iwop Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Rzeczywiście... może lepiej nie zapeszać. Tym bardziej, że juz znalazłam dogo na wizytę :) Quote
agusiazet Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Super wieści!!! Czy jest ktoś chętny do zrobienia wizytacji??? Quote
iwop Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 agusiazet - wizyta jest już dzisiaj :multi: Quote
nika28 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Trzymam kciuki za wizytę :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
iwop Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 Przed chwila rozmawiałam z irenaka, która była na wizycie przedadopcyjnej! Irenaka przpprowadziła bardzo profejsonalną, dogomaniacka wizytę i stwierdziała, że domek jest rewelacyjny! :p Suczka, która jest u państwa to podobno mała jędza:razz:, ale lubi inne psy. Niestety mój szwagier nie bedzie mógł raczej zabrac małej bo nie jedzie do Krakowa... Quote
agusiazet Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Nie wiem, czy moja córka się zgodzi, ale w poniedziałek jedzie na studia do Krakowa, ponieważ zabiera klamoty, więc udostępnię jej auto. A może w niedzielę, nie wiem, bo jest na weselu w górach. Czy ew. byłaby możliwośc dowiezienia małej w niedzielę lub poniedziałek do Mielca? Quote
irenaka Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Potwierdzam dziewczyny, to co napisała Iwonka. Dom bardzo mi się podoba, obawiam się jedynie zachowań suczki - rezydentki. Prosiłam Panią Anię o to, żeby zaraz po przyjeździe Rudej do Krakowa był długi spacer z dwoma dziewczynkami. Obiecałam też pomoc gdyby pojawiły się problemy po adopcji. Dom jest naprawdę super Zapisuję się też w kolejce na kontrolkę;). Quote
iwop Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 Agusiazet dziekuję ci bardzo :loveu: Ale niestety nie ma takiej możliwośći... Mała bedzie pewnie musiała trochę poczekać. Zreszta wszystko wyjaśni się jutro... Quote
irenaka Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 O rany!! Dlaczego?:shake: Nie chcą Rudej? Quote
iwop Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 nie irenko, nie zrozumiałaś! Ruda bedzie musiała prawdopodobnie parę dni poczekać zanim pojedzie do Krakowa, bo na razie nie ma jej jak zawieźć, ale to góra tydzień... Napisałam, że wyjasni się jutro, ale chodziło mi o transport... Dziękuję ci irenko z całego serca :) Quote
irenaka Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Już się przestraszyłam, że domek odstraszyłam:evil_lol:. Teraz spokojnie czekam. Quote
iwop Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 20 minut temu, malutka pojechała do Krakowa! :) Niestety ta słodziutka dziewczynka siedzi w kontenerku dla kotów - ale kontener jest duży na 2 wielkie koty (moje persjany) więc nie jest ściśnięta, ale zawsze to nieprzyjemnie... Jest bardzo wystraszona. Musi siedzieć w kontenerku, bo istnieje obawa, że mogłaby uciec przy ewentualnym otworzeniu drzwi, a tego ryzykowac nie można...:oops: Ostatecznie jakoś wytrzyma te 3 godziny... Mam nadzieję, że ciocia irenaka ją odwiedzi :) i zobaczy jaka to słodka, cudna dziewczynka... Tytułu nie zmieniam dopóki nie dostane wiadomości, że jest już w domku. Wolę nie zapeszać:oops: Quote
nika28 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Fiks napisał(a):Trzymamy kciuki! Ja też........ !!! Quote
irenaka Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Właśnie dostałam SMS, że mała dojechała i poszła z mężem Pani Aneczki i synem na spacerek. Oczywiście rezydentka Sonia też. Quote
iwop Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 jej... mam problemy z internetem :( Dostałam sms, że mała jest w domku i merda ogonkiem :lol: Quote
Fiks Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 A jakie relacje suczki rezydentki z Rudą? Wszystko w porządku? Quote
irenaka Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Fiks napisał(a):A jakie relacje suczki rezydentki z Rudą? Wszystko w porządku? Wczoraj było OK. Mam też nadzieję, że Pani Ania wzięła sobie do serca moje uwagi, jak zrobić, żeby było dobrze. Gdyby coś się działo złego obiecałam, że podjadę. Quote
Fiks Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Uff, uff to dobrze i ściągam ostatnie ogłoszenia Rudej :p Quote
irenaka Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Wczoraj wieczorem miałam info z domku Rudej a właściwie teraz Perełki:loveu:. Nie ma żadnych problemów, dogadują się świetnie z Sonią i już razem się bawią. Perełka bardzo pokochała córeczkę Pani Ani. To jeszcze niemowlę a nasza sunia liże ją po rękach. Będzie dobrze. Quote
Recommended Posts