karola&gacek Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Hej Wam sobotnio ;-) :hand: Witam w sobotni wieczór :cool3: A fotki właśnie zrzucam ;) Z wczorajszego udanego spacerku :loveu: Quote
Minerva Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 karola&gacek napisał(a):Witam w sobotni wieczór :cool3: A fotki właśnie zrzucam ;) Z wczorajszego udanego spacerku :loveu: Więc czekamy :multi: A u nas są frisbowe foty. Jakbyś miała czas to wpadnij ;). pzdr. Quote
karola&gacek Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 No to zaczynam :cool3: Była sobie nora... którą Gacek znalazł jak to ma w swoim zwyczaju, zaczął ją rozkopywać i szukać tego kto ją wykopał :eviltong: Quote
Minerva Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 http://lh5.ggpht.com/_tuyQoXWznSo/StDb1Hi4RKI/AAAAAAAAAII/3m28fEaZenU/0.10%20010.jpg :loveu: Jaki masz aparat? Pzdr. Quote
Izabela124. Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Widzę, że z niego taki sam maniak kopania jak i z Bobika Quote
zmierzchnica Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Gacek-norowiec świetny! :loveu: http://lh3.ggpht.com/_tuyQoXWznSo/StDcO5Yr3TI/AAAAAAAAAIc/qdoY8al5Gb8/0.10%20023.jpg Stójka czy zimno w łapkę? :cool3: Quote
karola&gacek Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 Widzę, że z niego taki sam maniak kopania jak i z Bobika Tak, go fascynuje podziemny świat :evil_lol: Stójka czy zimno w łapkę? :cool3:tutaj chyba wypatrywał jakies ptaszysko, ale nie wykluczone że to drugie bo troche trawa wilgotna była :cool3: To teraz filmowy Gacek ;) Gacek po narkozie Troche agility [i nasze przeszkody xd] i sztuczek Quote
zmierzchnica Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Jaki on był biedny po narkozie :-( A czemu ją miał? Jakiś zabieg..? Za to filmik sztuczkowy świetny :lol: Jaki Gacek nakręcony, skoczny :loveu: Quote
karola&gacek Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Czyszczenie zębów z kamienia ;) Stracił... 2 zęby? W tym jeden to mleczak :razz: Chociaż miał wcześniej wyrywane mleczaki :shake: Quote
Minerva Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Świetne gackowe agility :multi: Też chciałabym z moją sobie po takim torku pobiegać, ale moje to ciele i trochę boje się żeby przypadkiem nie miała dysplazji więc przez najbliższe miesiące sobie darujemy:roll:. Pozdrawiamy! Quote
Izuuus Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Gacek jest śliczny, witamy :hand: [SIZE="1"]Widzę, że z Opola..:cool1: Quote
karola&gacek Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Gacek jest śliczny, witamy :hand: Widzę, że z Opola..:cool1: Dziękujemy i witamy ;) No pewnie że z Opola, bo to super miasto :eviltong: (choć poziom zoologicznych niski) Quote
Ola164 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Witam! Śliczny jest ten Twój Gacek :loveu: Moja też miała być pseudo-pinczerem, ale "hodowcy" nie wyszło... I tak ma za sobą masę okropnych dni w budzie na łańcuchu u poprzedniego pana.... U mnie mieszka pół roku i również z Nią byłam na OZP :loveu: I o dziwo też miała opory przed warowaniem :diabloti: Quote
karola&gacek Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Ola164 napisał(a):Witam! Śliczny jest ten Twój Gacek :loveu: Moja też miała być pseudo-pinczerem, ale "hodowcy" nie wyszło... I tak ma za sobą masę okropnych dni w budzie na łańcuchu u poprzedniego pana.... U mnie mieszka pół roku i również z Nią byłam na OZP :loveu: I o dziwo też miała opory przed warowaniem :diabloti: Hejo ;) Mój to w ogóle miał być "pinczerem karłowatym" jak to sprzedawca ujął :mad: Nasz wet też nie lepszy, napisał nam to samo w książeczce. Albo ja o jakiejś rasie nie wiem, albo coś jest nie tak :diabloti: Do tej wetki już nie chodze. Taaa, już Gacka nauczyłam waruj, ale i już ją spaliłam jakimś cudem :shake: Zamiast waruj robi ukłon :razz: I to tylko na dworze, bo w domku jest cacy. Wniosek: albo mam bardzo mądrego psa który martwi się o swoją pupke, albo bardzo głupiego :evil_lol: Cavy napisał(a):Ooo, kogo my tu widzimy. Gacuś! :loveu: Jaki ten internet mały :diabloti: Witamy się z Tofasem Quote
Cavy Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 karola&gacek napisał(a): Jaki ten internet mały :diabloti: Witamy się z Tofasem No popatrz Ty się. :evil_lol: A ja mam okazje obcować z takim "Twoim" małym "Gackiem". :eviltong: Koleżanka z klasy ma pinczera, jakie to maleństwo, mniejsza połowa Tofika. Nie mogłabym z takim maleństwem, bo bałabym się, żebym mu krzywdy nie zrobiła. :evil_lol: Quote
karola&gacek Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 A ja mam okazje obcować z takim "Twoim" małym "Gackiem". :eviltong: Koleżanka z klasy ma pinczera, jakie to maleństwo, mniejsza połowa Tofika. Nie mogłabym z takim maleństwem, bo bałabym się, żebym mu krzywdy nie zrobiła. :evil_lol: A tak dokładnie ile ma cm? Gac 22cm Eee tam, on sam na siebie uważa :cool3: Jak śpi z nami i go się nogą "przygniecie" to wrzeszczy na pół bloku (na ogól już wrzeszczy jak jest w "locie" więc zanim do niego dotrze już wszyscy nie śpią i lecą do psa by zobaczyć czy nic mu nie jest :diabloti:), jak mu się smycz zapląta między łapami też wrzeszczy, nawet jak go nie pociągne mocno czy coś (na obozie byla taka sytuacja. Idziemy na boisko i nagle Gac wrzeszczy, wszyscy na mnie z miną "Co ty mu k*** robisz!" a ja kucałam, wiązałam buty i musiałam mu tam troche ściągnąć smycz :cool3:) Wrzeszczy- piszczy Quote
Cavy Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Ma 24 cm. :evil_lol: A to mały kombinator. Dobrze, że mój tak nie wrzeszczy, bo bym w szał wpadła, ale przecież idzie się chyba przyzwyczaić. :razz: Ale z drugiej strony takie maleństwo ma swoje plusy. Wszędzie go weźmiesz. Nie musisz sie martwić, że za duży, czy też sie nie zmieści gdzieś. :lol: Quote
karola&gacek Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Tak... ale czasem przydałoby mu się pare centymetrów. Kagańca na niego nie znajdziesz (ma taki który do oczu mu włazi), nie weźmiesz na ruchliwą ulice/festyn bo go ludzie stratują, obroże tylko z rogza bo inne takich małych nie produkują :razz: (albo takie po 100zł), karma też taka z jak najmniejszymi granulkami bo jak za duże granulki to mu połówki przegryzionych w paszczy za zęby wpadają. Ale nie mówie że jest źle :cool3: Wole takiego mini mini niż DONka czy BPP (chociaż kiedyś go chciałam :cool3: na szczęście minęło mi) które jak się położy w łóżku to cię zepchnie :diabloti: Quote
Recommended Posts