Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przedstawiam Wam moją Wiki. Dostałem ją w prezencie. Jest w typie Długowłosego owczarka niemieckiego, poniewaz nie posiada rodowodu:] Co lubi.... chyba jak kazdy szczeniak - najchętniej gryzie moje palce:diabloti::angryy: . Uwielbia biegać ze mną, a gdy lezy zmęczona to drapie ją po boku, chyba to lubi bo przestaje polowac na moje palce:] ;);)

tutaj jeszcze 6- tygodniowa Wiki, zmęczona:]

lewe uszko jeszcze lezy... 7 tygodni;)

po pierwszej kąpieli:diabloti::loveu:

czyścimy zęby Pedigree DentaStix:eviltong::eviltong:

9-tygodni...uszka coraz wyzej:lol::lol::loveu::loveu::loveu:

czekamy na komentarze:D Pozdrawiamy!:evil_lol:

Posted

Fretka napisał(a):
Śliczna DONka! Mizianka koniecznie!

Skąd ją masz, i czy w domku pojawiła się właśnie w wieku 6tyg?

tak, pojawila się u mnie w wieku około 7 tygodni, niestety musiala być juz rozłączona od matki:o , ale mam nadzieje ze uchowa sie dobrze:diabloti::lol: dzieki za komentarze:D dbam o nią jak tylko mogę, a dostalem ją w prezencie od rodziców mojej dziewczyny:)

Posted

ahm, szkoda że bez rodka, jednak widać że ty ta wyedukowana.
Wracając do mizianek... wspominał, że masz to robić przez min. 5 minut i powtarzać: to od Frety, to od Frety XD

Posted

Dzieki Fretka:] jutro to zrobie bo Wiki juz pewnie śpi:) ale coś mi sie wydaje ze to mizianko od Ciebie skonczy sie tak jak zawsze, czyli polowaniem na moje palce:D

Posted

Kamila i Heksa napisał(a):
lepiej uważać na te palce :evil_lol:

teraz i tak juz nie jest tak zle bo zęby juz jej urosły:cool3: ale jeszcze dwa tygodnie temu miala male igiełki;)

• 3 weeks later...
Posted

eloooooooooo!:angryy:

nowa galeria powakacyjna;) chyba lepsza od poprzedniej mimo tego, że szkola sie zaczęła:] ale ladne krajobrazy:D no to zaczynamy.

na spacerach z Wiki mozemy podziwiać takie właśnie widoki:loveu::lol::lol::loveu: