iwop Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Słodkie maleństwo szuka domku!:oops: Quote
iwop Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Jest bardzo grzeczna i zachowuje czystość. Waży może z 4 kilo. Uwielbia dzieci :) to taki straszny przytulasek... Quote
Fiks Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Co słychać u Rudej? Może pakuje walizki do domu? :cool3: Quote
iwop Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Nic nie słychać... Nawet nikt o nia nie pyta...:shake: Quote
Fiks Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Czy mogę nieśmiało prosić panią Jolę o nowe zdjęcia? :oops: Jak nic nie słychać to musimy coś podziałać. Zrobiłam allegro dla Maksia z Dąbrówki. I na początku była cisza. Ale jak tylko dodałam nowe zdjęcie do allegro to już Maksio pojechał do domu :multi: http://www.dogomania.pl/forum/f1165/rudzielec-maksiu-wdziek-urok-mlodosc-na-razie-w-schronisku-dabrowka-k-wejherowa-145196/index2.html Quote
iwop Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Stała sie tragedia :oops: Przed chwila była u mnie Jola, żeby dać Perełce zastrzyk i powiedziała mi, że Ruda wczoraj uciekła z tymczasu i została potrącona przez samochód !:-( Ma dużego krwiaka i cos z nóżką. W dodatku okazało się, że jest w ciąży. Jutro będzie szybko sterylka aborcyjna :placz: Bardzo proszę o trzymanie kciuków. Jutro pojade do niej do weta i zrobie zdjęcia. Quote
Fiks Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 O Boze! Biedna Mala :placz: Bedzie dobrze, musi byc dobrze! Quote
Viris Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 :shake::shake::shake: musi być dobrze, biedna sunia :shake: Quote
iwop Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Suczka jest już przygotowywana do zabiegu :( Ma zostać u weta dłużej, więc po południu podjadę zrobic jej zdjęcia i zobaczyć jak się czuje... Wcześniej musze jechac do innego weta z moja Lolą, która gaśnie....:-( Quote
iwop Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Mała jest już po zabiegu. Wszystko jest dobrze, teraz wet oczyści jej krwiaka...:oops: Mała poleży u niego do 16 na kroplówce i obserwacji... Quote
iwop Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Malutka oprócz sterylki ma założone trzy szwy pod okiem. Zdjęcia z wczoraj, sprzed i po zabiegu: Quote
Fiks Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Jak się bidula czuje? Miała szczęście..... Quote
iwop Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Czuje się całkiem dobrze i nawet ma spory apetyt! :p Quote
Recommended Posts