Dharma Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='Ziutka']No to Maniuś na czwartek pakuj manatki :multi: :loveu: Cioteczka Dharma się nam zapłacze :placz: Bo ja mam slabosc do duzych chlopcow z charakterem :placz: Babki kochane, tylko zeby ten domek byl NAPRAWDE dobry :mad::mad::mad: Manius wyciaga powoli walizki :lol: Quote
luka1 Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 no to trzeba jakiegos wielkiego chłopaka na jego miejsce by nie było płaczu po Mańku :evil_lol: Quote
malibo57 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Poczekajcie jeszcze chwilę z tymi walizami. Jeszcze jeden telefon muszę wykonać albo otrzymać - pragnę mieć potwierdzenie po wizycie szpiegów:p Quote
Cantadorra Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Jak tam szpiedzy? Zreferowali sprawe? Bo my sie tutaj denerwujemy troche......... Quote
malibo57 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Bez nerwów:) Relacja jest na 9 i 10 stronie. Zapraszam;) Quote
Cantadorra Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 To co? Maniek juz wyszykowany do podrozy? Quote
malibo57 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Jest kłopot. Nie chcę siać defetyzmu, ale od wczoraj nie mogę dodzwonić się do pana od Manfreda. Dzwoni też Ziutka. Sms'y bez echa - na obydwa numery. Nie wiem, co o tym myśleć, a wyjazd jutro o świcie:shake: Quote
Cantadorra Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 To faktycznie patowa sytuacja. Ja raczej bym nie jechala na slepo. Pamietam jak Zbojni tlukl sie z psem z polnocy na poludnie i pocalowal klamke. Poczekajcie moze na kontakt, czy aktualne. Co o tym myslicie? Quote
malibo57 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Manfred nie pojedzie, jeśli nie nawiążemy dziś kontaktu. Wysłałam przed chwila sms na obydwa numery, z prośbą o info, jeśli zrezygnowali. Dzwoniłam przed chwilą na obydwa numery - nie odbiera. Czyżby wizyta szpiegów tak zniechęciła tego pana? To lepiej, żeby Manfred tam nie jechał:shake: Quote
agata-air Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 :angryy: :mad: :lmaa: :nonono2: :scream7: :vamp::motz::2gunfire::ak-shot::pissed: :stop: :-x:chainsaw::ekmm::helo:To chyba nadużywanie emot ale co mi tam, złość trzeba wyrażać. Maniek chłopie oj ty masz w życiu pod góre :roll: Quote
luka1 Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 im góra wieksza - tym zjazd z niej przyjemniejszy:cool3: Quote
malibo57 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Maniek nie pojechał do Bełchatowa. I nie pojedzie. Koniec kropka - nieważne, co się stało - mieli dość czasu, żeby się odezwać. Maniuś zostaje jeszcze w rodzinie, no i dobrze:) Quote
Cantadorra Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Zatem Manius witamy dzisiaj przy kawie i miziamy po twojej glowce. Dobrze, ze przyszly dom okazal sie niewlasciwy teraz a nie po jego wyjezdzie. Manfred nie cierpi i dalej sobie spokojnie bez przejazdzek żyje. Quote
luka1 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Dlaczego pytają ludzie z dzieciakami? Nie ma juz normalnych ludzi? Quote
malibo57 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Od wczorajszego wieczora szukamy Banderasa, który sforsował ogrodzenie i udał się w niewiadomym kierunku! Może być w promieniu nawet 60km od Sochaczewa. Wszystkich z miejscowości w tym obszarze prosimy o otwarte oczy i pomoc w poszukiwaniach!!!!! Chętnym do drukowania i rozwieszania ogłoszeń prześlemy tekst na maila. RATUNKU! Quote
Cantadorra Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 No to trzymam kciuki za odnalezienie uciekiniera!:shake: Quote
Ziutka Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Cantadorra napisał(a):No to trzymam kciuki za odnalezienie uciekiniera!:shake: Cantadorra tylko nie myl Banderaska z Mańkiem bo to tylko na Mańka watek jest wklejone info o ucieczce naszego podopiecznego... Quote
Cantadorra Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Ziutka napisał(a):Cantadorra tylko nie myl Banderaska z Mańkiem bo to tylko na Mańka watek jest wklejone info o ucieczce naszego podopiecznego... Wiem, wiem, odrozniam (na szczescie) Manfreda od Banderasa. Tylko nie zorientowalam sie ze na wszystkie watki to zostalo wstawione, a myslalam, ze to ktoras z zalozycielek watku o Manfredzie zrobila offa o innym. A tu patrze, a tu na wielu watkach Banderas! Bez sensu napisalam, wiem :oops: Ale Manka nie da sie pomylic. Piekny Maniek, jestem tutaj i wysylam moc pozytywnej energii! Quote
luka1 Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Szukamy kogoś do przeprowadzenia wizyty . Tymrazem WOŁCZYN Quote
luka1 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 WOŁCZYN odezwijcie się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moze to szansa dla Manfreda. Quote
malibo57 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Potrzebny Kluczbork albo Namysłów. To najbliższe, większe miejscowości, jeśli nie ma nikogo z Wołczyna. Quote
Cantadorra Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Niestety ja nie z okolic. Trzymam kciuki, zeby znalazl sie ktos z okolic. Quote
luka1 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Dziś imieniny Manfreda - będzie jakaś balanga? :razz::drink1::drinking: Quote
Recommended Posts