masienka Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 wystarczy spojrzec i... po prostu sie zakochac... mlodziutka, niewielka i bardzo wdzieczna Kaira. Czegoz chciec wiecej??? Spokojna i towarzyska suczka. Lubi spacery. Wiek: ok 1 rok Waga: 10kg Szczepienie: nie Kastracja: tak Inne psy: dogaduje się z innymi psami Koty: średnio toleruje kontakt zwierzaki.do.adopcji@gmail.com 504 588 874 Quote
bahlsa Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 oglądałam stronę misieek i zastanawiałam się, dlaczego ślicznota nie ma swojego wątku. Pomyślałam, że pewnie szybko znajdzie dom i dlatego nie ma jej na dogomanii. Patrzę dzisiaj....a tu piękna we własnym psim wydaniu :) Jak uporam się jeszcze z dwoma psiakami którym robię ogłoszenia, zaraz biorę się za "PR" Kairy ;o) A tymczasem...śliczna na górę...:) Quote
malawaszka Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 bahlsa KONIECZNIE tu wróc szybciutko! Kairę trzeba pokazać światu :loveu: Quote
masienka Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 hopaj cudaku! :loveu: taki z niej mini donek Quote
polciuaa Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 a z Kairy to sprytna bestyja jest.:razz: dzisiaj przez minimalnie uchylona furtke wyśliznęła sie na ulice,z niej to podobno w ogóle uciekinier jest. Quote
bahlsa Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Zrobione :) Kaira już w necie. Ogłoszenia m.in. : Kaira niewielka kudłata sunia do adpocji Kaira niewielka kudłata sunia do adpocji Ogłoszenia Najpewniej.pl - Kaira niewielka kudłata sunia do adpocji - Wielorasowe Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się Kaira niewielka kudłata sunia do adpocji ojej.pl Kupię Sprzedam | Kaira niewielka kudłata sunia do adpocji Kaira niewielka kudłata sunia do adpocji / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa itd ..... caały komplet. A teraz DZWOŃCIE TELEFONY! Quote
malawaszka Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 dodałam jeszcze tu: Śliczna Kaira - nieduża suczka szuka domu : malawaszka : Najnowsze ogłoszenia : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl Śliczna kudłata nieduża suczka Kaira szuka domu - Zwierzaki - cafeanimal.pl musi być szybko domek!!!!! Quote
malawaszka Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Śliczna kudłata nieduża suczka Kaira szuka domu Quote
Lilmo Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Niezwykła sunia! :loveu: Czuję, że domek znajdzie się błyskawicznie! Quote
bahlsa Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Kaira, ślicznoto.....siedzisz jeszcze u misieek? Quote
masienka Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 takie cudo i nadal czeka?:shake: Quote
Lilmo Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 masienka napisał(a):takie cudo i nadal czeka?:shake: Aż trudno uwierzyć :shake: Toż to grzech :shake: Quote
bahlsa Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 kaira, bo ja liczę na to, że szybko znajdziesz dom! "zakorkowałam" się na 2-ch stronach ogłoszeniowych (nie mogę dodać więcej ogłoszeń) a Kaira jest jednym z moich pewniaków, ze po ogłoszeniach szybko znajdzie dom i zrobi miejsce innemu biedakowi. marsz do domu, szybciutko! :Dog_run: Quote
masienka Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 toz to wojny powinny byc o ta pieknote... Quote
malawaszka Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 teraz w weekend ma być sprawdzany dom dla Kairy więc zobaczymy Quote
masienka Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 trzymamy kciuki w takim razie! Quote
bahlsa Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 malawaszko, nie mogłabyś troszkę poszpiegowac dla nas? są już jakies wieści? jajo znoszę z ciekawości! Quote
Recommended Posts