karola&gacek Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 Wcale się pewnie nie przestraszył, tylko obraził na pańce, że mu już usmażonego na talerzyku nie podała, co on będzie jakieś wierzgające stworzenie pałaszował :evil_lol: ;-) Hahaha :roflt:Jaki samolub ze mnie :evil_lol: A dam wam jeszcze foty z obozu :diabloti: By Fretka Ognisko pożegnalne :-( (Po lewej Damian, po prawej Monika, po środku ja :cool3: U Julki na kolanach, troche się wiercił :mad: Na kolankach, wymigujemy się od pracy :diabloti: Bo my lenie jesteśmy :eviltong: I slalomujemy! Tutaj początek, później już nie musiałam wymachiwać jak wariatka rękoma tylko co tyczke ręke wyciągałam by wiedział gdzie iść (pewnie nie rozumiecie i tak :cool3:) I Gacek zżera mi palca! :shake: Quote
zmierzchnica Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Ale słodziak :loveu: A jak dzielnie slalomuje! :lol: Quote
Minerva Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 http://i36.tinypic.com/rkpzxc.jpg Jak ślicznie :loveu: U Was slalomowo a u nas będzie frisbowo :evil_lol:. Zapraszamy na foty do nas. Quote
NATKA Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/w/7/1/1/47776660_d.jpg to zdjęcie jeszcze bardziej mi uświadomiło jaka z niego malizna, ten stosunek wielkości aderesatki do psiaka o kurcze :crazyeye: A slalomiki bardzo ładnie Gacuś robi :lol: Quote
karola&gacek Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/w/7/1/1/47776660_d.jpg hihihi :evil_lol: Nowa wersja Gaca :cool3: Dziś druga lekcja sztuczki (chodzenie tyłem w pozycji proś), normalnie mój pies to geniusz :cool3: Już 3 kroczki zrobiliśmy :multi: A nie wspomne o tym że potrafi więcej, tylko że skręca :razz: Quote
NATKA Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto...47776660_d.jpg Przecież to kochana mordeczka Samsona :loveu: Dziś druga lekcja sztuczki (chodzenie tyłem w pozycji proś), normalnie mój pies to geniusz :cool3: Już 3 kroczki zrobiliśmy :multi: A nie wspomne o tym że potrafi więcej, tylko że skręca :razz:Geniusz chyba chce być troszkę większy że tak na dwóch łapkach chętnie śmiga ;) mój leniwieć owszem sztuczek chętnie się uczy ale tych w pozycji leżącej :evil_lol: Quote
karola&gacek Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 Jutro idziemy z Gacem na "Zerwijmy Łańcuchy" :multi: Będą fotki :cool3: Quote
zmierzchnica Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 karola&gacek napisał(a):Jutro idziemy z Gacem na "Zerwijmy Łańcuchy" :multi: Będą fotki :cool3: Spotkamy się :p Quote
NATKA Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Czekam z niecierpliwością na fotorelacje :lol: Quote
karola&gacek Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 Ej! Gdzie foty :mad: Na aparacie :diabloti: Super było tylko nie wiedziałam że będzie AŻ tyle psów :oops: Było chyba 10 i to dużych, mały się ich bał więc raczej się nie zbliżaliśmy, ablo podchodziliśmy po łuku, pod koniec kiedy skończyły się smaki wylądował na rękach. Gnida jedna... Ale super osoby przyszły, zwłaszcza te które już były w zeszłym roku :evil_lol: TV nie było :roll: Tylko radio... Quote
zmierzchnica Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 karola&gacek napisał(a):Na aparacie :diabloti: Super było tylko nie wiedziałam że będzie AŻ tyle psów :oops: Było chyba 10 i to dużych, mały się ich bał więc raczej się nie zbliżaliśmy, ablo podchodziliśmy po łuku, pod koniec kiedy skończyły się smaki wylądował na rękach. Gnida jedna... Ale super osoby przyszły, zwłaszcza te które już były w zeszłym roku :evil_lol: TV nie było :roll: Tylko radio... No, biedny Gacuś był zestresowany... ;) Ale nie dziwię mu się. Dużo ludzi, psów, dużo zamieszania, a jak jeszcze te tablice spadły to w ogóle :roll::cool3: Szkoda, że nie było TV, rok temu robili wywiad itd, może do większej ilości ludzi to dotarło... Ale i tak było miło :p Quote
karola&gacek Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 No i prosze, Gacek przy budzie. W zeszłym roku miał też łańcuch na szyji i jakaś pani robiła mu sesje :evil_lol: Mam więcej, ale nie chce mi się zmniejszać... A tu po akcji. Jak wam się podoba wystawowy Gac? :diabloti: Pewnie pare błędów, ale poraz pierwszy ustawiłam go tak że podoba mi się :cool3: Quote
Madziek Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 karola&gacek dzięki, że pojawiliście się na "Łańcuchach" :) biedny Gacuś na widok tych wieeelkich straaasznych i okrooopnych psów dostał straszen telepawki :) Ja pozwolę sobie wstawić zdjęcia z zeszłego roku ;-) bo z tego roku jeszcze do mnie nie dotarły. Bestia uwiązana :diabloti: Quote
karola&gacek Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Jezusie :loveu: Ale piękne zdjęcia! :multi: Mmmm a jaki model :cool1: Mogłabym je ukraść na nk? :modla: Quote
zmierzchnica Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Biedny łańcuchowy Gacuś :placz::evil_lol: A foty piękne, to fakt. Wystawowy Gacek też super się prezentuje :p Widzę, że przygotowujesz się już do wystaw? :evil_lol: Quote
karola&gacek Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Biedny łańcuchowy Gacuś :placz::evil_lol: Tylko do TOZu nie dzwonić :diabloti: Tak, przygotowujemy się.... troche marnie nam to idzie :eviltong: Bo zanim stanie by go ustawić to 3 razy usiąść musi :mad: A poćwiczyć literki do klusu też nie da bo on za mądry jest by niepotrzebnie biegać :evil_lol: Dlatego ćwiczyłam raz... z samą smyczą :D Quote
zmierzchnica Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Haha, sama smycz lepiej przygotowuje niż Gacek :evil_lol::evil_lol: Myślę, że Gacuś po prostu uznaje wystawy za zbędne głupstwo i nie chce się zniżać do poziomu jakichś głupich rasowców :evil_lol: Quote
NATKA Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 http://sherry-niunia.home.pl/381.jpg no tu to wygląda jak doberman :evil_lol: a poważnie to gratulacje dla Gacka za udział w tak szczytnej akcji :multi: Quote
Minerva Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 http://img30.imageshack.us/img30/1475/20580117.jpg Uwaga, agresywny pies. Może zalizać na śmierć :evil_lol: http://i36.tinypic.com/2rn7qt4.jpg Rzecz jasna pierwsze miejsce :cool1: Pzdr. Quote
Izabela124. Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Cześć wam W miarę możliwości będę do was zaglądała. Fajnego masz psiaka, pozdrawiam Quote
karola&gacek Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Fotografie z "Zerwijmy Łańcuchów" już na stronce :cool3: Zerwijmy Łańcuchy - akcja miesięcznika Mój Pies - Zerwijmy łańcuchy 2009 Nie patrzeć na ostatnie! A na przedostatnim Zwierzchnica, Ja i pan Gac :lol: Uwaga, agresywny pies. Może zalizać na śmierć :evil_lol:Raczej zasmrodzi... Coś zeżarł wczoraj i pierdzi przez cały dzień! :mad: Haha, sama smycz lepiej przygotowuje niż Gacek :evil_lol::evil_lol: Myślę, że Gacuś po prostu uznaje wystawy za zbędne głupstwo i nie chce się zniżać do poziomu jakichś głupich rasowców :evil_lol:On wie że przez swój urok osobisty ma BIS w kieszeni więc nawet się nie stara :diabloti: http://sherry-niunia.home.pl/381.jpg no tu to wygląda jak doberman :evil_lol: a poważnie to gratulacje dla Gacka za udział w tak szczytnej akcji :multi:Mnie to na Doba nie wygląda :diabloti: Oj nie chce wiedziec co ty robisz w miedzyczasie oglądania naszej galerii :evil_lol::diabloti: Dzisiaj byliśmy na spacerze na wałach i... Gacek pierwszy raz zapraszał psa (w dodatku springera!) do zabawy! :crazyeye: tak się nakręcił na te kaczki, myszy wrony i kruki (instynkt łowiecki się mu obudził), że podszedł do tego psa bardzo przyjacielsko i zachęcił do gonitwy, ale pies miał go w d... :razz: Gac zrezygnował po pierwszej probie, ale to i tak osiągnięcie. Quote
NATKA Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Prawdziwy doberman :diabloti::eviltong: co się będzie spaniela bał :evil_lol: Quote
zmierzchnica Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 [quote name='karola&gacek']Fotografie z "Zerwijmy Łańcuchów" już na stronce :cool3: Zerwijmy Łańcuchy - akcja miesięcznika Mój Pies - Zerwijmy łańcuchy 2009 Nie patrzeć na ostatnie! A na przedostatnim Zwierzchnica, Ja i pan Gac :lol: Raczej zasmrodzi... Coś zeżarł wczoraj i pierdzi przez cały dzień! :mad: On wie że przez swój urok osobisty ma BIS w kieszeni więc nawet się nie stara :diabloti: Mnie to na Doba nie wygląda :diabloti: Oj nie chce wiedziec co ty robisz w miedzyczasie oglądania naszej galerii :evil_lol::diabloti: Dzisiaj byliśmy na spacerze na wałach i... Gacek pierwszy raz zapraszał psa (w dodatku springera!) do zabawy! :crazyeye: tak się nakręcił na te kaczki, myszy wrony i kruki (instynkt łowiecki się mu obudził), że podszedł do tego psa bardzo przyjacielsko i zachęcił do gonitwy, ale pies miał go w d... :razz: Gac zrezygnował po pierwszej probie, ale to i tak osiągnięcie. fajniaste te zdjęcia, z niewyjaśnionych przyczyn na każdym jestem :cool1::evil_lol: Szkoda, że nie dali więcej zdjęć psiaków i w ogóle... Łał, gratuluję Gackowi odwagi! :p Quote
Recommended Posts