Fiks Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 iwop napisał(a):Agusiazet dziekuje za pomoc w sterylce. Prześlę ci dane na priva :) A mi?! :lol: Quote
iwop Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Perełka będzie miała zabieg w sobotę o godz. 10.:oops: Fiks dziękujemy :loveu: Quote
iwop Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 otrzymałam już 50 zł na sterylkę Perełki od agusizet! DZIĘKUJEMY! :loveu::loveu::loveu: Quote
agusiazet Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 iwop napisał(a):otrzymałam już 50 zł na sterylkę Perełki od agusizet! DZIĘKUJEMY! :loveu::loveu::loveu: Super, że już jest i to ja się cieszę, że choć tak mogę pomóc:) A w sobotę o 10 będziemy trzymać kciuki za Perełkę! Quote
iwop Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Nie wiem jak długo dam radę z 3 psami...:shake: To wychodzenie na spacery na zmiane jest dla mnie bardzo męczące.:oops: Perełka szuka chociaż (ale prawdziwego) tymczasu... Quote
agusiazet Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Iwona], nie wiem jak pomóc, może osoba do spacerów, znalazłam takie ogłoszenie z Ostrowca: PetSitter.pl //\\ SERWIS OPIEKI NAD ZWIERZETAMI Quote
iwop Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Agusiazet to ogłoszenie juz od dawna jest nieaktualne... :oops: A po za tym jak ktoś o 6 rano miałby mi w spacerach pomagać..?:shake: Quote
agusiazet Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Ja bym pomogła!!! Gdybym tylko mogła!!! Ale niestety, teraz jestem strasznie daleko! Quote
iwop Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Otrzymałam od Fiks przelew na 150 zł! :loveu: Bardzo dziękujemy!:loveu::loveu::loveu: Quote
Viris Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 iwop napisał(a):Perełka będzie miała zabieg w sobotę o godz. 10.:oops: Fiks dziękujemy :loveu:Mogę Ci podrzucić kilka rzeczy na bazarek lub parę złotych na Perełkę. Piękna jest. Ja od przedwczoraj mam tymczas z interwencji i też nie wyrabiam ze spacerami chyba że będziesz mnie budzić przed 6 to mogę Ci pomagać z wyprowadzaniem bo moje śpią o tej porze jeszcze. My mamy operację jutro, niestety nie uda nam się tego połączyć z kastracją. Trzymam kciuki za sterylkę malutkiej i podnoszę w poszukiwaniu domku na górę. Quote
iwop Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Viris dziękuję :) Co ty z tym wyprowadzaniem, to chyba żartujesz?:evil_lol: Ja wstaję o 5.30 i jakoś sobie radzę... W sobotę o 10 mała ma sterylkę. viris nie znasz kogoś kto jechałby do Mysłowic np z Kielc albo z Krakowa? mam małego kotka do przewiezienia. http://www.dogomania.pl/forum/f1206/maly-kotek-spi-na-przystanku-chociaz-tymczas-146113/ Quote
Viris Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Niestety nie znam, ale będę mieć na uwadze. Ja jadę do Wrocławia, ale to pod koniec miesiąca dopiero. Nie wystawię teraz bazarków ale jakbyś chciała mam kilka fajnych rzeczy do wystawienia, mogę Ci naszykować. A ze spacerami serio mówię, jestem teraz trochę w Ostrowcu uziemiona więc jeśli tylko byś mnie budziła rano telefonem to mogę podjechać do Ciebie i pomóc. Quote
iwop Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Jutro o godzinie 10 jest zabieg. Już się boję :oops: Quote
Viris Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 U którego weta? Będę trzymać kciuki, nam dzisiaj się nie udało. Siedzę i ryczę :placz: Quote
Fiks Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Viris napisał(a):..... nam dzisiaj się nie udało. Siedzę i ryczę :placz: Ojejku! A co sie stalo? :-( Quote
iwop Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 jezu viris a co się stało???:-( Quote
Viris Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Opiszę to niebawem jak będę mieć już siłę i jak ten koszmar się skończy. Pies miał mieć usunięty ząb, było podejrzenie wady zgryzu a okazało się że ma złamaną żuchwę która lata jak chce.. Wyję cały dzień dziś. Quote
iwop Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Viris, ale to w Ostrowcu było?:oops: Quote
iwop Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Bardzo prosze o mocne kciuki!:oops: Quote
Chantell Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Ja trzymam mocno kciuki za udaną operację i za znalezienie prawdziwego, kochającego domu :* Quote
Chantell Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 hihi ^^ łii. Nie martw się. wszystko będzie dobrze :serduszka: Quote
Recommended Posts