iwop Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Szukam chociaż tymczasu dla młodej (około 10 miesięcy) suczki. Dziewczyna jest ruda, malutka i bardzo przyjazna dla wszystkich. Mieszka pod blokiem Joli (dogomanka i inspektor TOZ nieobecna na forum). Nie możemy zabrać jej na nasz tymczas, bo po parwowirozie Dżekiego, przez długi czas nie możemy tam zaprowadzić żadnego nowego bidulka :shake: Zdjęcia mam, ale zeskanowane i nie wiem jak je z adobe wkleić:oops: Jola wkrotce zrobi nowe zdjęcia małej to porobię jej ogłoszenia... Musimy ja wysterylizować (zapraszam na mój bazarek) Quote
nika28 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 iwop napisał(a):nika :) dziekuję No niestety tylko tak mogę pomóc... :-( Quote
Fiks Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 iwop napisał(a): Zdjęcia mam, ale zeskanowane i nie wiem jak je z adobe wkleić:oops: Iwop spróbuj: Plik-Zapisz jako-Format (wybierz jpeg)-Zapisz Quote
iwop Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Fiks dziękuję za pomoc, ale teraz nie jestem w stanie nic robić. jedna z moich suczek, najważniejszy pies w moim życiu. Moje zastępcze dziecko, mój terapeuta, mój słuchacz, jedyna osoba (tak!) która mnie słuchała gdy umierał mój mąż, odchodzi. Nie dam chyba rady. Quote
mimiś Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Iwop.współczuję bardzo.najwazniejsza psina w moim zyciu nie zyje juz 5 lat,a dalej boli.. Quote
Fiks Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Ciotka napisz coś jeszcze o małej. Czy zdjęcia z dziewczynkami mogę wykorzystać do ogłoszeń? :lol: Quote
iwop Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Mała jest naprawdę bardzo grzeczna, słodką sunią... Tak, zdjęcia z dziećmi mozna wykorzystać. Ich mama nie ma nic przeciwko... Quote
agusiazet Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Podrzucam malutką, może ktoś ją wypatrzy! Quote
Fiks Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Malutka jest śliczna. Szybko znajdzie domek, zobaczysz. Mała śliczna i młodziutka sunia szuka domu (730791204) - Aukcje internetowe Allegro Mała śliczna i młodziutka sunia szuka domu Mała śliczna i młodziutka sunia szuka domu - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Kraków Szukamy domu dla młodej, około 10 miesię / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Mała śliczna i młodziutka sunia szuka domu Mała śliczna i młodziutka sunia szuka domu / Psy > Pozostałe - Ostrowiec Świętokrzyski Mała śliczna i młodziutka sunia szuka domu | Wielorasowe - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Mała śliczna i młodziutka sunia szuka domu | Neeon.pl Mała śliczna i młodziutka sunia szuka domu Quote
agusiazet Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Wkleiłam maliznę do tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=12895709 Quote
iwop Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 agusiazet, dziękuję! :) Malutka ma tymczas - przygarnęła ją pewna pani z bloku od mamy Joli. Szukamy zatem DOMKU NA ZAWSZE! Quote
Fiks Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [quote name='agusiazet']Wkleiłam maliznę do tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=12895709 Trzymam kciuki może się uda. :thumbs: [quote name='iwop']....... Malutka ma tymczas - przygarnęła ją pewna pani z bloku od mamy Joli. Szukamy zatem DOMKU NA ZAWSZE! To świetnie! Teraz na spokojnie możemy szukać domku. Quote
agusiazet Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Oj, jak dobrze, ze mała ma tymczas! Quote
Recommended Posts