Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szukałam na mapie pomocy kogoś z Bełchatowa, ale nic nie znalazłam. Może luka wpisze w temat, że ktos z Bełchatowa potrzebny na wizytę.

Maniek się podoba, czemu sie nie dziwię, bo sliczny jest.

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już się spowiadam, już!
Rodzinka zadziałała z perfekcją i profesjonalnie. Najpierw wywiad u przygodnych mieszkańców, pod pozorem pytania o drogę;), potem wywiad u sąsiadów, a potem bezpośrednie rozmowy.
Rodzina: rodzice i 3 dorosłych dzieci, jest ogólnie znana, jako
zwierzakolubna:) Podobno każdy pies chciałby tam trafić:evil_lol:
Z cała odpowiedzialnością zakomunikowano mi, że możemy Manfreda przekazać w ręce tej rodziny bez żadnych obaw.
Oni wszyscy czekają!:sweetCyb:
To teraz tylko transporcik...

Posted

Konkretnie w Kleszczowie, zwanym polskim Kuwejtem, z uwagi na płynące tam podatki z kopalni i elektrowni:eviltong:
Ludziska mają 2 córki i syna, z którym rozmawiałyśmy - wszystko mocno dorosłe - oraz konika, jako zwierzątko domowe, a nie do pracy. Mają też starszą sunię - co Ty na to, Maniek?;)

Posted

kiedyś jak byłam malutka to zamiast ortografii - uczyłam się na pamięć rodowodów koni ze Sluzewca. To zresztą widać. Ale nigdy nie miałam warunków do tego by konik zamieszkał ze mną. :-( Teraz mam 1,5h ale tam nawet koza nie chciała się paść bo rosnie na nim roślinność pustynna. I co by taki koniś robił na takiej pustyni? Nudziłby się. :-(