Dziunia1602 Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 A kto wygrał w labkach ??? Może znacie wyniki końcowe VIII grupy ? Plizz Quote
flashka-g Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 8 grupe wygrał cocer spaniel amerykanski..chyba z Czech ale pozostałych wyników nie pamietam..cos mi sie kojarzy golden na 3 lokacie...stałam za namiotem gdzie było "pudło" i nie widzialam dokladnie..a jestem wzrokowcem;] Quote
Dziunia1602 Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Czyli anglikowi z Francji nie poszło dalej jak po maśle....... Jeżeli ktoś ma ochotę obejrzeć - fotki cocker spanieli angielskich: http://community.webshots.com/album/373630817kfKUtV http://community.webshots.com/album/374625847IayKOD Quote
ewelinabuck Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 jak to mi mleko :o chociaz piwo KARMI mi sie nalezy wkoncu mam 16 lat a nie 5 :D :D :D Quote
flashka-g Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 nie wiem ale angielski cocer wogole mi sie w oczy nie rzucił. Quote
Natalia_W Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 No ta ja tez sie pochwale..moj sznaucerek dostal kolejne (trzecie juz)CWC :wink: Quote
Daisunia Posted June 22, 2005 Author Posted June 22, 2005 Natalia_W napisał(a):No ta ja tez sie pochwale..moj sznaucerek dostal kolejne (trzecie juz)CWC :wink: Natalio wielkie gratki ;) Quote
Natalia_W Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 musze przyznac ze ta wystawa bardzo mi sie podobala...fajne ringii, cieplutko i mila atmosfera...bylo super!!! Quote
caminada Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 W grupie VIII na pierwszym miejscu ascob amerykan z Czech, druga czarna cocker spanielka z Francji,trzeci golden retriever Barbo Scandinavia Finland Roberta Kepki.Przecudnej urody flat nie zalapal sie do finalowej trojki :( Mam troche zdjec z soboty i ringu glownego, w chwili wolnej uporzadkuje i zaladuje na webshota.Na razie wazniejsza jest moja najstarsza suka,ktora zachorzala dosc nagle,ale powaznie. Mam nadzieje,ze rozumiecie. pozdrawiam caminada Quote
Marca_Besi Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='caminada']W grupie VIII na pierwszym miejscu ascob amerykan z Czech, druga czarna cocker spanielka z Francji,trzeci golden retriever Barbo Scandinavia Finland Roberta Kepki.Przecudnej urody flat nie zalapal sie do finalowej trojki :( Mam troche zdjec z soboty i ringu glownego, w chwili wolnej uporzadkuje i zaladuje na webshota.Na razie wazniejsza jest moja najstarsza suka,ktora zachorzala dosc nagle,ale powaznie. Mam nadzieje,ze rozumiecie. pozdrawiam caminada Flat?! :D To ja czekam na zdjęcia! Quote
flashka-g Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Flat z tego co pameiatm fajnie sie wystawiał. Quote
caminada Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Flacikow na zdjeciach nie mam,a na razie nie moge sie skontaktowac z osoba ktora z pewnoscia fotki im zrobila. pozdrawiam caminada Quote
caminada Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Troche zdjec innych ras jest pod adresem: http://community.webshots.com/user/goldcaminada w albumie Szczecin CACIB Dog Show 2005 milego ogladania Quote
Recommended Posts