Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 470
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pestka']Draco wydaje się strasznie sympatyczny, a jakie plany zwiazane z młodym?
Niestety, sympatyczny to on jest tylko z wyglądu :evil_lol: Jeżeli się nudzi (o co łatwo bo nie wychodzimy z domu jak są takie temperatury, więc od 9 do 19 muszą mu starczyć krótkie spacerki na siku) to atakuje mnie tymi swoimi małymi i ostrymi ząbkami. Uwielbia atakować mnie z "zaskoczenia" czyli np. kiedy leże na kanapie, staje na przeciw mnie, pare wymienionych spojrzeń i bach już jest na mojej twarzy i gryzie mi włosy. Refleks mi poprawił :cool3:
A dzisiaj na wieczornym spacerku tak się wybiegał, że po przyjściu do domu od razu padł :evil_lol: A zazwyczaj chodzi spać o 22. Wyszalał się z inną suczką, ogólnie wszystkie małe i średnie psy zaprasza do zabawy, ale terierka, który jest mniej więcej w tym samym wieku nie lubi, nie wiem czemu.

Posted

Słodkie masz psiaki ; ) Mam nadzieję że jeżeli za rok pojadę na OZP to uda mi się poznać chociaż jednego z nich ;D

Co do Skinsów. Jeszcze pół roku do 5 serii ; /
Ale za rok kinówka wchodzi!

Posted

Przyszłam pooglądać te twoje krwiożercze bestie. :diabloti: :evil_lol:

Draco jest taki strasznie milusi, ładniutki i malutki. :loveu:

Posted

strasznie późno chdozi Ci spać -moze to przez ta pogodę.
Mój Borys nawet jak był mały o 20 zawsze już w łóżeczku chrapał. Lusia też wcześnie zasypia i na dodatek długo śpi.

Posted

[quote name='Izabela124.']Fajny maluch :) Byłam na wsi i był tam kociak, też taki z ADHD he he całą rękę mi pogryzł i podrapał
Ja też mam całe ręce podrapane.... zwłaszcza prawą bo tą się bronie :) Ale dzisiaj jak wyszłam na pół godziny tak mnie witał, że podrapał mnie aż do krwi...
[quote name='Elliothooded358']Słodkie masz psiaki ; ) Mam nadzieję że jeżeli za rok pojadę na OZP to uda mi się poznać chociaż jednego z nich ;D

Co do Skinsów. Jeszcze pół roku do 5 serii ; /
Ale za rok kinówka wchodzi!
Jeżeli pojedziemy na ten sam turnus to napewno poznasz Draco :) haha, już współczuje lokatorce xD I jak wrażenia po ostatnich dwóch odcinkach Skinsów? Szczerze, to dlatego lubie ten serial bo jest tak cholernie nieprzewidywalny, że aż się uzależniłam :cool3: Na przykład wypadek Toniego, czy to co stało się z Fredsem.... Ale mimo, że 3 i 4 sezon jest taki nie przewidywalny bardziej wole 1 i 2, a zwłaszcza Sida i Cassie ^^
[quote name='Minerva']Jakiś wielki się wydaje na tych fotkach
Bo on jest wielki! Ja tam jak jestem z nim na dworze czuje się jakbym miałą dobermana :)
[quote name='Sylwia K']strasznie późno chdozi Ci spać -moze to przez ta pogodę.
Mój Borys nawet jak był mały o 20 zawsze już w łóżeczku chrapał. Lusia też wcześnie zasypia i na dodatek długo śpi.
Ja z Draco o 20 na wieczorny spacer dopiero wychodze, może dlatego. Godzinka spacerku, później godzinka na uspokojenie się po spacerze i idzie do łóżeczka.

I dziękujemy za komplementy :)
Nie wiem czemu, ale postawa Draco się nie wyświetla więc wkleje jeszcze raz

W ogóle po raz kolejny oferowano nam krycie suczki... Tacy natrętni są jeszcze niektórzy, że nawet pytali o namiary na hodowce Draco, nie zniechęca ich nawet to że Gacek stary jest....

Posted

Ładnie Draco się ustawia ;) Udanych wakacji życzę.
A mam pytanie o kontener dla Draco. Sprawdza się on? Bo chce taki kupić Bobikowi i nie wiem czy kupować. Potrzebny mi jest by podróżować w nim w pociągu i na co dzień do spania

Posted

Izabela124. napisał(a):
A mam pytanie o kontener dla Draco. Sprawdza się on? Bo chce taki kupić Bobikowi i nie wiem czy kupować. Potrzebny mi jest by podróżować w nim w pociągu i na co dzień do spania

Ja jeszcze nie używałam go w pociągu (tylko tam się nadaje), ale Draco z chęcią tam trzyma swoje skarby, czasem się położy, ale woli łóżko ( i bliżej mnie). Gacek tam z chęcią wchodzi (a Draco do jego posłania w którym jeszcze się mieści:) ). Właśnie obydwa leżą koło siebie w łóżku na kołdrze, aż żal je zrzucać by zrobiły mi miejsce :D