłam na przeszpiegi i co?? I NIC- nieładnie:mad: gdzie nowe foty nietoperka ;) Quote
karola&gacek Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Jeżeli mam być szczera to nie przepadam za małymi psami :eviltong: Uważaj co mówisz bo cię jeszcze moim chomikiem poszczuje :diabloti: Poza tym ma świetne oczka :loveu: No, nie :cool3: Są takie... wyłupiaste :evil_lol: Przyszłam na przeszpiegi i co?? I NIC- nieładnie:mad: gdzie nowe foty nietoperka ;-) A bo brzydka pogoda jest :shake: Na dwór zabrać aparat strach, bo jeszcze się zamoczy i w dodatku ten mój doberman nie chce wychodzić spod kołdry :razz: Quote
NATKA Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [quote name='karola&gacek'] A bo brzydka pogoda jest :shake: Na dwór zabrać aparat strach, bo jeszcze się zamoczy i w dodatku ten mój doberman nie chce wychodzić spod kołdry :razz: Mój malutki puszek okruszek tyż niechętnie sobie wietrzy futerko w taką pogode :evil_lol: a foty domowe to bardzo dobry pomysł :p CZEKAM WIĘC :razz: Quote
Korciaczki Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Gacuś jest świetny! :loveu: mini mini psiaczek :loveu: Quote
karola&gacek Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 To dalsze zdjęcia z obozu :evil_lol: Robiła Fretka Gacuś jest świetny! :loveu: mini mini psiaczek :loveu: Dziękujemy ;) No... on jest "miniaturką miniaturki" Quote
Izabela124. Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 http://i36.tinypic.com/2vwikcy.jpg sama słodycz:loveu: Quote
karola&gacek Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Gackowi znów się odwidziała karma :mad: Od dwóch dni nic nie je i wychudł strasznie :shake: I musze wam powiedzieć, że w moim mieście jest Acana! :multi::multi::multi: Normalnie przeżyłam szok a ją zobaczyłam w zoo Natura :cool3: Quote
Minerva Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 http://i34.tinypic.com/e7lyck.jpg :loveu::loveu: Co do karmy-moja pochłania wszystko w kazdych ilościach :roll:. Oprócz Royala, do którego jakoś nie mogła się przekonać :shake:. Pozdrawiamy. Quote
zmierzchnica Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 karola&gacek napisał(a):Gackowi znów się odwidziała karma :mad: Od dwóch dni nic nie je i wychudł strasznie :shake: I musze wam powiedzieć, że w moim mieście jest Acana! :multi::multi::multi: Normalnie przeżyłam szok a ją zobaczyłam w zoo Natura :cool3: Zoo Natura to to w Karolince? :eviltong: A Acany nie ma tam koło Opolanina, "Wszystko dla psa i kota" czy jakoś tak? ;) Ja tam kupuję ciastka dla potworów... I w Rossmannie czasem są fajne rzeczy i niedrogo :cool1: Ale karmę (też Acanę, RC jest beee) zamawiam przez neta, 18 kg się opłaca (dla moich żarłoków starcza na miesiąc :diabloti:) Quote
karola&gacek Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Zoo Natura to to w Karolince? :eviltong: A Acany nie ma tam koło Opolanina, "Wszystko dla psa i kota" czy jakoś tak? ;-) Ja tam kupuję ciastka dla potworów... I w Rossmannie czasem są fajne rzeczy i niedrogo :cool1: Ale karmę (też Acanę, RC jest beee) zamawiam przez neta, 18 kg się opłaca (dla moich żarłoków starcza na miesiąc :diabloti:) Tak w Karolince ;) Nie wiem czy tam jest bo ostatnio byłam tam... rok temu? I widziałam tam chyba Eukanube lub RC. Ja do tej pory też zamawiałam :cool3: Raz we Wrocławiu jak byłam kupiłam 400g Acany na obóz (później się ze mnie śmiali :evil_lol:). Zamawiałam 2,5kg i starczało na dłuuugo :diabloti: Teraźniejszy worek męczymy od czerwca/lipca :evil_lol::evil_lol: Quote
NATKA Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 karola&gacek napisał(a):Gackowi znów się odwidziała karma :mad: Od dwóch dni nic nie je i wychudł strasznie :shake: I co tam u malucha, dalej prowadzi strajk głodowy? Pozdrowionka Quote
karola&gacek Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Powiedzieć że głoduje to ja nie mogę, chociaż karma nadal leży :shake: Ale dostałam tajną informacje* i wydało się :mad: Podkarmiają go, znowu :razz: Tajną informacją było obrzydliwe kupsko w łazience :evil_lol: Quote
zmierzchnica Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 E, do Karolinki to ja mam daleeeko, a tam koło Opolanina to rzut kamieniem z uczelni :cool3: Sprawdzę, może mają Acanę. Moje psy jedzą na dzień tyle, co Gacek przez długi czas :evil_lol::evil_lol: Haha, to Ci Gacek w fajny sposób informację przekazał :diabloti: Quote
łamAga Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 http://i34.tinypic.com/10mplyr.png jaka śliczna kruszynka :loveu: witamy się bo my tu pierwszy raz :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Minerva Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Hej Wam :hand: Może jakimiś fotkami zarzucicie, hę? Quote
karola&gacek Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 A no na zime ciężko z zdjęciami bo Gacek cały czas leży z Miśką (żółwiem) pod lampką i się wygrzewają :shake: Quote
Minerva Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 karola&gacek napisał(a):A no na zime ciężko z zdjęciami bo Gacek cały czas leży z Miśką (żółwiem) pod lampką i się wygrzewają :shake: Z zówiem? Ale fajnie :loveu::loveu::loveu::loveu:. To dawaj jakieś foty 'spod lampki' :evil_lol: Quote
Cavy Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 http://i36.tinypic.com/2vwikcy.jpg Ale wygodna kruszynka. :loveu: Quote
karola&gacek Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Z zówiem? Ale fajnie :loveu::loveu::loveu::loveu:. To dawaj jakieś foty 'spod lampki' :evil_lol: Oj, nie oglądamy pilnie galerii, no nie ładnie, nie ładnie :mad: Zawsze jak oglądam to zdjęcia to w głowie mam słowa "Tato, dasz mi 5zł?" :diabloti: Quote
Minerva Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 To zdjęcie jest na 1. stronie :evil_lol: Galerię oglądałam całą, ale niekoniecznie czytałam podpisy do zdjęcia :oops:. A jak tam u Was za oknem. Tj. domyślam się, że ciemno, ale deszcz/śnieg/tornado czy tak tam? :eviltong: Quote
karola&gacek Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 To zdjęcie jest na 1. stronie :evil_lol: Galerię oglądałam całą, ale niekoniecznie czytałam podpisy do zdjęcia :oops:. Wybaczam ci :evil_lol: A jak tam u Was za oknem. Tj. domyślam się, że ciemno, ale deszcz/śnieg/tornado czy tak tam? :eviltong: U nas... hmm.... śniegu zero, tornado bym słyszała, więc zostaje deszcz :cool3: Mokro, zimno, pochmurno i brzydko :razz: Quote
Recommended Posts