Paula03 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 http://lh4.ggpht.com/_tuyQoXWznSo/TN783maD2EI/AAAAAAAABLA/Nca0b65kPwU/s640/IMGP5098.JPG Ale świetne zdjęcia :D Quote
Sylwia K Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 http://lh4.ggpht.com/_tuyQoXWznSo/TN783maD2EI/AAAAAAAABLA/Nca0b65kPwU/s640/IMGP5098.JPG małe pieski mają wiele plusów choćby takich, że człowiek się nie przewraca jak na niego skocza Quote
Daga&Maks Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 http://lh3.ggpht.com/_tuyQoXWznSo/TNwyjm6IoVI/AAAAAAAABIs/AyLKOfy-nNA/s640/IMGP4967.JPG fajnie tu wyszedł :D Quote
Paula03 Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Hej, hej! Co tam u was? Wesołych świat ;) Quote
Guest Fusiafusia Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Witamy się ! :multi: Jaki Gacek jest śliczny ! :loveu: :loveu: :loveu: cudo po prostu :loveu: !!! Quote
Sylwia K Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 a co tu tak pusto? co u was słychac??? Quote
karola&gacek Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 łojej, no lekko się obkurzyła galeria... Draco już dorosły facet (16 mies.), Gacek dziadzio (9 latek). A od listopada się dużo działo :) -byliśmy na marszu niemilczenia [gdzie spotkaliśmy zwierzchnice :)], -zapisaliśmy się na szkolenie, -uczestniczyliśmy w pokazach posłuszeństwa na wystawie w Opolu, -Draco zdał PT na 194 pkt. :D i byliśmy na dwóch wystawach: CWC Racibórz 12.06.11 dosk, 1 lokata i Zw.Mł. oraz CACIB Kraków 25.06.11 dosk,1 lokata, Zw.Mł. Jedziemy jeszcze w lipcu do Będzina. A i jeszcze 3 sierpnia wyjeżdżam z Draco na obóz z psem orgzanizowanym przez Wandrus, byłam tam dwa lata temu z Gackiem. A i news dnia: biszkoptowy labek Bazyl- ukradł nam dzisiaj Gackową kule-smakule :( Draco w Krk, fot. Iza Szczepaniak I zaraz zdjęcia z spaceru z Draco, Gackiem i Bleckie Quote
Merenwen Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Kiedy będziecie w Będzinie? :D A laba trza było gonić! Quote
karola&gacek Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [quote name='Merenwen']Kiedy będziecie w Będzinie? :D A laba trza było gonić! 24 lipca jest wystawa :) A labek sam spieprzył! Draco i Bleckie Gacek przez gonitwy Draca i Blecki został "poturbowany" Quote
Merenwen Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Bu, myślałam, że zahaczycie o park Rozkówkę, to byście wpadli z nami poagilitować :cool1:. A Gackowe oczy są świetne! :D Quote
zmierzchnica Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Draco jest przecudowny! :) Zarówno na zdjęciach, jak i na żywo. Gacuś biedny, jak takie maleństwo ma się obronić przed szalejącymi wariatami ;) U mnie rola biednego koziołka ofiarnego, który zawsze w zabawach dostaje w skórę, przypada Luce - chowa się za mną albo chce na rąsie, bo "te wielkie duże psy ją rozdepczą!" ;) Gratuluję PT! gdzie zdawaliście? Quote
Sylwia K Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 http://i51.tinypic.com/339r6ut.jpg ale ma słodkie oczy gratulujemy pt Quote
karola&gacek Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 [quote name='Merenwen']Bu, myślałam, że zahaczycie o park Rozkówkę, to byście wpadli z nami poagilitować :cool1:. A Gackowe oczy są świetne! :D[/QUOTE] A w tym parku za darmo torek jest? [quote name='zwierzchnica'] Draco jest przecudowny! Zarówno na zdjęciach, jak i na żywo. Gacuś biedny, jak takie maleństwo ma się obronić przed szalejącymi wariatami U mnie rola biednego koziołka ofiarnego, który zawsze w zabawach dostaje w skórę, przypada Luce - chowa się za mną albo chce na rąsie, bo "te wielkie duże psy ją rozdepczą!" Gratuluję PT! gdzie zdawaliście?[/QUOTE] No dokładnie, jeszcze wtedy Draco wpadł w Gacka, mały się przewrócił i nie umiał wstać- wyglądał jak przewrócony żółw ^^ A PT w szkole Lim Grazyny Wilińskiej Dziękujemy za gratulacje :) Quote
Merenwen Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Tak ^^. Znaczy przeszkody strefowe są paskudne, ale teraz już mamy dokupione inne. Zbieramy się tylko raz na jakiś czas na nowe. Quote
karola&gacek Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 [quote name='Merenwen']Tak ^^. Znaczy przeszkody strefowe są paskudne, ale teraz już mamy dokupione inne. Zbieramy się tylko raz na jakiś czas na nowe.[/QUOTE] o kurka, jakbyś mnie zaprowadziła tam to bym przyjechała dzień przed wystawą? Bo i tak tam nocuje u cioci w Siemianowicach, a wysiadam na dworcu w Kato ^^ Tylko dla mnie tamte rejony to normalnie dżungla Quote
Cavy Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 wreszcie jesteście :multi: [url]http://i51.tinypic.com/339r6ut.jpg[/url] jak tu się takiemu nie oprzeć :loveu: przesłodki Quote
Merenwen Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='karola&gacek']o kurka, jakbyś mnie zaprowadziła tam to bym przyjechała dzień przed wystawą? Bo i tak tam nocuje u cioci w Siemianowicach, a wysiadam na dworcu w Kato ^^ Tylko dla mnie tamte rejony to normalnie dżungla[/QUOTE] Dżungla to dla mnie jest ciągle, ja wiem tylko, w jakie autobusy mam wsiąść, żeby tam dojechać! xD Ale jak będziesz już w Świętochłowicach, to się jakoś zgadamy, bo ode mnie Świony są dosłownie parę kroków. Zakładając oczywiście, że w tym czasie nigdzie mnie nie wyciągną... Tylko mi musisz jakieś gg podać, telefon, czy cokolwiek! Quote
Izabela124. Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Ale Draco jest już duży! Gratulacje za wyniki na wystawach i za zdanie PT :) Quote
karola&gacek Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Dziekujemy za gratulacje, ale Draco dalej niegrzeczny :-) A w Bedzinie zdobylismy zwycieztwo rasy! :D I dzieki temu mamy Ml.Championa :) My sie jeszcze musimy pozegnac na 2tyg. Bo 3 sierpnia jedziemy na oboz z psem na mazury. Dopiero wtedy beda zdjecia i moze jakis filmi. Pozdrawiamy! Quote
karola&gacek Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Metheora napisał(a):faje psiaki, gratulujemy sukcesów wystawowych i szkoleniowych :) będziesz w Chorzowie 11.09 na krajowej? Niestety, a żałuje bo zapowiada się miło :( Tyle znajomych psiarzy tam jedzie.... Quote
karola&gacek Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 To zdjęcia z obozu czas w końcu dać:) Cudowny portrecik Dracowy (fot. A.Plizga) Draco robiący zwrot w strone brzegu :D (fot.A.Plizga) heh, cudowne ujęcie :) (fot. M.Chwiećko) I trochę zdjęć agi by O.Kasjaniuk Tyle fajnych zdjęć. Szkoda, że wakacje się skończyły.... Quote
Sylwia K Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 cudne foty, och jak ja zazdroszczę ci takiego obozu, sama z chęcią bym pojechała ale niestety Quote
Recommended Posts