Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przed chwila rozmawiałam z irenaka, która była na wizycie przedadopcyjnej! Irenaka przpprowadziła bardzo profejsonalną, dogomaniacka wizytę i stwierdziała, że domek jest rewelacyjny! :p Suczka, która jest u państwa to podobno mała jędza:razz:, ale lubi inne psy.

Niestety mój szwagier nie bedzie mógł raczej zabrac małej bo nie jedzie do Krakowa...

Posted

Nie wiem, czy moja córka się zgodzi, ale w poniedziałek jedzie na studia do Krakowa, ponieważ zabiera klamoty, więc udostępnię jej auto. A może w niedzielę, nie wiem, bo jest na weselu w górach. Czy ew. byłaby możliwośc dowiezienia małej w niedzielę lub poniedziałek do Mielca?

Posted

Potwierdzam dziewczyny, to co napisała Iwonka.
Dom bardzo mi się podoba, obawiam się jedynie zachowań suczki - rezydentki. Prosiłam Panią Anię o to, żeby zaraz po przyjeździe Rudej do Krakowa był długi spacer z dwoma dziewczynkami.
Obiecałam też pomoc gdyby pojawiły się problemy po adopcji.
Dom jest naprawdę super
Zapisuję się też w kolejce na kontrolkę;).

Posted

Agusiazet dziekuję ci bardzo :loveu: Ale niestety nie ma takiej możliwośći... Mała bedzie pewnie musiała trochę poczekać. Zreszta wszystko wyjaśni się jutro...

Posted

nie irenko, nie zrozumiałaś! Ruda bedzie musiała prawdopodobnie parę dni poczekać zanim pojedzie do Krakowa, bo na razie nie ma jej jak zawieźć, ale to góra tydzień...

Napisałam, że wyjasni się jutro, ale chodziło mi o transport...

Dziękuję ci irenko z całego serca :)

Posted

20 minut temu, malutka pojechała do Krakowa! :)

Niestety ta słodziutka dziewczynka siedzi w kontenerku dla kotów - ale kontener jest duży na 2 wielkie koty (moje persjany) więc nie jest ściśnięta, ale zawsze to nieprzyjemnie... Jest bardzo wystraszona. Musi siedzieć w kontenerku, bo istnieje obawa, że mogłaby uciec przy ewentualnym otworzeniu drzwi, a tego ryzykowac nie można...:oops: Ostatecznie jakoś wytrzyma te 3 godziny...

Mam nadzieję, że ciocia irenaka ją odwiedzi :) i zobaczy jaka to słodka, cudna dziewczynka...

Tytułu nie zmieniam dopóki nie dostane wiadomości, że jest już w domku. Wolę nie zapeszać:oops:

Posted

Fiks napisał(a):
A jakie relacje suczki rezydentki z Rudą? Wszystko w porządku?

Wczoraj było OK. Mam też nadzieję, że Pani Ania wzięła sobie do serca moje uwagi, jak zrobić, żeby było dobrze.
Gdyby coś się działo złego obiecałam, że podjadę.

Posted

Wczoraj wieczorem miałam info z domku Rudej a właściwie teraz Perełki:loveu:.
Nie ma żadnych problemów, dogadują się świetnie z Sonią i już razem się bawią.
Perełka bardzo pokochała córeczkę Pani Ani. To jeszcze niemowlę a nasza sunia liże ją po rękach. Będzie dobrze.