magda_f Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 czy jest dozwolone przywołanie na gwizdek podczas PP? Quote
Darianna Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 o ile wiem to możesz wołać nawet śpiewając piosenkę ;) a gwizdek to nawet jest chyba dobrze widziany... ale na 100% nie wiem, sami pierwsze próby mamy za tydzień :) Quote
Goshka Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Jak najbardziej wskazany :) magda_f jakiego masz wyzełka? Quote
Darianna Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Z jej postów wynika że 7tygodniowego weimara... zdradź proszę, jaka hodowla tak szybko wydaje właścicielom szczeniaki?? Quote
magda_f Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 moja sunia to wyzelek weimarski a co do wieku to osobiscie uwazam ( i nie tylko ja)ze 7 tyg szczenie obywa sie juz bez matki i taki wiek przekazania do wlasciciela nie odcisnie sie pietnem na jego psychice) Darianna sledzisz mnie? :))) Quote
Recommended Posts