Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 470
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

A Draco w niedziele był we Wrocku na CACIBie i przywiózł 1 lokate, WO i NSzwR :cool3: ale prezentacja to totalna klapa, tragedia i inne określenia. Popełniłam wszystkie możliwe błędy xd Nie chciał pokazać zębów, uciekał ze stolika, nie kłusował tylko skakał (ze szczęścia bo zszedł z stolika) i ringówka mu się zsunęła. Było porównanie z suką, my sami w klasie. W opisie dobry wzrost, klatka piersiowa, górna linia, kłus, kąty.

Te zdjęcia z poza ringu bo tam już się wyluzował i ładnie stał, siedział i znosił głaskanie ludzi :) Mieliśmy iść na BIS puppy, ale dowiedziałam się o tym dopiero w Opolu :D 17 października do Zabrza.
I taki ładny piesek też był, właściciel chyba zagraniczny

W ogóle Draco zaczepił ślicznego sznaucera olbrzyma 9mies, więc jak się zbliżył dałam mu rękę do powąchania, a pani (z Czech, albo Słowacji) do "coś tam boji" więc myślałam, że jej pies się trochę boi więc go zostawiłam, a ta po chwili bierze mnie za rękę i go głaszcze :D czyli mówiła do mnie, żebym się nie bała. Ja ogólnie nigdy psów nie głaskam jakoś mi to nie sprawia przyjemności jeżeli psu też nie.

Posted

Sylwia K, passa, Izabela124., Minerva [ciekawy avek xd], Paula03 dziękujemy :)
A z powodu lenistwa wrzuce zdjęcia Izy z Nysy :cool3:

Za tydzień wystawa a Draco nadal nie lubi obcych.... Tak sobie myśle, że od wiosny zacznę jeździć z Endher do klubu agility, a przy okazji może dziewczyny go wymacają :)
A Gacek ma chyba chory kręgosłup, prawdopodobnie przez Draco (ale też wiek) i przez 3 dni musiał być na przeciwbólowych.
A i Draco coraz większy może dostać się w coraz więcej miejsc- dziś zjadł mi paluszki, ale na szczęście była końcówka, czekalode z stołu sobie zjadł raz, ale chyba mu nie smakowała bo tylko parę kostek. Spadł z kanapy na ławe już dwa razy, stłukł szklankę i porozlewał picie, śniadań mi już nie zjada bo zostało to mu uniemożliwione, coraz mniej interesuję się zabawkami, a za to coraz bardziej papierami. Codziennie gdy przychodze ze szkoły muszę pozbierać porozrywane chusteczki nawet nie wiem skąd on je bierze...a tak w ogóle to nudno :cool3:

Posted

Tak sobie myśle, że od wiosny zacznę jeździć z Endher do klubu agility, a przy okazji może dziewczyny go wymacają :)

Nie ma nad czym się zastanawiać, od wiosny widzimy się w Gliwicach! :)
Posted

[quote name='Sylwia K']http://lh3.ggpht.com/_7Ob9nQcUYaY/THQPwnIky5I/AAAAAAAAAiw/rdQI0U4vJOc/dsdsd%20081.jpg%20xd ale słodziak

hehe, łobuzowanie i zniszczenia w domu to uroki posiadania szczeniaka
Nudzi się dzieciak w domu sam. Za to jak wracam to tak się cieszy, że szok. Próbuje się wdrapać mi po nodze najlepiej na kark, drapie, szkacze, chodzi na dwóch łapach.

Nie ma co się zastanawiać,od wiosny widzimy się w Gliwicach!

no pewnie, tak od marca bym chciała jeździć

Posted

[quote name='zmierzchnica']Draco bardzo pięknieje ;)

http://lh4.ggpht.com/_tuyQoXWznSo/TKC1slphIqI/AAAAAAAABCw/8Buoy-os1q8/s640/IMGP4652.JPG
Tu się świetnie prezentuje :)

Chyba już przerósł Gacka, co? ;)

Ła, jak mi się marzy agility... Ale musiałoby być w Opolu, bo dojazdy na studia do Opola a potem znowu do Gliwic na agi chyba by mnie dobiły, a szkoda ;)
Ten na zdjęciu to nie Draco :evil_lol: Jak do nas juz przyjechał był większy od Gacka o 2cm, a tak teraz wyglądają razem

I na wałach, dokucza Gackowi :lol:

(na tym też jest Gacek tylko go zasłonił)

Posted

[quote name='Merenwen']E, ten klub w Gliwicach ma może jakąś stronę internetową?? :razz:
Draco jest wieeeelki! : D[/QUOTE]
Ja nawet nie pamiętam jak on się nazywa, ale jeżeli Endher tam chodzi to pewnie dobry :cool3: ale pewnie Natalia zaraz tu zajrzy i nam powie :)

Posted

E, ten klub w Gliwicach ma może jakąś stronę internetową?? :razz:
Draco jest wieeeelki! : D

Ja nawet nie pamiętam jak on się nazywa, ale jeżeli Endher tam chodzi to pewnie dobry :cool3: ale pewnie Natalia zaraz tu zajrzy i nam powie :)

http://hpat.slask.pl/