LAZY Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Niedługo wstawię swoje fotki. Niestety dzisiaj padły mi baterie, wiec z niedzielnych ras mam tylko niektóre :-? Po zdjeciach widze, ze jednak niektózy dogomaniacy owszem byli, ale na dogomaniacka chuste nei raczyli zareagowac!!! Szkoda... Quote
lidush Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Jak ja się cieszę, że coś mnie podkusiło by jednak nie zgłaszać bulwy i nie pojechać do Szczecina :) Szkoda by było pieniędzy i czasu :( Doroto mam nadzieję, że wybierasz się do Warszawy ze swoimi psiakami bo tam jeśli idzie o ocenianie bulw powinno być kompetentnie :wink: Pozdrawiam :) Lidka Quote
donna Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 LAZY napisał(a):Po zdjeciach widze, ze jednak niektózy dogomaniacy owszem byli, ale na dogomaniacka chuste nei raczyli zareagowac!!! Szkoda... Ja co prawda wstawiłam zdjęcia, ale nie wiem czy powyższy cytat był skierowany m.in. do mnie. Mimo to spieszę z wytłumaczeniem, że niebieskich chust niestety nie widziałam...nie omieszkałabym zareagować :evilbat: Quote
LAZY Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 [quote name='donna'][quote name='LAZY']Po zdjeciach widze, ze jednak niektózy dogomaniacy owszem byli, ale na dogomaniacka chuste nei raczyli zareagowac!!! Szkoda... Ja co prawda wstawiłam zdjęcia, ale nie wiem czy powyższy cytat był skierowany m.in. do mnie. Mimo to spieszę z wytłumaczeniem, że niebieskich chust niestety nie widziałam...nie omieszkałabym zareagować :evilbat: To było raczej skierowane do szczecińskich dogomaniaków :wink: Zaczynamy ze zdjeciami. Pozwolicie ze nie bede wszystkich komentowac, bo nie mam siły...SOBOTNIE PSIAKI! Quote
donna Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Lazy, tego się spodziewałam, ale tak na wszelki wypadek... :fadein: :wink: Czekam na zdjęcia! Quote
LAZY Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Ten chart polski chyba już był wstawiany przez Martę... I ślicznosci!!! Sylwia dorwała swoją pierwszą ofiare (a zobcaczycie, ze było ich wiecej..- Sylwia to jedyna dogomaniaczka ze Szczecina, która zawsze ze mna sie szlaja na spacerkach :wink: ) Grzywki...chyba porównanie...(nie znam się...a nie zdązyyłam na poczatek :oops: ) Quote
LAZY Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 A mówiłam, że Sylwia szalala! Tym razem chciała ukraś 9 tygodniowego yorka! :lol: No i moje ukochane owczarki! Niestety nie wszystkie były takie jakbym tego chciała... Ten zadek przypadł mi do gustu :wink: A ta mordka jest rewlacyjna! No i młodziutki 18 miesięczny zwycięzca! Quote
Justi0022 Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 No ciekawe, Lazy, czy uchwyciłaś swoje ukochane leony :wink: Quote
weihaiwej Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 A czy ktoś zna wyniki akit? Bardzo jestem ciekawa, co tam się działo:) Proszę... Quote
LAZY Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 No ten pan był rewelacyjny!!! A tu już ring, który obsługiwał Marek z Gromem! A to sam Marek... :wink: No i Sywli ulubieńcy! Quote
LAZY Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 No i kolejna ofiara Sylwi!!! :lol: I żeby nie było, że mnie tam nie było.. :wink: Jak wida chustę także miałam! Coś się kobieta na tą jedna rasę zdecydowa nie moze! :wink: Ta mina jest rozbrajająca! Quote
LAZY Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Justi...leonka mam tylko jednego... :( Jakos nie mogłam na nie trafic. Co prawda widziałam 2, ale chyba oceniali je jak mnie nie było na wystawie... :-? Boskio z długim ogonkiem... Zobaczcie jaki podobny do psiaka Rotti... A to chyba Afrykańskei pieski...kurde nie pamietam dokładnej nazwy... :-? Quote
Flaire Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 LAZY napisał(a):A to chyba Afrykańskei pieski...kurde nie pamietam dokładnej nazwy... :-? Dla mnie wyglądają jak Saluki... Quote
Savannah Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 [quote name='gwiezdny-wyslannik']BIS: I - Buldog Angielski II - Chart Afgański III - Sznaucer Standartowy Pieprz i Sól III BIS wygrał Jamnik szorstkowłosy króliczy z niemiec, a nie sznaucer :D Quote
szaraduszka Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 gwiezdny-wyslannik oczywiście, że VII mam 8) BOG VII BIS Więcej zdjęć zorganizuję w tygodniu :roll: jutro muszę oddać pracę magisterską :roll: jeszcze wiele przede mną a noc krótka... :scared: Quote
LAZY Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 No i staffiki... A to chyba ktoś znajomy ze Szczecina..czy może jednak się mylę i te czerwone szeleczki to nie ten stafficzek? :wink: NIEDZIELNE PIESKI... Czy ktoś jest wstanie mi powiedziec co to za rasa? Quote
Savannah Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 zaszalelismy dzis :D w silnej stawke sh mój Arktogea BLACK WIZARD CWC,CACIB,NPwR,BOB, BOG V :B-fly: :laola: Pzdr Villarica Siberians Quote
weihaiwej Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Czy ktoś jest wstanie mi powiedziec co to za rasa? Tak, to shiba :) A czy ktos zna wyniki akit....? Quote
LAZY Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 No i ten leonek... Ten osobnik miał fantastyczny sliniak i to niebieski! Ale jestem pomarszczony... :lol: Quote
Flaire Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Savannah napisał(a):zaszalelismy dzis :D w silnej stawke sh mój Arktogea BLACK WIZARD CWC,CACIB,NPwR,BOB, BOG V :B-fly: :laola: Savannah, ogromne gratulacje! Ze zdjęć wygłada, że Twój pies cudownie się wystawia! :D Quote
carotina Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Savannah napisał(a):zaszalelismy dzis :D w silnej stawke sh mój Arktogea BLACK WIZARD CWC,CACIB,NPwR,BOB, BOG V :B-fly: :laola: Pzdr Villarica Siberians graty :D , a kto wziął res-caciba? (w psach) Quote
szaraduszka Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Savannah napisał(a):zaszalelismy dzis :D w silnej stawke sh mój Arktogea BLACK WIZARD CWC,CACIB,NPwR,BOB, BOG V :B-fly: :laola: Pzdr Villarica Siberians Jak się rozejżysz po topiku to znajdziesz swoje zdjęcia 8) Gratuluję ponownie! Pierwsza głosiłam dobre wieści! :D Quote
LAZY Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Ano z pastuszków tak jak widac...niestety nie mam belgów...chociaz widziałam... :oops: A to jest mój zwycięzca całej wystawy!!! Brawa dla tego Pana! Jest przepiekny..(poza konkurencja oczywiscie... :wink: ) A teraz seria weimarków...z szaraduszką na czele! A tu już jest ocena Draki... A to konkurencja Draki... Quote
maga18 Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Lazy dziekuje za fotki grzywaczy!!! :D:D:D :buzi: Savannah gratuluje!!! :klacz: :klacz: :laola: Oraz GRATULUJE wszytskich pozostalym tym mniej jak i wiecej zadowolonym ;);) :laola: :laola: Quote
Recommended Posts