Ziutka Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 elmira napisał(a):Czekałam, aż to powiesz:multi: I się doczekałaś :loveu: Dawaj list od Lisi :placz: Quote
agata-air Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Trzymam kciuki :) wspaniale by było, po roku czekania w końcu byłby u siebie. To wspaniały pies, on musi mieć swoich ludzi Quote
Ziutka Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 malibo57 napisał(a):Co jest z Lisią? Nic...nic...Pani nas zaprasza na wizytę po adopcyjną i Elmirka miała problemy z przesłaniem mi PW od Pani Lisi ;) Quote
luka1 Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Manfred ma szansę na dom. Potrzebny jest ktoś do przeprowadzenia wizyty, ktoś z Nowego Miata n/Pilica!!!!!!!!!!! Quote
luka1 Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Podnoszę - Jest ktoś z okolic Nowego Miasta???? czy to pustynia? Quote
Ziutka Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 To bardzo pilne...bo Maniek ma szanse na dom :cool3: Quote
malibo57 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Pustynia, jednak:( Pozostało jedno: "zrób to sam". Powodzenia Dziewczyny:) Powodzenia Maniek:) Quote
Ziutka Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 malibo57 napisał(a):Pustynia, jednak:( Pozostało jedno: "zrób to sam". Powodzenia Dziewczyny:) Powodzenia Maniek:) A nie dziękujemy...żeby nie zapeszać :cool3: Damy znać co i jak, jak już będziemy na miejscu. Quote
Cantadorra Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Niestety, nie mieszkam gdzie potrzebujecie. Trzymam kciuki za Was i Manka! Quote
luka1 Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 no i klapa, nie wyszło. Okazało sie że Pan ma owczarkowatego psa, który bardzo agresywnie zareagował na Mańka. Dwa samce na jednym terenie :crazyeye: - nie zaryzykowałysmy choć Pan bardzo sie upierał. Quote
Ziutka Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 luka1 napisał(a):no i klapa, nie wyszło. Okazało sie że Pan ma owczarkowatego psa A cały czas w rozmowach telefonicznych twierdził, że to suka :cool1: no ale Maniuś był zadowolony bo miał wycieczkę a lubi jeździć samochodem więc wcale się na ciotki nie obraził, że go powoziły :evil_lol: Quote
Ziutka Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 malibo57 napisał(a):Maniek górą! Dostał kawki;-)? Kawki niet...ale ciasteczko, które mu nie smakowało :roll: aaa ale zapomniałam dodać, że jak kawka i ciasteczka "przyszły" na stół to Maniuś od razu na nim się znalazł przednimi łapkami :evil_lol: Quote
luka1 Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Ziutka napisał(a):Kawki niet...ale ciasteczko, które mu nie smakowało :roll: aaa ale zapomniałam dodać, że jak kawka i ciasteczka "przyszły" na stół to Maniuś od razu na nim się znalazł przednimi łapkami :evil_lol: widać miał ochotę na papieroska Quote
Ziutka Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Odwiedziłam dzisiaj Maniusia :loveu: A ciotkom chce przypomnieć, że Maniuś nadal szuka domu :roll: Quote
luka1 Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 ach ty Ziutko, a do mamci lukim to się już nie chce przyjechać - Maniek wazejszy Quote
Ziutka Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 luka1 napisał(a):ach ty Ziutko, a do mamci lukim to się już nie chce przyjechać - Maniek wazejszy Mamciu Luko moja najukochańsza, zerknij do naszego psiaka z Brwinowa to będziesz wiedziała dlaczego dzisiaj nie przyjechałam :placz: ale jutro przyjadę do mamci Luki :loveu: Quote
Ziutka Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Maniuś na cafeanimal :lol: dzięki Elmirce :loveu: - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl I jeszcze dodałam Mańka na alegratke : http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2181089_manfred_przepiekny_onek_czeka_na_domek.html Quote
beka Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Widziałm Mania na stronie Azaylu jakiś czas temu. Bardzo żałuje ze moj Morus jest taki okropny do innych samców :( Maniutek Wspanialy Quote
Ziutka Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Maniutek na gumtree.pl : Manfred - przepiękny ONek czeka na domek! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa Quote
paros Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Maniuś ma tyle ogłoszeń, że domek szybko się znajdzie :lol: Quote
luka1 Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 paros napisał(a):Maniuś ma tyle ogłoszeń, że domek szybko się znajdzie :lol: No jakoś nie znalazł jeszcze :placz: Quote
Recommended Posts