Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 470
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeżeli mam być szczera to nie przepadam za małymi psami :eviltong:
Ale widzę, że Gacek to wielki pies w malutkim ciele i to się mu chwali ;)
Poza tym ma świetne oczka :loveu:

Posted

Jeżeli mam być szczera to nie przepadam za małymi psami :eviltong:

Uważaj co mówisz bo cię jeszcze moim chomikiem poszczuje :diabloti:
Poza tym ma świetne oczka :loveu:

No, nie :cool3: Są takie... wyłupiaste :evil_lol:
Przyszłam na przeszpiegi i co?? I NIC- nieładnie:mad: gdzie nowe foty nietoperka ;-)

A bo brzydka pogoda jest :shake: Na dwór zabrać aparat strach, bo jeszcze się zamoczy i w dodatku ten mój doberman nie chce wychodzić spod kołdry :razz:

Posted

[quote name='karola&gacek']
A bo brzydka pogoda jest :shake: Na dwór zabrać aparat strach, bo jeszcze się zamoczy i w dodatku ten mój doberman nie chce wychodzić spod kołdry :razz:
Mój malutki puszek okruszek tyż niechętnie sobie wietrzy futerko w taką pogode :evil_lol:
a foty domowe to bardzo dobry pomysł :p CZEKAM WIĘC :razz:

Posted

Gackowi znów się odwidziała karma :mad: Od dwóch dni nic nie je i wychudł strasznie :shake:

I musze wam powiedzieć, że w moim mieście jest Acana! :multi::multi::multi: Normalnie przeżyłam szok a ją zobaczyłam w zoo Natura :cool3:

Posted

karola&gacek napisał(a):
Gackowi znów się odwidziała karma :mad: Od dwóch dni nic nie je i wychudł strasznie :shake:

I musze wam powiedzieć, że w moim mieście jest Acana! :multi::multi::multi: Normalnie przeżyłam szok a ją zobaczyłam w zoo Natura :cool3:

Zoo Natura to to w Karolince? :eviltong: A Acany nie ma tam koło Opolanina, "Wszystko dla psa i kota" czy jakoś tak? ;) Ja tam kupuję ciastka dla potworów... I w Rossmannie czasem są fajne rzeczy i niedrogo :cool1: Ale karmę (też Acanę, RC jest beee) zamawiam przez neta, 18 kg się opłaca (dla moich żarłoków starcza na miesiąc :diabloti:)

Posted

Zoo Natura to to w Karolince? :eviltong: A Acany nie ma tam koło Opolanina, "Wszystko dla psa i kota" czy jakoś tak? ;-) Ja tam kupuję ciastka dla potworów... I w Rossmannie czasem są fajne rzeczy i niedrogo :cool1: Ale karmę (też Acanę, RC jest beee) zamawiam przez neta, 18 kg się opłaca (dla moich żarłoków starcza na miesiąc :diabloti:)

Tak w Karolince ;) Nie wiem czy tam jest bo ostatnio byłam tam... rok temu? I widziałam tam chyba Eukanube lub RC.
Ja do tej pory też zamawiałam :cool3: Raz we Wrocławiu jak byłam kupiłam 400g Acany na obóz (później się ze mnie śmiali :evil_lol:). Zamawiałam 2,5kg i starczało na dłuuugo :diabloti: Teraźniejszy worek męczymy od czerwca/lipca :evil_lol::evil_lol:

Posted

karola&gacek napisał(a):

I co tam u malucha, dalej prowadzi strajk głodowy?
Pozdrowionka

Posted

Powiedzieć że głoduje to ja nie mogę, chociaż karma nadal leży :shake: Ale dostałam tajną informacje* i wydało się :mad: Podkarmiają go, znowu :razz:

Tajną informacją było obrzydliwe kupsko w łazience :evil_lol:

Posted

E, do Karolinki to ja mam daleeeko, a tam koło Opolanina to rzut kamieniem z uczelni :cool3: Sprawdzę, może mają Acanę. Moje psy jedzą na dzień tyle, co Gacek przez długi czas :evil_lol::evil_lol:

Haha, to Ci Gacek w fajny sposób informację przekazał :diabloti:

Posted

karola&gacek napisał(a):
A no na zime ciężko z zdjęciami bo Gacek cały czas leży z Miśką (żółwiem) pod lampką i się wygrzewają :shake:

Z zówiem? Ale fajnie :loveu::loveu::loveu::loveu:. To dawaj jakieś foty 'spod lampki' :evil_lol:

Posted

Z zówiem? Ale fajnie :loveu::loveu::loveu::loveu:. To dawaj jakieś foty 'spod lampki' :evil_lol:

Oj, nie oglądamy pilnie galerii, no nie ładnie, nie ładnie :mad:

Zawsze jak oglądam to zdjęcia to w głowie mam słowa "Tato, dasz mi 5zł?" :diabloti:

Posted

To zdjęcie jest na 1. stronie :evil_lol: Galerię oglądałam całą, ale niekoniecznie czytałam podpisy do zdjęcia :oops:.
A jak tam u Was za oknem. Tj. domyślam się, że ciemno, ale deszcz/śnieg/tornado czy tak tam? :eviltong:

Posted

To zdjęcie jest na 1. stronie :evil_lol: Galerię oglądałam całą, ale niekoniecznie czytałam podpisy do zdjęcia :oops:.

Wybaczam ci

:evil_lol:
A jak tam u Was za oknem. Tj. domyślam się, że ciemno, ale deszcz/śnieg/tornado czy tak tam? :eviltong:

U nas... hmm.... śniegu zero, tornado bym słyszała, więc zostaje deszcz :cool3: Mokro, zimno, pochmurno i brzydko :razz: