karola&gacek Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 Tak, już od początku był większy o jakieś 2cm :evil_lol: No i teraz go wszystko fascynuję, np sytuacja z rana: leże sobie i motywuje się do wstania, ten na mnie patrzy. Ja kichnęłam, bo mam alergie i patrze ten z metr dalej jest, znów kichnęłam i drugi metr dalej :cool3: i ten wzrok właśnie. Popatrzył chwilke i nano sekunde później był już na mojej twarzy mnie oblizując i gryząc. Quote
karola&gacek Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 A z okazji 26 strony (:cool3:) zdjęcia [prawie] śpiących ze sobą stworków Quote
Izuuus Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Jejku są cudowni:cool3: Mam sąsiada pinczera, Kacper się zwie i strasznie hałaśliwy jest. Chciałabym Twoje oba kiedyś poznać, na pewno będę z psem w Opolu na spacerze, ale mogą się nie dogadać :cool3: Quote
Sylwia K Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 http://lh4.ggpht.com/_tuyQoXWznSo/TCuV_0td2LI/AAAAAAAAA0w/zaM_b1a4nZs/IMGP4092.JPG ale słodziak a Gacek to juz chyba mniejszy od niego jest? Quote
karola&gacek Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 [quote name='Pestka']To średniak? [/QUOTE] nie, miniaturka :) z memory from dream, mają strone www [quote name='Izuus']Chciałabym Twoje oba kiedyś poznać, na pewno będę z psem w Opolu na spacerze, ale mogą się nie dogadać :cool3:[/QUOTE] To jak będziesz to powiedz, ja tylko pod koniec lipca jade na wakacje, reszte czasu mam wolne :) I z chęcią się spotkam. Draco jest szczekliwy i nieufny, ale jak pozna już psa to jest odważniejszy i mniej szczekliwy. A z Gackiem nie będzie problemu bo on dobrze posługuje się CSami i mu starcza powąchanie się z drugim psem. Quote
Izuuus Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 To jak będziesz to powiedz, ja tylko pod koniec lipca jade na wakacje, reszte czasu mam wolne I z chęcią się spotkam. Draco jest szczekliwy i nieufny, ale jak pozna już psa to jest odważniejszy i mniej szczekliwy. A z Gackiem nie będzie problemu bo on dobrze posługuje się CSami i mu starcza powąchanie się z drugim psem. Tylko gorzej z moim, bo nie wiem jak zareaguje ta pierdoła. Będę na spacerze z Natalią od Blackie, jak się nie rozmyśliły:cool3: Quote
taxelina Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Witam serdecznie, jestem u Was pierwszy raz ale juz powiem ze zawsze zachwyca mnie widok malych psiakow na agility :) Quote
Minerva Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Hej Wam :hand: http://lh6.ggpht.com/_tuyQoXWznSo/TCuZ_LdaPQI/AAAAAAAAA2Q/khokl9WNrqs/IMGP4124.JPG Ale on już wielki w porównaniu do Gacka :o :loveu: Quote
rev Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Tylko gorzej z moim, bo nie wiem jak zareaguje ta pierdoła. Będę na spacerze z Natalią od Blackie, jak się nie rozmyśliły :cool3: Nie rozmyśliły. Możemy spotkać się we trójkę :) Quote
karola&gacek Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 [quote name='deer_1987']Witam serdecznie, jestem u Was pierwszy raz ale juz powiem ze zawsze zachwyca mnie widok malych psiakow na agility :) No, jak pewna osoba się w końcu zdecyduje to będą zdjęcia z klubiku agi w Opolu, ale coś nie chce się tej osobie zrobić treningu :mad: :evil_lol: [quote name='Minerva']Hej Wam :hand: http://lh6.ggpht.com/_tuyQoXWznSo/TCuZ_LdaPQI/AAAAAAAAA2Q/khokl9WNrqs/IMGP4124.JPG Ale on już wielki w porównaniu do Gacka :o :loveu: No jest większy troszke i bardziej masywniejszy, ale na żywo nie różnią się tak bardzo [quote name='Endher']Nie rozmyśliły,nie rozmyśliły :diabloti: Możemy się we trzy spotkać :cool1: No to kiedy? :) Quote
Izuuus Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 U mnie zależy kiedy ojciec będzie w domu. Teraz do ok 26 lipca nie dam rady bo wyjeżdżam, ale sierpień począte może. Postaram się ;) Quote
karola&gacek Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 wiesz co.... ja z nim troche podszlifuje wystawianie się:razz: jest też nieufny do obcych więc nie wiem czy na wystawie mi nie ucieknie i pokaże zęby więc bym ciebie prosiła o posędziowanie nas :cool3: To mądra bestia jest więc pare lekcji mu chyba starczy Quote
karola&gacek Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 wow, wiecie co? ten pies jest genialny :D normalnie dzisiaj pierwszy trening wystawowy, a on SAM SIĘ USTAWIA :D Tylko w jednej ręce muszę trzymać smaka by się nie rozglądał i skupił. Tylko nie wiem czy pokaże zęby obcemu.... Także Natalia 10 lipiec, koło 18? Wtedy nie jest już tak gorąco i cień jest. Quote
Izabela124. Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Jeśli hodowca z nim ćwiczył to nie ma co się dziwić. Tylko zadbaj o jego uszy :) Quote
rev Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 wow, wiecie co? ten pies jest genialny :D normalnie dzisiaj pierwszy trening wystawowy, a on SAM SIĘ USTAWIA :D Tylko w jednej ręce muszę trzymać smaka by się nie rozglądał i skupił. Tylko nie wiem czy pokaże zęby obcemu.... Także Natalia 10 lipiec, koło 18? Wtedy nie jest już tak gorąco i cień jest. Mi pasuje. Ewentualnie jeszcze 11 lipca. Na wyspie Bolko? :) Quote
zmierzchnica Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [URL]http://lh6.ggpht.com/_tuyQoXWznSo/TCuZ_LdaPQI/AAAAAAAAA2Q/khokl9WNrqs/IMGP4124.JPG[/URL] Świetnie razem wyglądają chłopaki :loveu::loveu: Gratuluje wystawiania się, życzę sukcesów ;) Myślę, że pokazywania zębów obcym nie będzie go trudno nauczyć.. Powodzenia :cool3: Quote
karola&gacek Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Draco właśnie przed chwilą zjadł moje śniadanie... już trzeci raz :razz: widać lubi bułeczki z salami Quote
zmierzchnica Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 A swojego śniadania nie ma, że musi wcinać Twoje? :evil_lol: Quote
karola&gacek Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 zwierzchnica napisał(a):A swojego śniadania nie ma, że musi wcinać Twoje? No nie poradze nic na to że pin miny to żarłoczne bestie :shake: Na spacerze po osiedlu zawsze skubnie jakiś suchy chleb :razz: a na spacerze po za osiedlem zbiera śmieci, ekolog się znalazł.... :diabloti: Z podklejania uszu rezygnuje bo tak mi się wydaje, że do połowy sierpnia powinny już same stanąć. A tutaj wam zobrazuje: pojechaliśmy po niego w piątek, a tutaj zdjęcie z pierwszej soboty zdjęcie z 4 lipca A tu z dzisiaj Tak więc uszy do góry idą :cool3: Na tym ostatnim ciągnie sznurek od aparatu, dlatego rozmazane. No, a tutaj jego kryjówka, zmieniłam mu już kocyk na większy Mój gryzoń mały Quote
karola&gacek Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 a no i zapomniałam wam zareklamować fajny temat: Cała prawda o hodowli stellanova Quote
Recommended Posts