Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak, już od początku był większy o jakieś 2cm :evil_lol: No i teraz go wszystko fascynuję, np sytuacja z rana:
leże sobie i motywuje się do wstania, ten na mnie patrzy. Ja kichnęłam, bo mam alergie i patrze ten z metr dalej jest, znów kichnęłam i drugi metr dalej :cool3: i ten wzrok właśnie. Popatrzył chwilke i nano sekunde później był już na mojej twarzy mnie oblizując i gryząc.

• Replies 470
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jejku są cudowni:cool3:

Mam sąsiada pinczera, Kacper się zwie i strasznie hałaśliwy jest. Chciałabym Twoje oba kiedyś poznać, na pewno będę z psem w Opolu na spacerze, ale mogą się nie dogadać :cool3:

Posted

[quote name='Pestka']To średniak? [/QUOTE]
nie, miniaturka :) z memory from dream, mają strone www
[quote name='Izuus']Chciałabym Twoje oba kiedyś poznać, na pewno będę z psem w Opolu na spacerze, ale mogą się nie dogadać :cool3:[/QUOTE]
To jak będziesz to powiedz, ja tylko pod koniec lipca jade na wakacje, reszte czasu mam wolne :) I z chęcią się spotkam. Draco jest szczekliwy i nieufny, ale jak pozna już psa to jest odważniejszy i mniej szczekliwy. A z Gackiem nie będzie problemu bo on dobrze posługuje się CSami i mu starcza powąchanie się z drugim psem.

Posted

To jak będziesz to powiedz, ja tylko pod koniec lipca jade na wakacje, reszte czasu mam wolne I z chęcią się spotkam. Draco jest szczekliwy i nieufny, ale jak pozna już psa to jest odważniejszy i mniej szczekliwy. A z Gackiem nie będzie problemu bo on dobrze posługuje się CSami i mu starcza powąchanie się z drugim psem.

Tylko gorzej z moim, bo nie wiem jak zareaguje ta pierdoła. Będę na spacerze z Natalią od Blackie, jak się nie rozmyśliły:cool3:

Posted

Tylko gorzej z moim, bo nie wiem jak zareaguje ta pierdoła. Będę na spacerze z Natalią od Blackie, jak się nie rozmyśliły :cool3:

Nie rozmyśliły. Możemy spotkać się we trójkę :)
Posted

[quote name='deer_1987']Witam serdecznie, jestem u Was pierwszy raz ale juz powiem ze zawsze zachwyca mnie widok malych psiakow na agility :)
No, jak pewna osoba się w końcu zdecyduje to będą zdjęcia z klubiku agi w Opolu, ale coś nie chce się tej osobie zrobić treningu :mad: :evil_lol:
[quote name='Minerva']Hej Wam :hand:

http://lh6.ggpht.com/_tuyQoXWznSo/TCuZ_LdaPQI/AAAAAAAAA2Q/khokl9WNrqs/IMGP4124.JPG
Ale on już wielki w porównaniu do Gacka :o :loveu:
No jest większy troszke i bardziej masywniejszy, ale na żywo nie różnią się tak bardzo
[quote name='Endher']Nie rozmyśliły,nie rozmyśliły :diabloti: Możemy się we trzy spotkać :cool1:
No to kiedy? :)

Posted

wiesz co.... ja z nim troche podszlifuje wystawianie się:razz: jest też nieufny do obcych więc nie wiem czy na wystawie mi nie ucieknie i pokaże zęby więc bym ciebie prosiła o posędziowanie nas :cool3: To mądra bestia jest więc pare lekcji mu chyba starczy

Posted

wow, wiecie co? ten pies jest genialny :D normalnie dzisiaj pierwszy trening wystawowy, a on SAM SIĘ USTAWIA :D Tylko w jednej ręce muszę trzymać smaka by się nie rozglądał i skupił. Tylko nie wiem czy pokaże zęby obcemu.... Także Natalia 10 lipiec, koło 18? Wtedy nie jest już tak gorąco i cień jest.

Posted

wow, wiecie co? ten pies jest genialny :D normalnie dzisiaj pierwszy trening wystawowy, a on SAM SIĘ USTAWIA :D Tylko w jednej ręce muszę trzymać smaka by się nie rozglądał i skupił. Tylko nie wiem czy pokaże zęby obcemu.... Także Natalia 10 lipiec, koło 18? Wtedy nie jest już tak gorąco i cień jest.

Mi pasuje. Ewentualnie jeszcze 11 lipca. Na wyspie Bolko? :)

Posted

[URL]http://lh6.ggpht.com/_tuyQoXWznSo/TCuZ_LdaPQI/AAAAAAAAA2Q/khokl9WNrqs/IMGP4124.JPG[/URL]
Świetnie razem wyglądają chłopaki :loveu::loveu:

Gratuluje wystawiania się, życzę sukcesów ;) Myślę, że pokazywania zębów obcym nie będzie go trudno nauczyć.. Powodzenia :cool3:

Posted

zwierzchnica napisał(a):
A swojego śniadania nie ma, że musi wcinać Twoje?

No nie poradze nic na to że pin miny to żarłoczne bestie :shake: Na spacerze po osiedlu zawsze skubnie jakiś suchy chleb :razz: a na spacerze po za osiedlem zbiera śmieci, ekolog się znalazł.... :diabloti:

Z podklejania uszu rezygnuje bo tak mi się wydaje, że do połowy sierpnia powinny już same stanąć.
A tutaj wam zobrazuje:
pojechaliśmy po niego w piątek, a tutaj zdjęcie z pierwszej soboty

zdjęcie z 4 lipca

A tu z dzisiaj

Tak więc uszy do góry idą :cool3: Na tym ostatnim ciągnie sznurek od aparatu, dlatego rozmazane.

No, a tutaj jego kryjówka, zmieniłam mu już kocyk na większy

Mój gryzoń mały