Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rasa: bukiet kwiatowy ;)
Rozmiar: mini (jak na razie :))

Pisze Ania:

"Mała czarna kuleczka na środku ulicy i rozpędzony samochód… Tym samochodem jechałam ja, w ostatniej chwili dojrzałam coś na drodze i wyhamowałam. Patrzę, a to mały psiak. Ominęłam go powoli a on ani drgnął spojrzałam w lusterko a on siedzi tak jak siedział. No nie – pomyślałam, ktoś go wyrzucił. Wróciłam się po niego. Wcale się nie bał i to, co utkwiło mi w pamięci z tamtej chwili, to małe czarne oczka, które się we mnie wpatrywały… Kiedy ochłonęłam i dokładnie obejrzałam Flexa wszystko było jasne. Psinka ma sztywną tylną prawa łapkę… podejrzewamy ze były „właściciel” nie mógł, z tego powodu dla niego znaleźć domu, wiec go wyrzucił. Łapkę obejrzał weterynarz i stwierdził ze prawdopodobnie to wada wrodzona. Flexiu to bardzo słodka, mądra psina. Szybko zaprzyjaźnił się z moimi psami i ciągle je zachęca do zabawy. Niesprawna nóżka nie przeszkadza mu w skakaniu, bieganiu czy nawet wchodzeniu po schodach, a jego ogonek nie przestaje merdać. Psina jest odpchlona, odrobaczona i po pierwszym szczepieniu. Czeka na ciepły domek, który zaakceptuje i pokocha go takim, jakim stworzyła go natura."

Kontakt w sprawie adopcji:
tel. 604 916 867
gg: 3768159 lub 9987779

Posted

Sprawa pilna psina moze zostać u mnie tylko do 10 września. Ja niestety wyjeżdzam na 3 miesiace. Flexiu jak to szczeniak je 4x dziennie i co 2-3 godziny wola siusiu wiec trzeba z nim wychodzic.
Obecnie opiekuje sie nim razem z moja mama( ja od rana a mama popołudniami gdy ja jestem w pracy)Po moim wyjeździe Flex siedziałby ok 10 godzin sam bez sikania i jedzenia, wiec z przyczyn techniczno fizycznych nie moze u nas zostać.

Posted

Niechciane zrobily mu allegro:

"zrobiłam allegro FLEX - śliczny 3-miesięczny szczeniak do adopcji (725519895) - Aukcje internetowe Allegro i alegratkę FLEX - śliczny 3-miesięczny szczeniak do adopcji

ale przydałoby się więcej ogłoszeń. jeśli ktoś ma czas to tutaj http://www.niechcianeizapomniane.org/forum/pies-szuka-domu-
zrob-mu-ogoszenia-vt221.html są linki do stron ogłoszeniowych."

ale oczywiście jak masz czas i checi zrobic mu wiecej ogloszonek to chetnie przyjmiemy pomoc:)

Posted

Piękny psiak. Może w końcu coś się ruszy z adopcjami. U nas teraz 7 onków i coś się zaczyna ruszać powoli.
Na pewno znajdzie się ktoś kto pokocha Flexia na zabój.
Już gdzieś czeka na Fleksia przyjaciel, jego cichy anioł, który sprawi, aby otworzyły się przed nim horyzonty świata dobra.
Trzeba tylko go odszukać, a kto szuka ten znajdzie.

Posted

Flexiu rośnie jak na drożdzach, jest taki wesoly i pocieszny:)

ja wieze ze wkoncu ktos sie znajdzie kto go pokocha na zaboj, tylko ze od 10 pilnie potrzebny tymczas!!!!!!!!

Posted

Niestety nie jest dobrze domek tymczasowy na który liczyłam nie wypalił...Flexiu prosi o zainteresowanie i o dobra duszyczke ktora go przygarnie od zaraz