Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 470
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='[URL=Izabela124.']Kiedy do Ciebie trafi?
Chce go wziąć po zakończeniu roku szkolnego, ale przed 1 lipca już u mnie będzie :)
[quote name='Endher']Oryginalnie
Oglądałam program edukacyjny o Draculi :evil_lol: No i Draco po łacinie to smok.
Jak młynówka opadnie to mam nadzieje,że uda się nam zorganizować jakiś spacer na bolko?

Pewnie, mały będzie już po kwarantannie, tylko woda musi opaść po znów "troszke" jej przybyło :razz:

Posted

Draco to będzie teraz najgroźniejszy pies w Opolu
Zapominasz o Gacku kochana :diabloti: On tutaj już ma wyrobioną opinie mordercy więc Draco będzie się trudno przebić :evil_lol:

Zdjęć Gacka nie mam.... ale mam zdjęcia schroniskowców z którymi uwielbiam wychodzić :cool3:
Tosia i Truś (ogólnie nie wiem, który to który, bo i tak nie reagują na imiona) takie dwa małe pulpety z motorkiem w dupce. Nie ustoją ani sekundy, więc postój wygląda troche jak lonżowanie ich :lol:

Wiem, za wiele nie widać, ale lepsze to od dupki :cool3:

A to Tiki, ratlerkowaty dziadziuś, jest energiczny jak na 15 lat, ma świetne uszka, które śmiesznie mu skaczą jak idzie :)

Tutaj jego wątek klik

Posted

Też wychodziłam dość regularnie z suńką na trzech łapach, dopóki zasady wyprowadzania zwierząt się nie zmieniły :)

Posted

Kojarzysz może Panią Beatę Z. ze schroniska?

Znam tylko Magdę, panią Lidkę i panią kierownik :cool3: Jak ostatnio byłam w schronie to pani jakaś oddawała rasowego szczeniaka husky :shake:

A z trójłapem też wychodziłam i kocham go nadal :loveu: Merlin pojechał do Holandii, ale pamiętam jakby to było wczoraj, że cieszył się jak głupi jak go ktoś brał na spacer. Nawet stawał na tej swojej jednej tylnej łapce i opierał się o kraty.

Posted

kurcze, a ja was pamiętam z zerwijmy łańcuchy z tego roku :) (edit: tego roku, czyt. mam na myśli październik 2009 :lol: wychodzi na jaw myślenie typowo szkolne- rok trwa od września do czerwa :lol:) dobrze pamiętam, że jakiś pan się dopytywał o Gacka, czy aby nie na sprzedaż? :evil_lol:

Posted

kurcze, a ja was pamiętam z zerwijmy łańcuchy z tego roku

O jak miło :) (wszyscy kojarzą mnie po Gacku, taki znak firmowy chyba :evil_lol:), a z jakim byłaś psem? W tym roku też planuję pójść, ale z innym psem.(Draco, albo schroniskowcem jak mi pozwolą :lol:).

Posted

Gacek pewnie szczęśliwy, że już nie musi marznąć? ;)

Wszyscy mają albo będą mieli teraz szczyle, wysyp jakiś :evil_lol: Super, będę miała okazję poznać Twojego malucha ;) Zawsze możesz wziąć dwa psy ze sobą :diabloti:

Posted

zwierzchnica napisał(a):
Wszyscy mają albo będą mieli teraz szczyle, wysyp jakiś Super, będę miała okazję poznać Twojego malucha Zawsze możesz wziąć dwa psy ze sobą

Kurcze, pamiętam jak pisałam u ciebie w galerii, że cierpię na niedobór psów, a tu dwa tygodnie później już zarezerowany psiak :lol: No, ja mam nadzieje, że poznasz wampirka, jak nie na zerwijmy łańcuchy to na wystawie :cool3:
Izabela124. napisał(a):
Hej
Co u was słychać?

Wolno czas leci, zwłaszcza, że nie miałam komputera przez pare dni.
Dzisiaj przyszła paczka z sklepu i kupiłam dla Draco miski na stojaku, dwie zabawki (ringo i sznur) i transporter.
Transporter okazał się wielki, zmieszczą się w nim dwa psy i mam nadzieje, że spodoba się mu jako posłanie.