Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 312
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy ktoś mógłby mi napisać stawkę dalmatyńczyków? :D Nie wiem co się dzieje, ale nie mogę wejść na stronę... :roll: Z góry dziękuję!

Daisunia, pytałaś o zamówienia na zdjęcia... Gdybyś mogła proszę obfoć choć jednego dalmata... byłabym Ci wdzięczna :) Bo mnie niestety nie będzie :(

Posted

Ja w sobote bede i napstrykam zdjęc wszystkim psom co beda! A ze nie wiem jakei beda to hihih...dostaną Ci co sie załapią...Co do neidzieli to chyba sesja nie pozwoli mi na taki rarytas jak ponowne odwiedzenie wystawy... :-?

Posted

ahh a ja mam prosbe ;) Lazy`ego juz poprosilam na PW ale jeszcze poprosze na forum :lol: a mianowicie rozchodzi mi sie o foteczki chinskich grzywaczy. Beda jutro na ringu 2. Wchodza w pierwszej kolejnosci :D Zdjecia nie musza byc z oceny psow na ringu! Z gory dzieki!

Trzymam kciuki za wszystkie dogomaniackie pieseczki :kciuki: Bez sukcesow prosze nie wracac ;)

Posted

[quote name='Dalma&Maja']Czy ktoś mógłby mi napisać stawkę dalmatyńczyków? :D Nie wiem co się dzieje, ale nie mogę wejść na stronę... :roll: Z góry dziękuję!

Jeszcze raz bardzo proszę... ile dalmatów ma "się wystawiać" w niedzielę? :wink: Proszę o pomoc... :oops:

Daisunia, dzięki :angel:

Posted

i grzywaczki w sobote takze jestem za kilkoma fotkami..a jak bedzie wiecej sie nie pogniewam 8) :D
Jeszcze bym bardzo prosila jakies foteczki w sobote poników bo beda wystawiane 3 moje potwory w klaise posrednei, otwartej i championów;]

Posted

czyli dla Dalmy , dalatyńczyki , dla magi grzywacze .... i dla flaszki tez grzywaczki ;)) jeszcze jakieś ?? mogę zrobic aż 257 fotek . .. komu fotki komu !??!

Posted

Na hasiorkach bede , bo sa na tym samym ringu co am
Pozdrawiam
ps. a pony kiedy będą i na ktorym ringu ..

a i jeszcze coś ...
O której godzinie sa poszczególne rasy oceniane , wystawa o 10 sie rozpoczyna a poszczególne rasy ?

Posted

grzywacze sa jako pierwsze wiec o 10 na ringu 2 :D

a poszczegolne to nie sa napisane... trzeba sie domyslac po ilosci zgloszonych psow... :lol: czesto tak jest, zeby wystawa sie nie przedlyzla... poniewaz jak np. malamuty maja wejsc na ring o 12 (to przyklad... nie wiem o ktorej maja wejsc) a rasa wczesniejsza skonczy sie oceniac o 11.30 to sedzia musi czekac do 12 by ocenic AM. Jak sie przedluzy to nic nie szkodzi, ale nie moze zaczac oceniac wczesniej niz jest podane w ktalogu, wiec teraz na wielu wystawach nie ma rozpiski z godzinami...

Posted

maga18 napisał(a):
grzywacze sa jako pierwsze wiec o 10 na ringu 2 :D

a poszczegolne to nie sa napisane... trzeba sie domyslac po ilosci zgloszonych psow... :lol: czesto tak jest, zeby wystawa sie nie przedlyzla... poniewaz jak np. malamuty maja wejsc na ring o 12 (to przyklad... nie wiem o ktorej maja wejsc) a rasa wczesniejsza skonczy sie oceniac o 11.30 to sedzia musi czekac do 12 by ocenic AM. Jak sie przedluzy to nic nie szkodzi, ale nie moze zaczac oceniac wczesniej niz jest podane w ktalogu, wiec teraz na wielu wystawach nie ma rozpiski z godzinami...

Okej :D dzięki za info :)
Pozdrowionka

Posted

Daisunia napisał(a):
flashka-g napisał(a):
eh no to nie dasz rady bo pony takze zaczynaja sie o 10 w sobote na ringu 14

trudno ale za to hasiorki będziesz mieć i grzywaczki ;)

jestem za :D :lol: :D :wink: