Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 470
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karola&gacek napisał(a):
Witam w sobotni wieczór :cool3:

A fotki właśnie zrzucam ;) Z wczorajszego udanego spacerku :loveu:

Więc czekamy :multi:
A u nas są frisbowe foty. Jakbyś miała czas to wpadnij ;).
pzdr.

Posted

Świetne gackowe agility :multi:
Też chciałabym z moją sobie po takim torku pobiegać, ale moje to ciele i trochę boje się żeby przypadkiem nie miała dysplazji więc przez najbliższe miesiące sobie darujemy:roll:.
Pozdrawiamy!

Posted

Witam!
Śliczny jest ten Twój Gacek :loveu:
Moja też miała być pseudo-pinczerem, ale "hodowcy" nie wyszło... I tak ma za sobą masę okropnych dni w budzie na łańcuchu u poprzedniego pana.... U mnie mieszka pół roku i również z Nią byłam na OZP :loveu:
I o dziwo też miała opory przed warowaniem :diabloti:

Posted

Ola164 napisał(a):
Witam!
Śliczny jest ten Twój Gacek :loveu:
Moja też miała być pseudo-pinczerem, ale "hodowcy" nie wyszło... I tak ma za sobą masę okropnych dni w budzie na łańcuchu u poprzedniego pana.... U mnie mieszka pół roku i również z Nią byłam na OZP :loveu:
I o dziwo też miała opory przed warowaniem :diabloti:

Hejo ;)
Mój to w ogóle miał być "pinczerem karłowatym" jak to sprzedawca ujął :mad: Nasz wet też nie lepszy, napisał nam to samo w książeczce. Albo ja o jakiejś rasie nie wiem, albo coś jest nie tak :diabloti: Do tej wetki już nie chodze.
Taaa, już Gacka nauczyłam waruj, ale i już ją spaliłam jakimś cudem :shake: Zamiast waruj robi ukłon :razz: I to tylko na dworze, bo w domku jest cacy. Wniosek: albo mam bardzo mądrego psa który martwi się o swoją pupke, albo bardzo głupiego :evil_lol:
Cavy napisał(a):
Ooo, kogo my tu widzimy. Gacuś! :loveu:

Jaki ten internet mały :diabloti: Witamy się z Tofasem

Posted

karola&gacek napisał(a):

Jaki ten internet mały :diabloti: Witamy się z Tofasem

No popatrz Ty się. :evil_lol:
A ja mam okazje obcować z takim "Twoim" małym "Gackiem". :eviltong: Koleżanka z klasy ma pinczera, jakie to maleństwo, mniejsza połowa Tofika. Nie mogłabym z takim maleństwem, bo bałabym się, żebym mu krzywdy nie zrobiła. :evil_lol:

Posted

A ja mam okazje obcować z takim "Twoim" małym "Gackiem". :eviltong: Koleżanka z klasy ma pinczera, jakie to maleństwo, mniejsza połowa Tofika. Nie mogłabym z takim maleństwem, bo bałabym się, żebym mu krzywdy nie zrobiła. :evil_lol:

A tak dokładnie ile ma cm? Gac 22cm
Eee tam, on sam na siebie uważa :cool3: Jak śpi z nami i go się nogą "przygniecie" to wrzeszczy na pół bloku (na ogól już wrzeszczy jak jest w "locie" więc zanim do niego dotrze już wszyscy nie śpią i lecą do psa by zobaczyć czy nic mu nie jest :diabloti:), jak mu się smycz zapląta między łapami też wrzeszczy, nawet jak go nie pociągne mocno czy coś (na obozie byla taka sytuacja. Idziemy na boisko i nagle Gac wrzeszczy, wszyscy na mnie z miną "Co ty mu k*** robisz!" a ja kucałam, wiązałam buty i musiałam mu tam troche ściągnąć smycz :cool3:)
Wrzeszczy- piszczy

Posted

Ma 24 cm. :evil_lol:
A to mały kombinator. Dobrze, że mój tak nie wrzeszczy, bo bym w szał wpadła, ale przecież idzie się chyba przyzwyczaić. :razz:
Ale z drugiej strony takie maleństwo ma swoje plusy.
Wszędzie go weźmiesz. Nie musisz sie martwić, że za duży, czy też sie nie zmieści gdzieś. :lol:

Posted

Tak... ale czasem przydałoby mu się pare centymetrów. Kagańca na niego nie znajdziesz (ma taki który do oczu mu włazi), nie weźmiesz na ruchliwą ulice/festyn bo go ludzie stratują, obroże tylko z rogza bo inne takich małych nie produkują :razz: (albo takie po 100zł), karma też taka z jak najmniejszymi granulkami bo jak za duże granulki to mu połówki przegryzionych w paszczy za zęby wpadają.
Ale nie mówie że jest źle :cool3: Wole takiego mini mini niż DONka czy BPP (chociaż kiedyś go chciałam :cool3: na szczęście minęło mi) które jak się położy w łóżku to cię zepchnie :diabloti: