Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 470
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='karola&gacek']Pinczer miniaturowy, hodowla Memory from Dream :loveu::loveu::loveu: I nie ukrywam mam również plany wystawiać pieska :evil_lol: (już nawet imie wybrałam! O! Drago będzie się zwał :loveu:).

To trzymam kciuki za realizację marzenia :p Fajne imię, szczególnie dla małego pinczera :cool1: Znałam takiego (w typie oczywiście) co się Killer zwał, ale to już mało oryginalne :eviltong:

Posted

To trzymam kciuki za realizację marzenia :p Fajne imię, szczególnie dla małego pinczera :cool1: Znałam takiego (w typie oczywiście) co się Killer zwał, ale to już mało oryginalne :eviltong:

A ja na obozie poznałam yorka co się Diller zwał (to już mniej orginalne) xp

Posted

[quote name='karola&gacek']Pinczer miniaturowy, hodowla Memory from Dream :loveu::loveu::loveu: I nie ukrywam mam również plany wystawiać pieska :evil_lol: (już nawet imie wybrałam! O! Drago będzie się zwał :loveu:).
Kin Kong go nazwij! Albo... macie pomysł na jakieś imię dla duuuużego psa?

Posted

Zuzka i shelciaki napisał(a):
Kin Kong go nazwij! Albo... macie pomysł na jakieś imię dla duuuużego psa?

Tytan, Gigant, Ares...:diabloti: hm... Godzilla? :hmmmm: :diabloti:
Ja znam westie o imieniu Ziomek, fajnie to brzmi :loveu: Ale Drago mi się podoba :cool1:

Posted

Przedstawiam wam mojego geniusza :diabloti: Nie zwracać uwagi na mnie :eviltong: I sory za kadry, ale nie miałam nikogo do kamerowania (jak ktoś z Opola i z kamerką zapraszam na spacerek :cool3:). Było gorąąąąco dlatego troche rozkojarzony.
waruj-siad-poproś
Video - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting

piąteczka :p Tutaj się troche pogubił bo zwykle mam rękę bliżej siebie, a na potrzeby filmu musiałam ją wyciągnąć dlatego dawał piątke kolanu :evil_lol:

I powiało nudami czyli zostań :diabloti:

I się teraz przyznam, że ucze Gacka nowej sztuczki :diabloti: Najpierw miało być cofanie się, ale że on taki... "skoczny"/przygłupi to zmodyfikowałam to i będzie jak to się cofa na dwóch tylnich łapach :cool3: Już umiemy dwa kroczki! Ha! Dzisiaj zaczeliśmy ;)

Posted

Ale fajnie komendy wykonuje :loveu:
Gratuluje tej nowej sztuczki :multi:. No i czekam na fotki jakieś :mad:
Pozdrawiamy.
PS.Nie mogłam znaleźć Waszej galerii, a to dlatego, że nazwę zmieniliście :lol:. Sierotka ze mnie :eviltong:.

Posted

PS.Nie mogłam znaleźć Waszej galerii, a to dlatego, że nazwę zmieniliście :lol:. Sierotka ze mnie :eviltong:.

Hihi :diabloti: (szczerze to też nie wiedziałam w pierwszej chwili co to za temat w subrykacjach :razz:).
Haha, dzisiaj Gacek polował! Na konika polnego :D

Posted

dobrze że się za szerszenie nie bierze ;-)

Nie bierze się bo szerszenie nie skaczą :diabloti: A za konikiem to nawet wlazł w trawe większą od niego (aż po zadek :cool3:), normalnie byłoby to nie możliwe, bo to sierota jedna :shake: Nawet węszył za nim :D

Posted

Toż Ci myśliwy rośnie :evil_lol: Frotek też na koniki poluje, a mnie to iryytuje, bo idę z psem, aż nagle lecę w bok - bo pies zobaczył konika i musiał sobie za nim skoczyć :diabloti:

Hehe, w "Uwadze" kiedyś było o biologu który je koniki polne, mówił że smaczne :eviltong: Potrafi w godzine nałapać ich bardzo dużo (miske, worek?), ciekawe jaki psy by miały wynik :diabloti: Ano i jak nam koniki zasmakują to mamy "tanią siłe roboczą" :D
A ja lubie patrzeć jak on usiłuje złapać takiego stwora, patrzy się przez 15sek w jedno miejsce, węszy, węszy i patrzy w drugie :D A jak ja złapałam konika i mu pokazałam, to sie przestraszył :roflt:

Posted

[quote name='karola&gacek']Hehe, w "Uwadze" kiedyś było o biologu który je koniki polne, mówił że smaczne :eviltong: Potrafi w godzine nałapać ich bardzo dużo (miske, worek?), ciekawe jaki psy by miały wynik :diabloti: Ano i jak nam koniki zasmakują to mamy "tanią siłe roboczą" :D
A ja lubie patrzeć jak on usiłuje złapać takiego stwora, patrzy się przez 15sek w jedno miejsce, węszy, węszy i patrzy w drugie :D A jak ja złapałam konika i mu pokazałam, to sie przestraszył :roflt:[/quote]

Wcale się pewnie nie przestraszył, tylko obraził na pańce, że mu już usmażonego na talerzyku nie podała, co on będzie jakieś wierzgające stworzenie pałaszował :evil_lol: ;)