karola&gacek Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 A imię już masz? W hodowli jest Cesar, ale będzie Draco :) Quote
rev Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Jak woda trochę opadnie, to mam nadzieje, że uda się nam zorganizować jakiś spacer :) Quote
karola&gacek Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 [quote name='[URL=Izabela124.']Kiedy do Ciebie trafi? Chce go wziąć po zakończeniu roku szkolnego, ale przed 1 lipca już u mnie będzie :) [quote name='Endher']Oryginalnie Oglądałam program edukacyjny o Draculi :evil_lol: No i Draco po łacinie to smok. Jak młynówka opadnie to mam nadzieje,że uda się nam zorganizować jakiś spacer na bolko? Pewnie, mały będzie już po kwarantannie, tylko woda musi opaść po znów "troszke" jej przybyło :razz: Quote
rev Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 No i Draco po łacinie to smok. To chyba rzeczywiście właściwy wybór... :diabloti: Quote
Izuuus Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Draco to będzie teraz najgroźniejszy pies w Opolu :diabloti: Quote
karola&gacek Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Draco to będzie teraz najgroźniejszy pies w Opolu Zapominasz o Gacku kochana :diabloti: On tutaj już ma wyrobioną opinie mordercy więc Draco będzie się trudno przebić :evil_lol: Zdjęć Gacka nie mam.... ale mam zdjęcia schroniskowców z którymi uwielbiam wychodzić :cool3: Tosia i Truś (ogólnie nie wiem, który to który, bo i tak nie reagują na imiona) takie dwa małe pulpety z motorkiem w dupce. Nie ustoją ani sekundy, więc postój wygląda troche jak lonżowanie ich :lol: Wiem, za wiele nie widać, ale lepsze to od dupki :cool3: A to Tiki, ratlerkowaty dziadziuś, jest energiczny jak na 15 lat, ma świetne uszka, które śmiesznie mu skaczą jak idzie :) Tutaj jego wątek klik Quote
karola&gacek Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Jak tak teraz przejrzałam strone schroniska to znalazłam Trusia klik hm... szczerze, myślałam, że to Tosia :D taki bardziej suczy jest i przyjacielski strasznie. Quote
Izuuus Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Gacek mordera, a chciałam mojego słodkiego misiaczka zabrać na spacerek. To my sobie jednak darujemy:diabloti: Urocze maluszki :loveu: Quote
karola&gacek Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Gacek mordera, a chciałam mojego słodkiego misiaczka zabrać na spacerek. To my sobie jednak darujemy:diabloti: Hihihi :evil_lol: On już nie takie cockery miał na sumieniu :diabloti: Quote
rev Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Też wychodziłam dość regularnie z suńką na trzech łapach, dopóki zasady wyprowadzania zwierząt się nie zmieniły :) Quote
karola&gacek Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Kojarzysz może Panią Beatę Z. ze schroniska? Znam tylko Magdę, panią Lidkę i panią kierownik :cool3: Jak ostatnio byłam w schronie to pani jakaś oddawała rasowego szczeniaka husky :shake: A z trójłapem też wychodziłam i kocham go nadal :loveu: Merlin pojechał do Holandii, ale pamiętam jakby to było wczoraj, że cieszył się jak głupi jak go ktoś brał na spacer. Nawet stawał na tej swojej jednej tylnej łapce i opierał się o kraty. Quote
karola&gacek Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 To dam wam Gacka z tego roku, pierwsze ciepłe dni (na początek maja chyba) tinypica zepsuli :( Quote
Estowa Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Przepiękny ;) Aż wstyd, że my po raz pierwszy... Quote
karola&gacek Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 http://www.memoryfromdream.webity.pl/gallery/s6304747-1261/#imgh spójrzcie jak młody się pięknie ustawia :) i ogonek sam podnosi Quote
Sylwia K Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 ale słodziak z tego maluszka, fajnie, ze będziesz go wystawiać:lol: Quote
Minerva Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 http://i50.tinypic.com/1zg6n7r.jpg Super wygląda na tle tych plakatów :D A maluszek super :loveu: Quote
ziarnochodek Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 kurcze, a ja was pamiętam z zerwijmy łańcuchy z tego roku :) (edit: tego roku, czyt. mam na myśli październik 2009 :lol: wychodzi na jaw myślenie typowo szkolne- rok trwa od września do czerwa :lol:) dobrze pamiętam, że jakiś pan się dopytywał o Gacka, czy aby nie na sprzedaż? :evil_lol: Quote
karola&gacek Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 kurcze, a ja was pamiętam z zerwijmy łańcuchy z tego roku O jak miło :) (wszyscy kojarzą mnie po Gacku, taki znak firmowy chyba :evil_lol:), a z jakim byłaś psem? W tym roku też planuję pójść, ale z innym psem.(Draco, albo schroniskowcem jak mi pozwolą :lol:). Quote
zmierzchnica Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Gacek pewnie szczęśliwy, że już nie musi marznąć? ;) Wszyscy mają albo będą mieli teraz szczyle, wysyp jakiś :evil_lol: Super, będę miała okazję poznać Twojego malucha ;) Zawsze możesz wziąć dwa psy ze sobą :diabloti: Quote
karola&gacek Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 zwierzchnica napisał(a):Wszyscy mają albo będą mieli teraz szczyle, wysyp jakiś Super, będę miała okazję poznać Twojego malucha Zawsze możesz wziąć dwa psy ze sobą Kurcze, pamiętam jak pisałam u ciebie w galerii, że cierpię na niedobór psów, a tu dwa tygodnie później już zarezerowany psiak :lol: No, ja mam nadzieje, że poznasz wampirka, jak nie na zerwijmy łańcuchy to na wystawie :cool3: Izabela124. napisał(a): Hej Co u was słychać? Wolno czas leci, zwłaszcza, że nie miałam komputera przez pare dni. Dzisiaj przyszła paczka z sklepu i kupiłam dla Draco miski na stojaku, dwie zabawki (ringo i sznur) i transporter. Transporter okazał się wielki, zmieszczą się w nim dwa psy i mam nadzieje, że spodoba się mu jako posłanie. Quote
Recommended Posts