Minerva Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 To dobrze, że Was nie zalało :) Ogólnie sytuacja straszna, cieszę się, że mieszkam w centrum Polski, bo na południu tragedia :(. Te wszystkie domy pozalewane, na prawdę współczuję tym ludziom... Quote
vege* Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 jaki ten twój Gacuś jest malutki :-) ja tez się cieszę, że mieszkam niedaleko warszawy bo i mnie nie zalało, tylko wczoraj spadł taki grad wielkości dużego paznokcia u nogi :o i było na ulicach gdzieś ok 20cm wody, ale dziś już sucho oprócz kilku kałuż :-) Quote
karola&gacek Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Wiecie co? Normalnie nadal przeżywam szok... To zeszło na mnie jak grom z jasnego nieba i nadal nie mogę uwierzyć. Moja mama zgodziła się na drugiego psa :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Mówiła, że dopiero jak zobaczy pasek na świadectwie, a jednak! I akurat [dziwnym przypadkiem] w mojej wymarzonej hodowli, po skojarzeniu z której wyszła moja wymarzona suczka, są wolne trzy, czarnopodpalane, nie kopiowane, psy, obiecujące wystawowo. O tutaj http://www.memoryfromdream.webity.pl/for-sale-available/ I normalnie nie wiem co robić :lol: Mam napisać do hodowcy, ale nie mam pojęcia co i jak. Ktoś tu jest hodowcą lub pisał do hodowcy? Quote
Izabela124. Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Napisz po prostu, że jesteś zainteresowana kupnem szczeniaka, a najlepiej to zadzwoń ;) Quote
karola&gacek Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 jesteś zainteresowana kupnem szczeniaka "Witam, jestem zainteresowana kupnem szczeniaka" :lol: Może coś o sobie, albo jaki charakter powinien mieć pies? Nie wiem... Na pewno nie zadzwonie "od tak" bo zająkam się na śmierć :lol: Quote
Minerva Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Wow, super! Ciekawe jak Gacek zareaguje na drugiego psa ;) Quote
Cavalierkaa Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Cześć maluchy ! :cool3: My po raz pierwszy w waszej galerii :oops::oops::oops: aż wstyd :shake: no ale się witamy. :D super galeria, zapraszamy do nas. na pewno bedziemy wpadać. :loveu: Quote
karola&gacek Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Merenven- Kolegę, z suką bym zwariowała :) Piesek już wstępnie zarezerwowany! :cool3: Napisałam do Pana pod wieczór w sobote, ale Pan już wcześniej o mnie wiedział :) Przypadkiem odwiedził nas tutaj. http://www.memoryfromdream.webity.pl/for-sale-available/ Hodowca polecił Cesarka, "spokojny, pewny siebie" tak więc Cesarek będzie mój. I w domu będzie się nazywał Draco. Ze strony hodowli, taki kochany. Doczekać się nie mogę końca czerwca :) Quote
karola&gacek Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Będziesz go wystawiała? Tak :) (przyznam szczerze, że ringówke mam już od kwietnia :D ) Quote
Izabela124. Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 O to fajnie. Może będziemy widywały się na wystawach :) Quote
Sylwia K Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 ojej, to super:) Ja te lubie pinczery miniaturowe i jakbym się jednak zdecydowała na ta rasę to mam upatrzoną hodowlę. Gratulujemy maluszka i tez już nie mogę się doczekać aż do Ciebie trafi i zamieścisz jego fotki z domu! Quote
karola&gacek Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 to mam upatrzoną hodowlę. A jaką? :) Może będziemy widywały się na wystawach Mnie rodzice pewnie będą podwozić tylko na te najbliższe wystawy- Wrocław, Chorzów, Racibórz, Opole Quote
Cavy Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Ale świetny maluch! :loveu: :loveu: Gratuluje :cool3: Quote
Sylwia K Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 karola&gacek napisał(a):A jaką? :) hodowla pinczerów miniaturowych "Z klanu łobuzów" Quote
Merenwen Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 karola&gacek napisał(a):A jaką? :) Mnie rodzice pewnie będą podwozić tylko na te najbliższe wystawy- Wrocław, Chorzów, Racibórz, Opole O, to się cieszymy niezmiernie, że zawitacie do Chorzowa :D Quote
karola&gacek Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Właśnie namawiam mamę na krajówkę w Chorzowie :evil_lol: Będziesz w tedy w domu czy wyjeżdżasz? No bo wiesz.... :diabloti: Ach, no nie mogę się doczekać maluszka :loveu: Już 500 raz przeglądam jego zdjęcia Quote
rev Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Nareszcie się doczekałaś, gratulacje! :loveu: :loveu: Mam nadzieje, że będę miała okazje poznać kluskę :diabloti: Quote
Izuuus Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Endher napisał(a):Nareszcie się doczekałaś,gratulacje! :loveu::loveu: Mam nadzieje,że będę miała okazje poznać kluskę :diabloti: Ja też chcę poznać :multi: Quote
karola&gacek Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 No to zapraszamy :cool3: tak jakoś na początku lipca powinien się zadomowić na dobre :) Quote
Minerva Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 http://www.memoryfromdream.webity.pl/resize/domain/memoryfromdream/files/22.05.2010/s6304542.jpg?w=640&h=640 Ale cudny :loveu: Quote
Recommended Posts