Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Miło mi wam przedstawić mojego małego nietoperza o imieniu (które do niego pasuje jak ulał) Gacek ;)
Ma już siwą brode, ale jest taki mały że z góry tego nie widać i często przechodznie mówią że to szczeniak :diabloti: A tak naprawde ma już połowe życia za sobą- ma 7 lat. Urodził się dokładnie 4 sierpnia 2002r.
O jego charakterze mogę powiedzieć tyle- anioł. Jak był szczeniakiem w czasie kiedy wymieniał zęby obgryzł nogę od stołu i tyle :shake: (pomijam obgryzione ołówki, nosy pluszaków i powyrywane oczy pluszowych piesków :evil_lol:)

Jak widać jest pseudo pinczerem miniaturowym

I byliśmy na obozie z psem z Wanderusa. Gacek bardzo dużo się nauczył na obozie, a po obozie najważniejszego- waruj :diabloti: Ogólnie miał opory przed siadaniem/kładzeniem się na ziemi dlatego sukcesem dla mnie było jak w końcu usiadł :cool3: Teraz robi siad-zostań, waruj-zostań bez problemu :multi:

Nie mówiąc o dodatkowych sztuczkach :cool1:

CEZAR Memory from dream w domu DRACO
ur. 24 marca 2010r. a u nas jest od 25 czerwca 2010r. Jak narazie jest nieznośny (jak to szczeniak) :evil_lol: Gryzie, buziakuje na okrągło, jego dzień ogranicza się do spacerów, spania, jedzenia i gryzienia pańci :cool3:

• Replies 470
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ten piękny czarny anioł nie wiedzieć czemu się mnie bał

Umie ocenić ludzi :evil_lol: A tak na serio- czuł Nera, a na niego już dwa ONy kłapały zębami:mad:
Super, że są ludzie, którzy zauważają, ze takie małe to też pies z krwi i kości :smile:

A nawet ząbków:evil_lol:
A tutaj mój King Kong

Wiem, wiem, niepotrzebnie wystawiałam rękę :p

A tu kolega z Brennej

Posted

My się znamy z opolskiej akcji "Zerwijmy łańcuchy", prawda? :lol: ja byłam jedną z dziewczyn ze Strzelec Opolskich, w okularach, ale możesz nie pamiętać ;)

Gacek jest cudowny, taki maleńki i delikatny, a jaki dzielny :loveu:

http://i28.tinypic.com/34y6udi.png
Jaki wielki, odważny piesek :p

Tak w ogóle, to serce rośnie jak widzę, że ktoś nawet z malutkim psem coś robi, trenuje, ćwiczy :multi: To rzadkie, szczególnie u mnie w miasteczku, gdzie wszystkie małe pieski biegają luzem ;) Zapraszamy do nas i będziemy wpadać!

Posted

My się znamy z opolskiej akcji "Zerwijmy łańcuchy", prawda? :lol: ja byłam jedną z dziewczyn ze Strzelec Opolskich, w okularach, ale możesz nie pamiętać ;-)

Pamiętam wszystkich :loveu: I nie zapomne bo tak naprawde to był mój pierwszy raz gdzie spotkałam się z taką grupą psiarzy :oops:

Tak w ogóle, to serce rośnie jak widzę, że ktoś nawet z malutkim psem coś robi, trenuje, ćwiczy :multi: To rzadkie, szczególnie u mnie w miasteczku, gdzie wszystkie małe pieski biegają luzem ;-)

A ćwiczenie z Gacem to super sprawa (o ile nie ma w pobliżu większej ilości psów), ale ludzie różnie reagują- mój sąsiad miał napad paniki :mad:, a miła pani z dwoma yorkami była zachwycona nim :cool3:

Ależ maluch fajowy! Widać że drzemie w nim wieeeeelki pies:evil_lol:

A jak 8) Pit bul :shiny:

Przedstawiam nasz obrót
http://i36.tinypic.com/24on5lc.gif
http://big.photos.nasza-klasa.pl/806515/11/main/99dafcc81c.jpeg
Poproś (taka jakość bo klatkowałam filmik)
http://i35.tinypic.com/5yrko8.jpg
I z Misiakiem wygrzewają się pod lampą

Posted

Pamiętam wszystkich :loveu: I nie zapomne bo tak naprawde to był mój pierwszy raz gdzie spotkałam się z taką grupą psiarzy :oops:

Mój chyba też ;) W moim miasteczku to psiarzy jak na lekarstwo :roll: Potem były wystawy i takie tam, ale na akcji było fajnie, no i w szczytnym celu ;)

A ćwiczenie z Gacem to super sprawa (o ile nie ma w pobliżu większej ilości psów), ale ludzie różnie reagują- mój sąsiad miał napad paniki :mad:, a miła pani z dwoma yorkami była zachwycona nim :cool3:

Na "Zerwijmy łańcuchy" wszyscy byli zachwyceni! :loveu:

http://i36.tinypic.com/24on5lc.gif
Super! Fajnie, że odrywa łapki od ziemi i dopiero jak kończy obrót to kładzie je na ziemi ;)

Posted

Śmieszny.
King Kong najlepszy :evil_lol:
Fajnie że coś z nim robisz, a nie tylko spacerek wokół bloku :diabloti: Bo małe to to więc długich spacerków nie potrzebuje :diabloti:

Posted

Bo małe to to więc długich spacerków nie potrzebuje :diabloti:

On pada po pół godzinie spaceru w słońcu :evil_lol: Nie dość że mały, to "stary" i jeszcze czarny- co za życie :diabloti:
Jak ty takiego na smyczy utrzymujesz? :painting: :shake:

Kolczatek w takim rozmiarze na niego nie robią, trzeba se jakoś radzić :cool3: (tak serio to i obroże i szelki w jego rozmiarze trudno dostać :shake:)
Mój chyba też ;-) W moim miasteczku to psiarzy jak na lekarstwo :roll: Potem były wystawy i takie tam, ale na akcji było fajnie, no i w szczytnym celu ;-)

A będziesz w tym roku? I w ogóle ktoś organizuje? Bo ja dziś miałam koszmar i śniło mi się nie zapomniałam o tej akcji :razz:

Dam jeszcze foty z obozu :)

Z Zarą ;)

I ognicho z którego psy podjadały kiełbasy :diabloti:

Wytrzeszcz

Pokraka :evil_lol:

Posted

Fajne takie małe ^^ moja sasiadka ma też takiego psełdo pinczerka fajne pieski chyba sobie wprzyszłości sprawię*:p Nawet się nad tym zastanawiałam jak myślałam nad następnym psim/ą przyjacielem/łką ale jak narazie tu mniebrak warunków czyt. brak zgody starszyzny na trzymanie psa w domu a w przpaku takiego malca buda nie wchodzi w rachubę przecież*:shake: więc jak narazie mogę tylko podziwiać fotki*;) .*

Posted

Witamy się pierwszy raz :hand:
Super facet z niego :loveu:. A oczy ma boskie. Uwielbiam takie małe psiaki z wielkim serduchem :loveu:. Będziemy wpadać częściej,
pozdrawiamy.

Posted

[quote name='karola&gacek']
A będziesz w tym roku? I w ogóle ktoś organizuje? Bo ja dziś miałam koszmar i śniło mi się nie zapomniałam o tej akcji :razz:

Myślę, że będę - w tym roku zaczynam studia w Opolu, bilet miesięczny będę miała, więc w sumie to żaden problem :cool3: Rok temu organizowała Madziek, ale czy w tym... Muszę sprawdzić jak się sprawy mają na zerwijmylancuchy.pl. W ogóle jestem pozytywnie zaskoczona, że Biedronka się dołączyła do akcji i daje broszury w sklepach, żeby psów na łańcuchach nie trzymać! Także rozwija się polska świadomość w dobrym kierunku :cool3:

http://i25.tinypic.com/ajs61i.png
Genialna mina :lol:

http://i32.tinypic.com/23vnl9d.png
Jaki on maleńki :loveu:

Posted

Przepraszam :oops: Nie mam dużo fot, bo nie mam kiedy ich robić i wstawiać. Chodzę do 3gim i muszę się sprężyć w nauce bo te egzaminy itp. itd. a jak będę mieć pasek to dostane drugiego psa :loveu: (mam już wybraną hodowle, nad mamusią mam dylemat :mad:)
Zarzuce tylko takim na dobranoc ;)