Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 470
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czekamy na fotki, bo dzisiaj pogoda całkiem niezła

U nas cały czas jak nie pochmurno to przyjdzie burza i leje strasznie :)

A fotki będą, w niedługim czasie ponieważ wybieramy się do prywatnego klubu agility :cool3: Narazie nie jest pewne czy na stałe bo jest tam owczarek, a po ostatnich doświadczeniach z tą rasą boi się ich strasznie.

Posted

U nas ciągle pada deszcz... Jakieś wsie pozalewane pod Opolem, w teatr trafił piorun, a w maju powinno już grzać mocno słoneczko :(

Ale wczoraj za to spotkało się 5-6 mini piesków na moim osiedlu. Spotkanie nie było planowane, ale tak się złożyło, że była chichuaua, sznupek mini, kundelek wielkości JRT, pinczerowaty średni i jeszcze jeden pies pokroju Gacka. Gacek wszystkich zdominował, odbył rytuał ze swoim kolegą (drugim gackowym), szczerze nie wiedziałam, że mój pies tak świetnie posługuje się psią mową. A najlepszy komentarz właściciela chichuahua "ale on ma kawał mężczyzny pod ogonem" :lol:

prywatny klub agility? to w Opolu? super sprawa, mam nadzieję, że Wam się uda!

Tak w Opolu, zdziwiona byłam o tym usłyszałam, a w dodatku to znajome (poznane dzięki forum) go stworzyły.

I paszczurek mówi wszystkim dobranoc bo idzie spać.

[nawet dobrych zdjęć nie mogę zrobić bo ciągle ciemno na dworze, a sztuczne oświetlenie też nie jest za fajne, zdjęcie z przed roku]

Posted (edited)

[quote name='Sylwia K']http://lh4.ggpht.com/_tuyQoXWznSo/S97MwEVZ5ZI/AAAAAAAAAuM/FknRIqEZInI/s640/Gacek 018.jpg -sama słodycz:loveu:
[quote name='Onomato-Peja']http://lh4.ggpht.com/_tuyQoXWznSo/Sug8ceeyZzI/AAAAAAAAALY/dBtUIks3RHg/s512/27.10 009.jpg choomik :loveu:
[quote name='Minerva']Cudne zdjęcie :loveu:
Fajnie, że Gacek dogadał się z psami na szkoleniu :)

[quote name='Merenwen']A ja się nadziwić nie mogę - jakie to maleństwo! :D I ma takie wielgachne oczęta!
Szczerze jakbyś go zobaczyła ponownie to najprawdopodobniej myślałabyś, że się skurczył :cool3: Zawsze tak mam jak go tydzień, dwa nie widze. Wtedy to on jest dla mnie czarną plamą.
[quote name='Izuuus']Jaka z niego kruszynka :)
O z Opolskiego jesteś, a z jakiego miasta dokładnie?

Dodali zdjęcia z obozu na stronę!

Tu z konkursu przebierańców

Pewnie mnie nie widzicie (sama się nie mogłam znaleźć) więc zbliżenie.
Ja tu po lewej jako FBI, a po prawej Merenwen :cool3: a z dalmatyńczykiem Saga

Edited by karola&gacek
Posted

I jak, co z wami? Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok... :shake: Nie zazdroszczę wam, mam szczęście, że w Strzelcach nie ma żadnych rzek, zalane są tylko pola i park... Dobija mnie też sytuacja w Kędzierzynie, tak blisko, a nic nie można zrobić :roll:
Trzymajcie się ciepło!

Posted

Przeszło i jest sucho :multi: Fala będzie przechodzić przez 30godzin, ale myślę, że wały wytrzymają. Nawet dzisiaj niebieskie niebo widziałam i ociepla się.
Więc tylko czekać aż woda opadnie i można iść na spacer.