Dalma&Maja Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Maga18, niepotrzebnie przewracasz oczami... koleżanka, która będzie na wystawie powiedziała mi, że dalmaty będą w niedzielę, więc skąd mogłam wiedzieć... :( Dziękuję za pomoc... :D Quote
maga18 Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 oj :D ale przerwracalam oczami, poniewaz sama zgupialam :lol: te oczy nie byly zlosliwe ;) lepiej czym predzej uprzed kolezanke ze jutro wystawia swoja psinke a nie w niedziele :lol: ciesze sie, ze moglam pomoc!! :D Quote
Dalma&Maja Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Maga18, rozumiem i jeszcze raz dziękuję :P A koleżanka swojego psa nie wystawia, także tylko jedzie popatrzeć, ale ma dalmata więc ma na punkcie łaciatych świra tak jak ja i właśnie na dalmatyńczykach zależy jej najbardziej :D Wreszcie jakaś porządna "obsada" w rasie, bo zdażało się, że był 1, 2 dalmaty... :roll: :( No, ale to międzynarodówka to wiadomo... inna sprawa :angel: Quote
kingula Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Daisunia, jak Ci jeszcze starczy miejsca w pamieci aparatu i sil to cyknij foteczki samoyedom :wink: Quote
carotina Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 i shih-tzu :oops: :P trzymam za Was wszystkich kciuki :D :D :D Quote
Savannah Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 nie-dziękuje :wink: Pzdr Villarica Siberians Quote
Savannah Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 i jak są jakies info?!?!?!? Pzdr Villarica Siberians Quote
maga18 Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 brak info... :roll: trzeba czekac Na Lazy`ego, Daisunie i innych dogomaniaków... :wink: Quote
Savannah Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 no to czekamy i trzymamy kciuki :D Pzdr Villarica Siberians Quote
Elitesse Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 ciekawe jak dgm maniowe sznaucery wypadly dzis na swojej krajowce ? :) Quote
Nitencja Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Nie ma jeszcze zadnych wiesci ze Szczecina ?? Chwlic sie prosze :) A ja prosze o staweczke airedale terrierow i welshy :) Quote
maga18 Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 hahaha dobra to zaczynamy walke o stawki :lol: ja poprosze chinskie grzywacze Quote
Flaire Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 [quote name='Nitencja']A ja prosze o staweczke airedale terrierow:)Nitencja, to nie na 100% potwierdzone (mogły być jakieś zmiany z ostatniej chwili, ale może oszczędzi komuś pisania: Airedale Terrier Psy młodzieży MAESTRO Poezja Ruchu Airedale Terrier Psy pośrednia NIMROD of Malton Airedale Terrier Psy otwarta Prima ZEFIR Airedale Terrier Psy championów DISTINCTIVE EXTERIOR Raider's Antania Airedale Terrier Psy championów VIRUS Bricassart Airedale Terrier Suki młodzieży TROPHY FOR PASJA Poezja Ruchu Airedale Terrier Suki otwarta CURARA Sonora Airedale Terrier Suki otwarta FUJI Poezja Ruchu Airedale Terrier Suki otwarta MAYA z Dorzecza Warty Airedale Terrier Suki otwarta PELA z Doliny Łopienki Airedale Terrier Suki użytkowa ATLANTA Gajos Airedale Terrier Suki championów KAMEA Ramir Quote
Dzidtka_Gl Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 ja prosze o lhasa apso (gr IX) były z 3 ;) Quote
carotina Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 a ja poprosze shih-tzu championy (psy i suki), oraz szczenaki razem z podaniem rodzic.ów jak by sie dało (jest 1 :wink: ) Quote
Flaire Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Flaire napisał(a):Nitencja, to nie na 100% potwierdzone (mogły być jakieś zmiany z ostatniej chwili, ale może oszczędzi komuś pisania: Airedale Terrier Psy młodzieży MAESTRO Poezja Ruchu Airedale Terrier Psy pośrednia NIMROD of Malton Airedale Terrier Psy otwarta Prima ZEFIR Airedale Terrier Psy championów DISTINCTIVE EXTERIOR Raider's Antania Airedale Terrier Psy championów VIRUS Bricassart Airedale Terrier Suki młodzieży TROPHY FOR PASJA Poezja Ruchu Airedale Terrier Suki otwarta CURARA Sonora Airedale Terrier Suki otwarta FUJI Poezja Ruchu Airedale Terrier Suki otwarta MAYA z Dorzecza Warty Airedale Terrier Suki otwarta PELA z Doliny Łopienki Airedale Terrier Suki użytkowa ATLANTA Gajos Airedale Terrier Suki championów KAMEA Ramir CACIBy poszły do Saszy i Mayi. Sasza wziął rasę. To wszystko, co wiem (nie wiem nawet, czy wszyscy byli obecni). Quote
Yaki Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Carotino w szczeniakach mial byc FART z Wisniowego Ogrodu ,czarno-bialy po ROYU Astarte Gold Czech Rondom iSZILI z WISNIOWEGO Ogrodu. Quote
carotina Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Yaki napisał(a):Carotino w szczeniakach mial byc FART z Wisniowego Ogrodu ,czarno-bialy po ROYU Astarte Gold Czech Rondom iSZILI z WISNIOWEGO Ogrodu. dzięki :calus: Quote
maga18 Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Yaki prosze napisz mi stawke grzywaczy :D :oops: Quote
Marta Chmielewska Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Nie powiem wam stawki bo nie spisywałam, ale jeśli chcecie mogę wam pokazać zdjęcia :D Quote
Recommended Posts