Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GRATULACJE DLA WSZYSTKICH

My sie pochwalimy Angie, Lolita i Pegaso zostały zakwalifikowane do finałowej 10 polskich eliminacji do Eukanuba World Challenge, które odbyły się wczoraj podczas wystawy we Wrocławiu, niestety Angie nie mogła być zaprezentowana, Lolita i Muminek zrobili co mogli i tak Muminek przeszedł do finałowej 4 :loveu:. To ogeomne wyróżnienie znależć się w pierwszej 10 o 4 nie wspomnę dlatego ogromnie cieszymy się z naszych wyników :multi:

Podziękowania dla Agnieszki za prezentację Lolity,
OGROMNE PODZIĘKOWANIA DLA WSZYSTKICH ZA DOPING
JESTEŚCIE WSPANIALI !!!!!:multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Wielkie gratulacje dla Ewy i Jose za ich występ na ringu we Wrocławiu !!! :multi::multi::multi:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Mumin był "boski" !!! Przyjemnie było na niego patrzeć . [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Trzymałem mocno za niego kciuki !!! [/FONT][FONT=Comic Sans MS]W przyszłym roku też będe trzymał , oczywiście jeśli na wyborach będe miał wolne ręce . ;)[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]--------------------------------------------------------------------------------------------------------------[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Wielkie gratki za sukcesy na wystawie we Wrocławiu dla Ewy i Agnieszki , Łukasza , Joli , Agaty oraz Ryśka i Kasi ! [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Łukaszowi za miłe rozmowy : dzięki ! [/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]---------------------------------------------------------------------------------------------------------------[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]My ze swej strony dziekujemy wszystkim za doping na BISach . [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Dzięki również za gratulacje . [/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]----------------------------------------------------------------------------------------------------------------[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Ogromnie się cieszymy z wyników wystawy . [/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Nasza najukochańsza Winterfrost's EXCLUSIVE czyli "ZORKA"[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]zdobywając kolejnego CACIBa została Interką . [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Do wpisania na dyplomie ma 11 wyników , więc wszystkie się nie zmieszczą . [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Jesteśmy z niej bardzo dumni . [/FONT]

[FONT=Comic Sans MS].... aha , jeszcze o Amirku .[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]Winterfrost's LANDER - I BIS PUPPY [/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]------------------------------------------------------------------------------------------------------------------[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Chcielibyśmy również złożyć podziękowania dla kogoś , kogo bardzo szanujemy i podziwiamy , dla sprawcy naszych wielkich radości . [/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Danielo dziękujemy !!! Za Zorkę i Amirka ! Za wszystko ! [/FONT]

Posted

[quote name='husky_strzegom']

Tak, tak Granada się rozkręca moje kochane maleństwo :loveu: Nam tylko potrzebny czas i Championat Polski skończony :diabloti: Już mamy 3 x CWC (krajówka, klubówka i międzynarodówka)

[FONT=Arial]WINTERFROST'S EXCLUSIVE ukończyła[/FONT][FONT=Arial] Interchampionat[/FONT][FONT=Arial] :loveu:[/FONT]

[FONT=Arial]WINTERFROST'S LANDER[/FONT] - BEST IN SHOW PUPPY

JASPER de Ciukci był obecny ale oceniony został po zakończeniu wystawy. Otrzymał ocenę doskonałą

Oba pieski Hanny Świercz prezentowane prze zemnie otrzymały lokaty II i oceny doskonałe

Gratulacje dla wszystkich wystawców i dla zwycięzców :)

:cool3:Łukasz zapomniales dodac ze Jasper oceniony byl po zakonczeniu wystawy przez komisje w skladzie Kasia Kobos , Lukasz Wójcik:diabloti::evil_lol:
A w rzeczywistosci to Turystycznie odwiezil Wrocław i okolice :razz::eviltong:

Gratulacje dla wszystkich !!!!:lol:

Posted

[quote name='_Agnieszka_']:cool3:Łukasz zapomniales dodac ze Jasper oceniony byl po zakonczeniu wystawy przez komisje w skladzie Kasia Kobos , Lukasz Wójcik:diabloti::evil_lol:
A w rzeczywistosci to Turystycznie odwiezil Wrocław i okolice :razz::eviltong:

Gratulacje dla wszystkich !!!!:lol:

To mi wkręciłaś na wystawie !!!!!!!!! Okłamałaś mnie normalnie !!!!!

Posted

[quote name='husky_strzegom']To mi wkręciłaś na wystawie !!!!!!!!! Okłamałaś mnie normalnie !!!!!
:ghost_2::ghost_2::ghost_2::ghost_2::ghost_2: :ghost_2::ghost_2::ghost_2::ghost_2::ghost_2:

:eviltong::lmaa:Normalnie sam siebie oklamales zdolna bestia z ciebie:cooldevi: :evil_lol::diabloti:
Jasperek mial wolne tak jak i zreszta ja :cool3::eviltong:

:Dog_run::Dog_run:

Wogole Ogromniaste podziekowania dla Rysia za prezentacje naszego Kochanego Czarnucha i kolejne jego zwyciestwo:multi::multi::multi:

:laola::laola:

Posted

[FONT=Book Antiqua]Ogromniaste Gratulacje dla Wszystkich zwycięzców...!!![/FONT]

[FONT=Book Antiqua][SIZE=4][FONT=Arial]podziękowania dla Agnieszki ,Kasi ,Rysia i pozostałych ...za super atmosferę i doradzanie nowicjuszce...., coraz bardziej mnie zachęcacie do brania udziałów w wystawach mimo małych porażek ....

Pozdrawiam...
Monika
[/FONT]

[/FONT]

Posted

[quote name='Matakia']

Ogromne gratulacje zwycięzcom!!! :multi::multi::multi::multi::multi:

GRATKI I WIELKIE BRAWA
DLA NOWEJ INTERCHAMPIONKI
:laola:

[FONT=Comic Sans MS]Wielkie gratki za sukcesy na wystawie we Wrocławiu dla Ewy i Agnieszki, Piotra Jana, Joli , Agaty oraz Ryśka i Kasi ! [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]

[/FONT]