Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ziutka']No to Maniuś na czwartek pakuj manatki :multi: :loveu:

Cioteczka Dharma się nam zapłacze :placz:

Bo ja mam slabosc do duzych chlopcow z charakterem :placz:
Babki kochane, tylko zeby ten domek byl NAPRAWDE dobry :mad::mad::mad:
Manius wyciaga powoli walizki :lol:

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest kłopot. Nie chcę siać defetyzmu, ale od wczoraj nie mogę dodzwonić się do pana od Manfreda. Dzwoni też Ziutka. Sms'y bez echa - na obydwa numery.
Nie wiem, co o tym myśleć, a wyjazd jutro o świcie:shake:

Posted

To faktycznie patowa sytuacja. Ja raczej bym nie jechala na slepo. Pamietam jak Zbojni tlukl sie z psem z polnocy na poludnie i pocalowal klamke. Poczekajcie moze na kontakt, czy aktualne. Co o tym myslicie?

Posted

Manfred nie pojedzie, jeśli nie nawiążemy dziś kontaktu.
Wysłałam przed chwila sms na obydwa numery, z prośbą o info, jeśli zrezygnowali. Dzwoniłam przed chwilą na obydwa numery - nie odbiera.
Czyżby wizyta szpiegów tak zniechęciła tego pana?
To lepiej, żeby Manfred tam nie jechał:shake:

Posted

:angryy: :mad: :lmaa: :nonono2: :scream7: :vamp::motz::2gunfire::ak-shot::pissed: :stop: :-x:chainsaw::ekmm::helo:To chyba nadużywanie emot ale co mi tam, złość trzeba wyrażać. Maniek chłopie oj ty masz w życiu pod góre :roll:

Posted

Maniek nie pojechał do Bełchatowa. I nie pojedzie.
Koniec kropka - nieważne, co się stało - mieli dość czasu, żeby się odezwać.
Maniuś zostaje jeszcze w rodzinie, no i dobrze:)

Posted

Zatem Manius witamy dzisiaj przy kawie i miziamy po twojej glowce. Dobrze, ze przyszly dom okazal sie niewlasciwy teraz a nie po jego wyjezdzie. Manfred nie cierpi i dalej sobie spokojnie bez przejazdzek żyje.

Posted

Od wczorajszego wieczora szukamy Banderasa, który sforsował ogrodzenie i udał się w niewiadomym kierunku!
Może być w promieniu nawet 60km od Sochaczewa.
Wszystkich z miejscowości w tym obszarze prosimy o otwarte oczy i pomoc w poszukiwaniach!!!!!
Chętnym do drukowania i rozwieszania ogłoszeń prześlemy tekst na maila.
RATUNKU!

Posted

Cantadorra napisał(a):
No to trzymam kciuki za odnalezienie uciekiniera!:shake:

Cantadorra tylko nie myl Banderaska z Mańkiem bo to tylko na Mańka watek jest wklejone info o ucieczce naszego podopiecznego...

Posted

Ziutka napisał(a):
Cantadorra tylko nie myl Banderaska z Mańkiem bo to tylko na Mańka watek jest wklejone info o ucieczce naszego podopiecznego...

Wiem, wiem, odrozniam (na szczescie) Manfreda od Banderasa. Tylko nie zorientowalam sie ze na wszystkie watki to zostalo wstawione, a myslalam, ze to ktoras z zalozycielek watku o Manfredzie zrobila offa o innym. A tu patrze, a tu na wielu watkach Banderas! Bez sensu napisalam, wiem :oops:
Ale Manka nie da sie pomylic. Piekny Maniek, jestem tutaj i wysylam moc pozytywnej energii!