karola&gacek Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 Mam 52 zdjęcia z psiego spaceru z Amosem i Blecki :cool3: Amos lubił się przepalać :evil_lol:, więc nie są najlepszej jakości, a niektóre naprawdę śmieszne. fafle do góry! :evil_lol: Quote
karola&gacek Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 Po wstępnych zapoznaniach i delikatnych mizianiach czas na jazde :diabloti::diabloti: Quote
karola&gacek Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 Buzi, buzi Blecki z frisbee. Przy okazji spróbowałam też z Draco i spodobało mu się :) Więc trzeba gdzieś tanie zakupić Quote
karola&gacek Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 taki mały a w ogóle nie bał się bawić :cool3: Quote
Onomato-Peja Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 http://lh6.ggpht.com/_tuyQoXWznSo/TFnJhp3y06I/AAAAAAAAA68/-zIDm9cIkAU/s640/IMGP4370.JPG haha, świetne : D Quote
Izuuus Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Ale miałyście fajny spacerek :loveu: Wszystkie pieski śliczne. Quote
karola&gacek Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 Pestka napisał(a):Super ekipa spacerowa :eviltong: najlepsza ekipa spacerowa :cool3: jednak Draco lubi ostrą zabawę. Quote
passa Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Filmik jakiś mogłyśmy nakręcić,jeszcze lepiej by oddał atmosferę tych harców. Ja kompletnie zapomniałam o aparacie... Quote
Sylwia K Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 od razu widać, ze psiaki miały frajdę ze spotkania:p Quote
Paula03 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Świetne zdjęcia, pewnie mieliście tam super! Quote
karola&gacek Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 passa napisał(a):Filmik jakiś mogłyśmy nakręcić,jeszcze lepiej by oddał atmosferę tych harców. Ja kompletnie zapomniałam o aparacie... właśnie też pomyślałam o tym, ale dopiero w domu jak zrzucałam zdjęcia Quote
Mada:) Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Bardzo urocze psiaki! :) Dałabym sobie głowę uciąć, że Draco to średniak, sądząc po zdjęciach z Gackiem!! :O Ile docelowo będzie mniej-więcej ważył, ile waży Gacek? :) Quote
Paula03 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Właśnie przydałby się nowe zdjęcia, bo jakoś pusto tutaj! Quote
Minerva Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 http://lh4.ggpht.com/_tuyQoXWznSo/TFnHM-0XI8I/AAAAAAAAA5w/AGNvpJtNi2k/s640/IMGP4354.JPG Fajne :) Quote
karola&gacek Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 Gacek źle się czuje :( Od wczoraj nic nie jadł, ani pił, cały czas śpi, wczoraj jeszcze rzygał :( Jedziemy do weterynarza dzisiaj, zobaczymy.... Quote
Feigned Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 trzymamy kciuki, oby to nie było nic poważnego! :( Quote
Sylwia K Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 ojej i co mówi wet? Zdrówka dużo życzymy i trzymamy kciuki! Quote
karola&gacek Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Gac już dziś się lepiej czuje, dzisiaj nawet zjadł kolacje i trochę obiadu, od wczoraj piję. Wet stwierdził, że to przez jego zęby- ma straszny kamień, a my możemy go usunąć dopiero we wrześniu (200zł w górę z badaniem krwi). Ale naprawdę biedaczek z niego był przez te 3 dni :( Spał w legowisku Draco, jeszcze specjalnie mu zasłoniłam "otworki" na powietrze bluzą, żeby miał ciemno i tak spał przez te 3 dni i nawet na dwór nie wychodził (nie chciał) :( :( I ogólnie pierwszego dnia "choroby" to schował się skubany w szafie, a ja go szukałam pół godziny po domu opierniczając mamę o to że go wypuściła na dwór albo co.... A po za tym to doszedł już dysk, Hero Pup 160 i hm... myślałam, że będzie trochę większy :) Ale nie jest źle. Draco od razu zaczął się ze mną nim przeciągać biegać za nim, ale.... tylko w domu. Na dworze jest zbyt zajęty czymś innym, albo już zmęczony. A dziś na spacerze na polach znalazł jakiegoś gryzonia, nie wiem czy ugryzł go, ale coś zapiszczało w trawie i od razu "EJ!" to się pies wycofał, ale na szczęście gryzoń go nie ugryzł. Quote
karola&gacek Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 To z jakiegoś spaceku i działki Quote
Recommended Posts