Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wcale się pewnie nie przestraszył, tylko obraził na pańce, że mu już usmażonego na talerzyku nie podała, co on będzie jakieś wierzgające stworzenie pałaszował :evil_lol: ;-)

Hahaha :roflt:Jaki samolub ze mnie :evil_lol:

A dam wam jeszcze foty z obozu :diabloti: By Fretka
Ognisko pożegnalne :-( (Po lewej Damian, po prawej Monika, po środku ja :cool3:

U Julki na kolanach, troche się wiercił :mad:

Na kolankach, wymigujemy się od pracy :diabloti: Bo my lenie jesteśmy :eviltong:

I slalomujemy! Tutaj początek, później już nie musiałam wymachiwać jak wariatka rękoma tylko co tyczke ręke wyciągałam by wiedział gdzie iść (pewnie nie rozumiecie i tak :cool3:)

I Gacek zżera mi palca! :shake:

• Replies 470
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto...47776660_d.jpg
Przecież to kochana mordeczka Samsona :loveu:

Dziś druga lekcja sztuczki (chodzenie tyłem w pozycji proś), normalnie mój pies to geniusz :cool3: Już 3 kroczki zrobiliśmy :multi: A nie wspomne o tym że potrafi więcej, tylko że skręca :razz:
Geniusz chyba chce być troszkę większy że tak na dwóch łapkach chętnie śmiga ;) mój leniwieć owszem sztuczek chętnie się uczy ale tych w pozycji leżącej :evil_lol:

Posted

Ej! Gdzie foty :mad:

Na aparacie :diabloti:
Super było tylko nie wiedziałam że będzie AŻ tyle psów :oops: Było chyba 10 i to dużych, mały się ich bał więc raczej się nie zbliżaliśmy, ablo podchodziliśmy po łuku, pod koniec kiedy skończyły się smaki wylądował na rękach. Gnida jedna... Ale super osoby przyszły, zwłaszcza te które już były w zeszłym roku :evil_lol: TV nie było :roll: Tylko radio...

Posted

karola&gacek napisał(a):
Na aparacie :diabloti:
Super było tylko nie wiedziałam że będzie AŻ tyle psów :oops: Było chyba 10 i to dużych, mały się ich bał więc raczej się nie zbliżaliśmy, ablo podchodziliśmy po łuku, pod koniec kiedy skończyły się smaki wylądował na rękach. Gnida jedna... Ale super osoby przyszły, zwłaszcza te które już były w zeszłym roku :evil_lol: TV nie było :roll: Tylko radio...

No, biedny Gacuś był zestresowany... ;) Ale nie dziwię mu się. Dużo ludzi, psów, dużo zamieszania, a jak jeszcze te tablice spadły to w ogóle :roll::cool3:

Szkoda, że nie było TV, rok temu robili wywiad itd, może do większej ilości ludzi to dotarło... Ale i tak było miło :p

Posted

No i prosze, Gacek przy budzie.

W zeszłym roku miał też łańcuch na szyji i jakaś pani robiła mu sesje :evil_lol:
Mam więcej, ale nie chce mi się zmniejszać...

A tu po akcji. Jak wam się podoba wystawowy Gac? :diabloti:

Pewnie pare błędów, ale poraz pierwszy ustawiłam go tak że podoba mi się :cool3:

Posted

karola&gacek dzięki, że pojawiliście się na "Łańcuchach" :)
biedny Gacuś na widok tych wieeelkich straaasznych i okrooopnych psów dostał straszen telepawki :)

Ja pozwolę sobie wstawić zdjęcia z zeszłego roku ;-) bo z tego roku jeszcze do mnie nie dotarły.

Bestia uwiązana :diabloti:

Posted

Biedny łańcuchowy Gacuś :placz::evil_lol:

Tylko do TOZu nie dzwonić :diabloti:

Tak, przygotowujemy się.... troche marnie nam to idzie :eviltong: Bo zanim stanie by go ustawić to 3 razy usiąść musi :mad: A poćwiczyć literki do klusu też nie da bo on za mądry jest by niepotrzebnie biegać :evil_lol: Dlatego ćwiczyłam raz... z samą smyczą :D

Posted

Haha, sama smycz lepiej przygotowuje niż Gacek :evil_lol::evil_lol: Myślę, że Gacuś po prostu uznaje wystawy za zbędne głupstwo i nie chce się zniżać do poziomu jakichś głupich rasowców :evil_lol:

Posted

Fotografie z "Zerwijmy Łańcuchów" już na stronce :cool3:
Zerwijmy Łańcuchy - akcja miesięcznika Mój Pies - Zerwijmy łańcuchy 2009
Nie patrzeć na ostatnie!
A na przedostatnim Zwierzchnica, Ja i pan Gac :lol:

Uwaga, agresywny pies. Może zalizać na śmierć :evil_lol:
Raczej zasmrodzi... Coś zeżarł wczoraj i pierdzi przez cały dzień! :mad:
Haha, sama smycz lepiej przygotowuje niż Gacek :evil_lol::evil_lol: Myślę, że Gacuś po prostu uznaje wystawy za zbędne głupstwo i nie chce się zniżać do poziomu jakichś głupich rasowców :evil_lol:
On wie że przez swój urok osobisty ma BIS w kieszeni więc nawet się nie stara :diabloti:
http://sherry-niunia.home.pl/381.jpg
no tu to wygląda jak doberman :evil_lol:
a poważnie to gratulacje dla Gacka za udział w tak szczytnej akcji :multi:
Mnie to na Doba nie wygląda :diabloti: Oj nie chce wiedziec co ty robisz w miedzyczasie oglądania naszej galerii :evil_lol::diabloti:

Dzisiaj byliśmy na spacerze na wałach i... Gacek pierwszy raz zapraszał psa (w dodatku springera!) do zabawy! :crazyeye: tak się nakręcił na te kaczki, myszy wrony i kruki (instynkt łowiecki się mu obudził), że podszedł do tego psa bardzo przyjacielsko i zachęcił do gonitwy, ale pies miał go w d... :razz: Gac zrezygnował po pierwszej probie, ale to i tak osiągnięcie.

Posted

[quote name='karola&gacek']Fotografie z "Zerwijmy Łańcuchów" już na stronce :cool3:
Zerwijmy Łańcuchy - akcja miesięcznika Mój Pies - Zerwijmy łańcuchy 2009
Nie patrzeć na ostatnie!
A na przedostatnim Zwierzchnica, Ja i pan Gac :lol:

Raczej zasmrodzi... Coś zeżarł wczoraj i pierdzi przez cały dzień! :mad:
On wie że przez swój urok osobisty ma BIS w kieszeni więc nawet się nie stara :diabloti:
Mnie to na Doba nie wygląda :diabloti: Oj nie chce wiedziec co ty robisz w miedzyczasie oglądania naszej galerii :evil_lol::diabloti:

Dzisiaj byliśmy na spacerze na wałach i... Gacek pierwszy raz zapraszał psa (w dodatku springera!) do zabawy! :crazyeye: tak się nakręcił na te kaczki, myszy wrony i kruki (instynkt łowiecki się mu obudził), że podszedł do tego psa bardzo przyjacielsko i zachęcił do gonitwy, ale pies miał go w d... :razz: Gac zrezygnował po pierwszej probie, ale to i tak osiągnięcie.

fajniaste te zdjęcia, z niewyjaśnionych przyczyn na każdym jestem :cool1::evil_lol: Szkoda, że nie dali więcej zdjęć psiaków i w ogóle...

Łał, gratuluję Gackowi odwagi! :p