LAZY Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 A tutaj mam "kawałki" Furii.. Zaraz wyskoczy z tego więzienia... :lol: Quote
LAZY Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Na kooniec retriviery... Cudna czekoladka.. A tu biszkopcik... No i moje kochanie nieśmiało zaczepia goldenka... I po tym zdjeciu baterie siadły... :-? Quote
Germanika Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 [quote name='"szaraduszka"'] junior grzywacz na ringu głównym (zwracam uwagę na dopasowanie :lol: ) Ten "dopasowany" to ja.Wystawa udana.W/w pies Wiraż Germanika Zw.Mł. bog junior i 2 na bis junior,Passa Germanika zw.mł.,Nabab Germanika cacib,bob. Quote
LAZY Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 [quote name='"Germanika"'][quote name='szaraduszka'] junior grzywacz na ringu głównym (zwracam uwagę na dopasowanie :lol: ) Ten "dopasowany" to ja.Wystawa udana.W/w pies Wiraż Germanika Zw.Mł. bog junior i 2 na bis junior,Passa Germanika zw.mł.,Nabab Germanika cacib,bob. Bardzo ładny pies...i wystawiajacy tez niezle sie prezentowal..hihi..tez uchwyciłam Was na zdjeciu:) Quote
takatuka Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 LAZY super fotki, a może gdzieś samki Ci w kadr weszły :roll: 8) Quote
velvia Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 WIELKIE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH ZWYCIEZCÓW! :laola: Yaki mogę nieśmiało poprosić o stawkę pudli Średnich apricot. również interesują mnie miniaturowe. :P Quote
weihaiwej Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Yaki, czy mogę również nieśmiało prosić o stawkę akit...? Quote
dorotal Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 akita psy mlodziez AKITA U IZIS UTSUKUSHI YAHOO AI DESU posrednia AKITA U IZIS TADA otwarta AKIROTAMURA ARI ZE SZPILKOWEGO LASU KOZUTSU VADUZ TANOSHIMI-GO DOGUTTI suki mlodziez CHOCHO SUTEKI RYOKO HALNE WZGÓRZE AKITA U IZIS TAKA posrednia INAZUMA OF AMAYADORI KEN otwarta AKATORA PORAZYNIANKA BONARI OMONO GAWA MOMIJI HALNE WZGORZE Quote
dorotal Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 pudle srednie aprikot psy otwarta HOLYDAY DE PAULAE VILLA VIRGIL VON DER HERBORDSBURG championi SINAN VON DER HERBORDSBURG suki mlodziez WINNI VON DE MORGENROTE pudel miniaturowy aprikot psy posrednia JOLLY-JOKER AUS DEM SCHNECKENHAUS otwarta WALLLENBERG'S MR.L-AWRENZ suki mlodziez KSIEZNICZKA PRZYPLYWOW JANTAROWA FUGA posrednia KROLOWA BONA JANTAROWA FUGA otwarta JAKATERINA Z JANTAROWEJ FUGI Quote
góral Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 [quote name='"Germanika"'][quote name='szaraduszka'] junior grzywacz na ringu głównym (zwracam uwagę na dopasowanie :lol: ) Ten "dopasowany" to ja.Wystawa udana.W/w pies Wiraż Germanika Zw.Mł. bog junior i 2 na bis junior,Passa Germanika zw.mł.,Nabab Germanika cacib,bob. Oj Germanika ale masz powodzenie..... :wink: Quote
sylwiaskalska Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Widze że Paulinka że byłaś także w niedziele :) ale ja tam się ciesze że widziałam moich ulubieńców : Gryfoniki. I dostałam buziaki od psiaków więc sobotka była udana. Pulinka dziekuje za cudowne towarzystwo :) Acha kupiłam szelki dla mojego, i teraz to wygląda jak przystojniacha :) Quote
Justi0022 Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Lazy, dzięki za leona :lol: Wrzuciłam go do leonowego gaw. - nie pogniewasz się :oops: Quote
AniaN Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 A czy może ktoś wypisać mi dogue de Bordeaux ??? Z góry dziękuję. Quote
maga18 Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 :oops: Yaki dziekuje za grzywacze... dopiero je zauwazylam :lol: :buzi: Quote
dorotal Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Dog de bordeaux psy mlodziez FARAON FAX HERBU RECTUS posrednia ARNO RUDE BESTIE DONALD KOLOROWY OGROD otwarta ALVARO JO-KA-PI ALYEN LACRIMA HELIADUM CYBORG GORZOWSKA PANORAMA championi CERBERUS LE GARDE DE HADES GORZOWSKA PANORAMA DRION ASISSI suki mlodziez ATENA ALVORADA posrednia AJKA RUDE BESTIE ALMA RUDE BESTIE AWA RUDE BESTIE ELYSIUM CARNIVORUS VULGARIS MAJA Z FORHANGU NANA OGNISTY CZARDASZ otwarta DOLORES GORZOWSKA PANORAMA MIRA Z FORHANGU Quote
kingula Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Dorotal czy moglabym Cie prosic o stawke samkow? Quote
dorotal Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 samojedy psy mlodziez EMIL Z REPTOWSKIEGO LASU posrednia JARGO JARPEN suki mlodziez MAMUSKA'S FUCHITA SNOWGIRL SNOWY BUTTERFLY CHATANGA otwarta AISHA Z REPTOWSKIEGO LASU ISZTA UGAR SANGAR MAMUSKA'S EASY TATJANA PANDORA SURPRISE NORD-STERN championi LEJONBOLS MAJA GRADDNOS Quote
dorotal Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 samojedy psy mlodziez EMIL Z REPTOWSKIEGO LASU posrednia JARGO JARPEN suki mlodziez MAMUSKA'S FUCHITA SNOWGIRL SNOWY BUTTERFLY CHATANGA otwarta AISHA Z REPTOWSKIEGO LASU ISZTA UGAR SANGAR MAMUSKA'S EASY TATJANA PANDORA SURPRISE NORD-STERN championi LEJONBOLS MAJA GRADDNOS Quote
Amberka Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Czy mogła bym prosić o staweke Yorków dokładniej suczek w młodzieży :) Quote
kingula Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Dziekuje slicznie za samki, nawet w wersji podwojnej :wink: Quote
PSYLLA Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Czy może ktoś mi sprawdzić po jakich rodzicach są posokowce bawarskie: CYRYL Szamocińska Psiarnia BRUNO z Gniazda Odarów z góry ślicznie dziękuje :) Quote
nikit1 Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Czy jakaś dobra dusza moze podać wyniki w Goldenach? Z góry dziękuję :D Quote
Recommended Posts