Dogha Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Co do rasy to łatwo się domyślić :diabloti: Edit: pisałaś wtedy kiedy ja xD Quote
karola&gacek Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Co do rasy to łatwo się domyślić :diabloti: Ale jeszcze nie każdy rozmawiał ze mną na gadu :evil_lol::diabloti: Quote
zmierzchnica Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='karola&gacek']Pinczer miniaturowy, hodowla Memory from Dream :loveu::loveu::loveu: I nie ukrywam mam również plany wystawiać pieska :evil_lol: (już nawet imie wybrałam! O! Drago będzie się zwał :loveu:). To trzymam kciuki za realizację marzenia :p Fajne imię, szczególnie dla małego pinczera :cool1: Znałam takiego (w typie oczywiście) co się Killer zwał, ale to już mało oryginalne :eviltong: Quote
karola&gacek Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 To trzymam kciuki za realizację marzenia :p Fajne imię, szczególnie dla małego pinczera :cool1: Znałam takiego (w typie oczywiście) co się Killer zwał, ale to już mało oryginalne :eviltong: A ja na obozie poznałam yorka co się Diller zwał (to już mniej orginalne) xp Quote
Dogha Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='karola&gacek']Pinczer miniaturowy, hodowla Memory from Dream :loveu::loveu::loveu: I nie ukrywam mam również plany wystawiać pieska :evil_lol: (już nawet imie wybrałam! O! Drago będzie się zwał :loveu:). Kin Kong go nazwij! Albo... macie pomysł na jakieś imię dla duuuużego psa? Quote
zmierzchnica Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Zuzka i shelciaki napisał(a):Kin Kong go nazwij! Albo... macie pomysł na jakieś imię dla duuuużego psa? Tytan, Gigant, Ares...:diabloti: hm... Godzilla? :hmmmm: :diabloti: Ja znam westie o imieniu Ziomek, fajnie to brzmi :loveu: Ale Drago mi się podoba :cool1: Quote
karola&gacek Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Tak, tak Drago najpiękniej :loveu: A tu fotki z dziś Quote
karola&gacek Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 A tu takie niegackowate xP http://i37.tinypic.com/j95z4i.png I bajoro do którego bym psa nie wpuściła :cool3: Mam jeszcze filmy, ale musze je sko...skompresować? Zmienić format xp Quote
zmierzchnica Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 http://i38.tinypic.com/xli7o9.png Genialna mina :lol: Gacek taki malusi :loveu: I świetne szelki ma! A właśnie w Moim Psie przeczytałam, że Drago to imię pierwszego mastifa neapolitańskiego w Polsce :diabloti: Więc rzeczywiście, w sam raz dla pinczera :evil_lol: Quote
Minerva Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 http://i33.tinypic.com/2zqub2t.png :loveu: http://i36.tinypic.com/2le5kk1.png Świetne, ale trochę rozmazane(każdemu się zdarza :evil_lol:) http://i35.tinypic.com/34qjq5t.png Raj dla mojej sucz :diabloti: Co do imienia to ja mam pustkę w głowie :roll:. Pozdrawiamy! Quote
karola&gacek Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 http://i36.tinypic.com/2le5kk1.png Świetne, ale trochę rozmazane(każdemu się zdarza :evil_lol:) Bo to jest bardzo szybki szczur :mad: (:diabloti:) Quote
Minerva Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 karola&gacek napisał(a):Bo to jest bardzo szybki szczur :mad: (:diabloti:) Zapomniałaś dodać śliczny szczur :loveu:. Quote
Onomato-Peja Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Ale mikrus :loveu::loveu::loveu: Quote
bianka19 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Cześć :) My pierwszy raz , ale nie ostatni:D Gacek jest ślicznym nietoperkiem :evil_lol: Będziemy wpadać :roll: Quote
karola&gacek Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 Przedstawiam wam mojego geniusza :diabloti: Nie zwracać uwagi na mnie :eviltong: I sory za kadry, ale nie miałam nikogo do kamerowania (jak ktoś z Opola i z kamerką zapraszam na spacerek :cool3:). Było gorąąąąco dlatego troche rozkojarzony. waruj-siad-poproś Video - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting piąteczka :p Tutaj się troche pogubił bo zwykle mam rękę bliżej siebie, a na potrzeby filmu musiałam ją wyciągnąć dlatego dawał piątke kolanu :evil_lol: Video - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting I powiało nudami czyli zostań :diabloti: Video - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting I się teraz przyznam, że ucze Gacka nowej sztuczki :diabloti: Najpierw miało być cofanie się, ale że on taki... "skoczny"/przygłupi to zmodyfikowałam to i będzie jak to się cofa na dwóch tylnich łapach :cool3: Już umiemy dwa kroczki! Ha! Dzisiaj zaczeliśmy ;) Quote
NATKA Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Witam ;) http://i34.tinypic.com/10mplyr.png Boski to ujęcie :loveu: tak niuniasta malizna z niego :loveu: Pozdro i głaski dla maluszka Quote
Minerva Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Ale fajnie komendy wykonuje :loveu: Gratuluje tej nowej sztuczki :multi:. No i czekam na fotki jakieś :mad: Pozdrawiamy. PS.Nie mogłam znaleźć Waszej galerii, a to dlatego, że nazwę zmieniliście :lol:. Sierotka ze mnie :eviltong:. Quote
karola&gacek Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 PS.Nie mogłam znaleźć Waszej galerii, a to dlatego, że nazwę zmieniliście :lol:. Sierotka ze mnie :eviltong:. Hihi :diabloti: (szczerze to też nie wiedziałam w pierwszej chwili co to za temat w subrykacjach :razz:). Haha, dzisiaj Gacek polował! Na konika polnego :D Quote
NATKA Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Nietoperek bierze sie za konika a to bestia krwiożercza :evil_lol: dobrze że się za szerszenie nie bierze ;) Quote
karola&gacek Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 dobrze że się za szerszenie nie bierze ;-) Nie bierze się bo szerszenie nie skaczą :diabloti: A za konikiem to nawet wlazł w trawe większą od niego (aż po zadek :cool3:), normalnie byłoby to nie możliwe, bo to sierota jedna :shake: Nawet węszył za nim :D Quote
zmierzchnica Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Toż Ci myśliwy rośnie :evil_lol: Frotek też na koniki poluje, a mnie to iryytuje, bo idę z psem, aż nagle lecę w bok - bo pies zobaczył konika i musiał sobie za nim skoczyć :diabloti: Super komendy :p Quote
karola&gacek Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 Toż Ci myśliwy rośnie :evil_lol: Frotek też na koniki poluje, a mnie to iryytuje, bo idę z psem, aż nagle lecę w bok - bo pies zobaczył konika i musiał sobie za nim skoczyć :diabloti: Hehe, w "Uwadze" kiedyś było o biologu który je koniki polne, mówił że smaczne :eviltong: Potrafi w godzine nałapać ich bardzo dużo (miske, worek?), ciekawe jaki psy by miały wynik :diabloti: Ano i jak nam koniki zasmakują to mamy "tanią siłe roboczą" :D A ja lubie patrzeć jak on usiłuje złapać takiego stwora, patrzy się przez 15sek w jedno miejsce, węszy, węszy i patrzy w drugie :D A jak ja złapałam konika i mu pokazałam, to sie przestraszył :roflt: Quote
zmierzchnica Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Widziałam to, wg niego koniki smakują jak kurczak :evil_lol: Może warto spróbować? :cool1: Haha, to jak on chce złapać konika, skoro własnej ofiary się boi? :cool3: Słodki Gacek :loveu: Quote
NATKA Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='karola&gacek']Hehe, w "Uwadze" kiedyś było o biologu który je koniki polne, mówił że smaczne :eviltong: Potrafi w godzine nałapać ich bardzo dużo (miske, worek?), ciekawe jaki psy by miały wynik :diabloti: Ano i jak nam koniki zasmakują to mamy "tanią siłe roboczą" :D A ja lubie patrzeć jak on usiłuje złapać takiego stwora, patrzy się przez 15sek w jedno miejsce, węszy, węszy i patrzy w drugie :D A jak ja złapałam konika i mu pokazałam, to sie przestraszył :roflt:[/quote] Wcale się pewnie nie przestraszył, tylko obraził na pańce, że mu już usmażonego na talerzyku nie podała, co on będzie jakieś wierzgające stworzenie pałaszował :evil_lol: ;) Quote
Recommended Posts