Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To dobrze, że Was nie zalało :)
Ogólnie sytuacja straszna, cieszę się, że mieszkam w centrum Polski, bo na południu tragedia :(. Te wszystkie domy pozalewane, na prawdę współczuję tym ludziom...

• Replies 470
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jaki ten twój Gacuś jest malutki :-)
ja tez się cieszę, że mieszkam niedaleko warszawy bo i mnie nie zalało, tylko wczoraj spadł taki grad wielkości dużego paznokcia u nogi :o i było na ulicach gdzieś ok 20cm wody, ale dziś już sucho oprócz kilku kałuż :-)

Posted

Wiecie co? Normalnie nadal przeżywam szok... To zeszło na mnie jak grom z jasnego nieba i nadal nie mogę uwierzyć.
Moja mama zgodziła się na drugiego psa :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Mówiła, że dopiero jak zobaczy pasek na świadectwie, a jednak! I akurat [dziwnym przypadkiem] w mojej wymarzonej hodowli, po skojarzeniu z której wyszła moja wymarzona suczka, są wolne trzy, czarnopodpalane, nie kopiowane, psy, obiecujące wystawowo.
O tutaj http://www.memoryfromdream.webity.pl/for-sale-available/
I normalnie nie wiem co robić :lol: Mam napisać do hodowcy, ale nie mam pojęcia co i jak. Ktoś tu jest hodowcą lub pisał do hodowcy?

Posted

jesteś zainteresowana kupnem szczeniaka

"Witam, jestem zainteresowana kupnem szczeniaka" :lol: Może coś o sobie, albo jaki charakter powinien mieć pies? Nie wiem...
Na pewno nie zadzwonie "od tak" bo zająkam się na śmierć :lol:

Posted

Cześć maluchy ! :cool3:
My po raz pierwszy w waszej galerii :oops::oops::oops: aż wstyd :shake:
no ale się witamy. :D
super galeria, zapraszamy do nas.
na pewno bedziemy wpadać. :loveu:

Posted

Merenven- Kolegę, z suką bym zwariowała :)

Piesek już wstępnie zarezerwowany! :cool3: Napisałam do Pana pod wieczór w sobote, ale Pan już wcześniej o mnie wiedział :) Przypadkiem odwiedził nas tutaj.
http://www.memoryfromdream.webity.pl/for-sale-available/
Hodowca polecił Cesarka, "spokojny, pewny siebie" tak więc Cesarek będzie mój. I w domu będzie się nazywał Draco.

Ze strony hodowli, taki kochany. Doczekać się nie mogę końca czerwca :)

Posted

ojej, to super:)
Ja te lubie pinczery miniaturowe i jakbym się jednak zdecydowała na ta rasę to mam upatrzoną hodowlę.
Gratulujemy maluszka i tez już nie mogę się doczekać aż do Ciebie trafi i zamieścisz jego fotki z domu!

Posted

to mam upatrzoną hodowlę.

A jaką? :)
Może będziemy widywały się na wystawach

Mnie rodzice pewnie będą podwozić tylko na te najbliższe wystawy- Wrocław, Chorzów, Racibórz, Opole

Posted

karola&gacek napisał(a):
A jaką? :)

Mnie rodzice pewnie będą podwozić tylko na te najbliższe wystawy- Wrocław, Chorzów, Racibórz, Opole

O, to się cieszymy niezmiernie, że zawitacie do Chorzowa :D

Posted

Właśnie namawiam mamę na krajówkę w Chorzowie :evil_lol: Będziesz w tedy w domu czy wyjeżdżasz? No bo wiesz.... :diabloti:
Ach, no nie mogę się doczekać maluszka :loveu: Już 500 raz przeglądam jego zdjęcia

Posted

Nareszcie się doczekałaś, gratulacje! :loveu: :loveu: Mam nadzieje, że będę miała okazje poznać kluskę :diabloti:

Posted

Endher napisał(a):
Nareszcie się doczekałaś,gratulacje! :loveu::loveu: Mam nadzieje,że będę miała okazje poznać kluskę :diabloti:

Ja też chcę poznać :multi: