Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 470
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj wróciliśmy o 23:30, a dzisiaj Gacek zrobił pobudke mi o 6 bo koniecznie chciał się dostać do pokoju (spałam z Draco). Ogółem nawet bardzo spokojnie przechodzą relacje Gacek-Draco, myślałam, że będzie gorzej :)
Zaraz dam zdjęcia, już wrzucam na picase.

Posted

Dracula! Jeszcze nie do końca się oswoił z sytuacją, ale i tak już jest boski :)

Ciężko go uchwycić aparatem

crazydog!

Ten labrador był ogromny, nie dość że wielki to i masywny. Nie przypadł do gustu Draco

Po półtorej godziny spacerku, nóżki odmówiły posłuszeństwa

Spał później 2godz, na mnie oczywiście :lol:

Posted

Nie było żadnych niebezpiecznych spięć, tylko czasem po protu trzeba młodemu wytłumaczyć, że nie wolno na Gacka skakać z łóżka :lol: Teraz już się wyspał całkowicie i atakuje mnie buziakami.
Rozpiera go energia więc idziemy teraz na działkę :)

Posted

tylko czasem po protu trzeba młodemu wytłumaczyć, że nie wolno na Gacka skakać z łóżka

znaczy się Gacek mu wytłumaczył i było głośno, ale nie niebezpiecznie (strasznie to brzmiało, a edytować nie mogę)

Posted

[quote name='Cavy']Moja dalsza ciotka ma dwa pinczery i powiem jedno - strasznie energiczne psy.
Przed chwilą zaczął (pierwszy raz u nas) bawić się sznurem z młodszą siostrą, a dopiero co wróciliśmy z działki :lol:
[quote name='Cavy']hahaha, ale fajnie wygląda takla różnica wzrostu między psami.
Na zdjęciu tego dokładnie nie widać, ale ten lab miał głowe wielkości Draco o.o
[quote name='zwierzchnica']Oplułam monitor jak zobaczyłam to zdjęcie
normalny wyraz wesołego pinczerka :cool3:

I z Gackiem

Posted

Draco jest u nas od 5 dni i musze powiedzieć, że zadomowił się bardzo szybko. Gacek z pewnością mu pomógł, jeszcze nie może zostawać sam w domu bo jęczy, płacze, szczeka itp. a chodzi za mną ciągle. Dziś była pierwsza noc przespana w trójke :cool3: Gac sam chciał zostać z nami więc mu nie broniłam, nic mnie nie obudziło więc można sądzić, że dogadali się w tej sprawie. Gac spał od brzucha, Draco koło pleców.
Co do komentarzy.... wymienie najciekawsze:
- o to tej z tych ostrych psów, tych, jak im tam, dobermany! do Draco

paro letnia dziewczynka
- Miauuuuu do obydwóch :cool3:

dziadek stojący na balkonie i przyglądający mi się podczas spaceru z dwoma psami, mówi do swojej żony:
- fajny ten piesek jest. tylko coś urósł ostatnio (zapewne Gacka nie widział, co jest normą :evil_lol:)

No i dialog z panem:
- a to bracia są
- niee
- rodzeństwo!
- niee
- no jak to nie? przecież takie same ciapki mają!
chodziło o maść :cool3:

Ogólnie w niedziele pierwszy raz byliśmy na wałach. I Draco przeszedł już swój psi chrzest- wytarzał się w gównie :cool3: Mmm, jak mu później przez pare dni pachniało z pyska....

I bardzo ładnie aportuje :) Biegnie i przynosi. Tylko jak za daleko rzuce nie chce mu się biec :evil_lol: Używa techniki "na żabe".

Posted

[quote name='Izabela124.'] Jak chcesz z nim na wystawy jeździć to klej mu uszy, bo nie może mieć jednego ucha klapniętego a drugiego niewiadomo co he he
No jedno mu już próbuje stanąć, ale drugie coś śpi :lol: Wolałabym to zostawić naturze, bo coś czuje, że Draco to się nie spodoba :lol: Poczytam sobie zaraz o uszach, jeżeli znajde temat, no i sąsiadka kiedyś swojemu pin minowi coś dawała na te uszka więc podpytam.

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Czemu ma tą fioletową wstążeczkę ciągle ? :P
Fajowe duo, chcesz może szelki rogza Ski raf camo ? :P[/QUOTE]
Bo jak się nakręci, a nie ma wieczorem i w nocy obroży na sobie to ściągam go z siebie za tą wstążkę:lol: Niby jeden mały, szczeniaczek, a czuje się wtedy atakowana buziakami i zębami z wszystkich stron. Szelek nie chce, mały nie może, a Gac już ma dwie, z których i tak jedną nosi :lol: smycz by się przydała bo Draco ubrudził już Gackową, a na flexi go nie wezme.