Daisunia Posted June 16, 2005 Author Posted June 16, 2005 fajnie ;) to sie spotkamy , z jakim psem bedziesz ? Quote
ewelinabuck Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 ja bede rozwniez w sobote daisunia zadzwonie do ciebie :D Quote
Daisunia Posted June 16, 2005 Author Posted June 16, 2005 Okej . dzwoń do mnie na komórkę . Będę bez Daisyśki , z przyjaciółką :) Quote
ewelinabuck Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 ja tez bede bez bucka bo za goraco dla niego by mi sie ukisił w samochodzie :D Quote
flashka-g Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 bede z psem w młodzieży..znaczy sie ja go bede wystawiac- Mł.Ch DUSTIN Sądeckie Pieszczochy od Roon7 z dogomanii. Quote
Dalma&Maja Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Czy ktoś mógłby mi napisać stawkę dalmatyńczyków? :D Nie wiem co się dzieje, ale nie mogę wejść na stronę... :roll: Z góry dziękuję! Daisunia, pytałaś o zamówienia na zdjęcia... Gdybyś mogła proszę obfoć choć jednego dalmata... byłabym Ci wdzięczna :) Bo mnie niestety nie będzie :( Quote
LAZY Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Ja w sobote bede i napstrykam zdjęc wszystkim psom co beda! A ze nie wiem jakei beda to hihih...dostaną Ci co sie załapią...Co do neidzieli to chyba sesja nie pozwoli mi na taki rarytas jak ponowne odwiedzenie wystawy... :-? Quote
Daisunia Posted June 17, 2005 Author Posted June 17, 2005 Dalma okej , w takim razie bedzie dalmat ;) jeden albo dwa :D jeszcze jakieś zamówienia ? Quote
maga18 Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 ahh a ja mam prosbe ;) Lazy`ego juz poprosilam na PW ale jeszcze poprosze na forum :lol: a mianowicie rozchodzi mi sie o foteczki chinskich grzywaczy. Beda jutro na ringu 2. Wchodza w pierwszej kolejnosci :D Zdjecia nie musza byc z oceny psow na ringu! Z gory dzieki! Trzymam kciuki za wszystkie dogomaniackie pieseczki :kciuki: Bez sukcesow prosze nie wracac ;) Quote
Dalma&Maja Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 [quote name='Dalma&Maja']Czy ktoś mógłby mi napisać stawkę dalmatyńczyków? :D Nie wiem co się dzieje, ale nie mogę wejść na stronę... :roll: Z góry dziękuję! Jeszcze raz bardzo proszę... ile dalmatów ma "się wystawiać" w niedzielę? :wink: Proszę o pomoc... :oops: Daisunia, dzięki :angel: Quote
flashka-g Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 i grzywaczki w sobote takze jestem za kilkoma fotkami..a jak bedzie wiecej sie nie pogniewam 8) :D Jeszcze bym bardzo prosila jakies foteczki w sobote poników bo beda wystawiane 3 moje potwory w klaise posrednei, otwartej i championów;] Quote
maga18 Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Dalmatynczyki sa w sobote... :roll: Psy mlodziez - 3 otwarta - 4 champ - 3 Suki posrednia - 3 otwarta - 3 champ - 1 Quote
Daisunia Posted June 17, 2005 Author Posted June 17, 2005 czyli dla Dalmy , dalatyńczyki , dla magi grzywacze .... i dla flaszki tez grzywaczki ;)) jeszcze jakieś ?? mogę zrobic aż 257 fotek . .. komu fotki komu !??! Quote
maga18 Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 skoro mozesz tak duzo to ja poprosze duzo grzywaczy :D wszytskich jest 25 :D mozesz kazdemu z osobna zrobic :lol: Quote
flashka-g Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 hasiorki, grzywacze i poniki;] a hasiorki sa w niedziele Quote
Daisunia Posted June 17, 2005 Author Posted June 17, 2005 Na hasiorkach bede , bo sa na tym samym ringu co am Pozdrawiam ps. a pony kiedy będą i na ktorym ringu .. a i jeszcze coś ... O której godzinie sa poszczególne rasy oceniane , wystawa o 10 sie rozpoczyna a poszczególne rasy ? Quote
maga18 Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 grzywacze sa jako pierwsze wiec o 10 na ringu 2 :D a poszczegolne to nie sa napisane... trzeba sie domyslac po ilosci zgloszonych psow... :lol: czesto tak jest, zeby wystawa sie nie przedlyzla... poniewaz jak np. malamuty maja wejsc na ring o 12 (to przyklad... nie wiem o ktorej maja wejsc) a rasa wczesniejsza skonczy sie oceniac o 11.30 to sedzia musi czekac do 12 by ocenic AM. Jak sie przedluzy to nic nie szkodzi, ale nie moze zaczac oceniac wczesniej niz jest podane w ktalogu, wiec teraz na wielu wystawach nie ma rozpiski z godzinami... Quote
Daisunia Posted June 17, 2005 Author Posted June 17, 2005 maga18 napisał(a):grzywacze sa jako pierwsze wiec o 10 na ringu 2 :D a poszczegolne to nie sa napisane... trzeba sie domyslac po ilosci zgloszonych psow... :lol: czesto tak jest, zeby wystawa sie nie przedlyzla... poniewaz jak np. malamuty maja wejsc na ring o 12 (to przyklad... nie wiem o ktorej maja wejsc) a rasa wczesniejsza skonczy sie oceniac o 11.30 to sedzia musi czekac do 12 by ocenic AM. Jak sie przedluzy to nic nie szkodzi, ale nie moze zaczac oceniac wczesniej niz jest podane w ktalogu, wiec teraz na wielu wystawach nie ma rozpiski z godzinami... Okej :D dzięki za info :) Pozdrowionka Quote
flashka-g Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 eh no to nie dasz rady bo pony takze zaczynaja sie o 10 w sobote na ringu 14 Quote
Daisunia Posted June 17, 2005 Author Posted June 17, 2005 flashka-g napisał(a):eh no to nie dasz rady bo pony takze zaczynaja sie o 10 w sobote na ringu 14 trudno ale za to hasiorki będziesz mieć i grzywaczki ;) Quote
maga18 Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Daisunia napisał(a):flashka-g napisał(a):eh no to nie dasz rady bo pony takze zaczynaja sie o 10 w sobote na ringu 14 trudno ale za to hasiorki będziesz mieć i grzywaczki ;) jestem za :D :lol: :D :wink: Quote
Daisunia Posted June 17, 2005 Author Posted June 17, 2005 flashka-g napisał(a):daisunia musisz sie rozdwoić;] ha ha.. nie da sie ... :D Quote
Recommended Posts