Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 470
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Guest Fusiafusia
Posted

Witamy się ! :multi:
Jaki Gacek jest śliczny ! :loveu: :loveu: :loveu: cudo po prostu :loveu: !!!

• 5 months later...
Posted

łojej, no lekko się obkurzyła galeria... Draco już dorosły facet (16 mies.), Gacek dziadzio (9 latek). A od listopada się dużo działo :)
-byliśmy na marszu niemilczenia [gdzie spotkaliśmy zwierzchnice :)],
-zapisaliśmy się na szkolenie,
-uczestniczyliśmy w pokazach posłuszeństwa na wystawie w Opolu,
-Draco zdał PT na 194 pkt. :D
i byliśmy na dwóch wystawach: CWC Racibórz 12.06.11 dosk, 1 lokata i Zw.Mł. oraz CACIB Kraków 25.06.11 dosk,1 lokata, Zw.Mł. Jedziemy jeszcze w lipcu do Będzina.
A i jeszcze 3 sierpnia wyjeżdżam z Draco na obóz z psem orgzanizowanym przez Wandrus, byłam tam dwa lata temu z Gackiem.

A i news dnia: biszkoptowy labek Bazyl- ukradł nam dzisiaj Gackową kule-smakule :(

Draco w Krk, fot. Iza Szczepaniak

I zaraz zdjęcia z spaceru z Draco, Gackiem i Bleckie

Posted

[quote name='Merenwen']Kiedy będziecie w Będzinie? :D
A laba trza było gonić!
24 lipca jest wystawa :) A labek sam spieprzył!

Draco i Bleckie

Gacek przez gonitwy Draca i Blecki został "poturbowany"

Posted

Draco jest przecudowny! :) Zarówno na zdjęciach, jak i na żywo. Gacuś biedny, jak takie maleństwo ma się obronić przed szalejącymi wariatami ;) U mnie rola biednego koziołka ofiarnego, który zawsze w zabawach dostaje w skórę, przypada Luce - chowa się za mną albo chce na rąsie, bo "te wielkie duże psy ją rozdepczą!" ;)

Gratuluję PT! gdzie zdawaliście?

Posted

[quote name='Merenwen']Bu, myślałam, że zahaczycie o park Rozkówkę, to byście wpadli z nami poagilitować :cool1:.
A Gackowe oczy są świetne! :D[/QUOTE]
A w tym parku za darmo torek jest?

[quote name='zwierzchnica'] Draco jest przecudowny!
Zarówno na zdjęciach, jak i na żywo. Gacuś biedny, jak takie maleństwo ma się obronić przed szalejącymi wariatami U mnie rola biednego koziołka ofiarnego, który zawsze w zabawach dostaje w skórę, przypada Luce - chowa się za mną albo chce na rąsie, bo "te wielkie duże psy ją rozdepczą!"

Gratuluję PT! gdzie zdawaliście?[/QUOTE]
No dokładnie, jeszcze wtedy Draco wpadł w Gacka, mały się przewrócił i nie umiał wstać- wyglądał jak przewrócony żółw ^^
A PT w szkole Lim Grazyny Wilińskiej

Dziękujemy za gratulacje :)

Posted

[quote name='Merenwen']Tak ^^. Znaczy przeszkody strefowe są paskudne, ale teraz już mamy dokupione inne. Zbieramy się tylko raz na jakiś czas na nowe.[/QUOTE]

o kurka, jakbyś mnie zaprowadziła tam to bym przyjechała dzień przed wystawą? Bo i tak tam nocuje u cioci w Siemianowicach, a wysiadam na dworcu w Kato ^^ Tylko dla mnie tamte rejony to normalnie dżungla

Posted

[quote name='karola&gacek']o kurka, jakbyś mnie zaprowadziła tam to bym przyjechała dzień przed wystawą? Bo i tak tam nocuje u cioci w Siemianowicach, a wysiadam na dworcu w Kato ^^ Tylko dla mnie tamte rejony to normalnie dżungla[/QUOTE]
Dżungla to dla mnie jest ciągle, ja wiem tylko, w jakie autobusy mam wsiąść, żeby tam dojechać! xD Ale jak będziesz już w Świętochłowicach, to się jakoś zgadamy, bo ode mnie Świony są dosłownie parę kroków. Zakładając oczywiście, że w tym czasie nigdzie mnie nie wyciągną... Tylko mi musisz jakieś gg podać, telefon, czy cokolwiek!

• 3 weeks later...
Posted

Dziekujemy za gratulacje, ale Draco dalej niegrzeczny :-)

A w Bedzinie zdobylismy zwycieztwo rasy! :D I dzieki temu mamy Ml.Championa :)
My sie jeszcze musimy pozegnac na 2tyg. Bo 3 sierpnia jedziemy na oboz z psem na mazury. Dopiero wtedy beda zdjecia i moze jakis filmi. Pozdrawiamy!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Metheora napisał(a):
faje psiaki,
gratulujemy sukcesów wystawowych i szkoleniowych :)
będziesz w Chorzowie 11.09 na krajowej?

Niestety, a żałuje bo zapowiada się miło :( Tyle znajomych psiarzy tam jedzie....

• 2 weeks later...
Posted

To zdjęcia z obozu czas w końcu dać:)
Cudowny portrecik Dracowy (fot. A.Plizga)

Draco robiący zwrot w strone brzegu :D (fot.A.Plizga)

heh, cudowne ujęcie :) (fot. M.Chwiećko)

I trochę zdjęć agi by O.Kasjaniuk

Tyle fajnych zdjęć. Szkoda, że wakacje się skończyły....