Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam 52 zdjęcia z psiego spaceru z Amosem i Blecki :cool3: Amos lubił się przepalać :evil_lol:, więc nie są najlepszej jakości, a niektóre naprawdę śmieszne.

fafle do góry! :evil_lol:

• Replies 470
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

passa napisał(a):
Filmik jakiś mogłyśmy nakręcić,jeszcze lepiej by oddał atmosferę tych harców. Ja kompletnie zapomniałam o aparacie...

właśnie też pomyślałam o tym, ale dopiero w domu jak zrzucałam zdjęcia

Posted

Bardzo urocze psiaki! :) Dałabym sobie głowę uciąć, że Draco to średniak, sądząc po zdjęciach z Gackiem!! :O Ile docelowo będzie mniej-więcej ważył, ile waży Gacek? :)

Posted

Gac już dziś się lepiej czuje, dzisiaj nawet zjadł kolacje i trochę obiadu, od wczoraj piję. Wet stwierdził, że to przez jego zęby- ma straszny kamień, a my możemy go usunąć dopiero we wrześniu (200zł w górę z badaniem krwi). Ale naprawdę biedaczek z niego był przez te 3 dni :( Spał w legowisku Draco, jeszcze specjalnie mu zasłoniłam "otworki" na powietrze bluzą, żeby miał ciemno i tak spał przez te 3 dni i nawet na dwór nie wychodził (nie chciał) :( :( I ogólnie pierwszego dnia "choroby" to schował się skubany w szafie, a ja go szukałam pół godziny po domu opierniczając mamę o to że go wypuściła na dwór albo co....
A po za tym to doszedł już dysk, Hero Pup 160 i hm... myślałam, że będzie trochę większy :) Ale nie jest źle. Draco od razu zaczął się ze mną nim przeciągać biegać za nim, ale.... tylko w domu. Na dworze jest zbyt zajęty czymś innym, albo już zmęczony.
A dziś na spacerze na polach znalazł jakiegoś gryzonia, nie wiem czy ugryzł go, ale coś zapiszczało w trawie i od razu "EJ!" to się pies wycofał, ale na szczęście gryzoń go nie ugryzł.