Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 470
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Endher']Mały ma nieziemskie uszy...
Taa i to jest problem :)

A spacer możemy w ostatni weekend sierpnia, przed szkołą bo teraz jadę na tydzień do Nysy ^^ I po Nysie będzie mała niespodzianka.

Posted

karola&gacek napisał(a):
Taa i to jest problem :)

A spacer możemy w ostatni weekend sierpnia, przed szkołą bo teraz jadę na tydzień do Nysy ^^ I po Nysie będzie mała niespodzianka.

Ja tu mieszkam! :D Jedziesz wraz z czterołapami?

Posted

Tak dokładnie to nie wiem gdzie to jest, ale chyba daleko od miasta. hm... przy takie głównej plaży nad jeziorem (tam chyba Feel czy inne coś kręciło teledysk,kojarzysz?).
Już dodali plan sędziowania w Krakowie i mamy nr 749 (słabiutko bo zgłaszałam się przed końcem pierwszego terminu). I jesteśmy sami w klasie.... i jest 8 pinków (to dużo, w Opolu CACIB było 3)

Posted

Tak dokładnie to nie wiem gdzie to jest, ale chyba daleko od miasta. hm... przy takie głównej plaży nad jeziorem (tam chyba Feel czy inne coś kręciło teledysk,kojarzysz?).

Tak, kojarzę, kojarzę. Do miasta jest daleko, ale wał (jest naokoło jeziora) to świetne miejsce na spacer :) A kiedy dokładnie będziecie?

Posted

Tylko jak na razie pasuje mi tylko niedziela. Ale to mały teren.. Wał jest widoczny z jeziora będę skakać to mnie zauważysz. Nie wiem tylko czy rudzielca brać jak coś :cool3:

Posted

narazie 4 września wystawa w Krakowie, później 26 wrzesnień Wrocław. Tutaj mi sędziny bardziej odpowiadają
http://lh3.ggpht.com/_7Ob9nQcUYaY/THQO3WzheoI/AAAAAAAAAhQ/Yj7qan48O1o/dsdsd%20052.jpg
w środku miał być jeszcze Draco no, ale.....
http://lh4.ggpht.com/_7Ob9nQcUYaY/THQOc5k0ISI/AAAAAAAAAgg/MnXdmBy6ZOw/dsdsd%20036.jpg
a to miała być postawa :D Ale Izuus kupiła już wcześniej Draco za parę przysmaków i nie chciał się popatrzeć na mnie