Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Miały być utopione...ale żyją.
Trzy maluchy,dwie suczki jeden piesek.
Jedna suczka długowłosa, druga wręcz przeciwnie chłopak też krótkowłosy.
Mają dwa miesiące są odrobaczone jutro będą szczepione.
Maluszkami opiekuje się wikuwiku, który na bieżąco będzie uzupełniał informacje.
można się z nim kontaktowac na maila:
r.iwanski4@wp.pl
lub pod numerem tel:
517690745

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a zdjęcia widze tylko dwa :razz: mogę je wrzucić na allegro ze szczeniaczkami od missieek - jeszcze 6 dni jest wyróżnione wiec teraz najlepsze jego dni idą :lol: tylko dajcie trzecią fotkę

Posted

Witam jedna sunia jest identyczna jak piesek, ta druga żywy puch.mamunia jest tak do kolana średniego człowieka, ojciec lub ojcowie ( sądząc po szczeniakach ) nieznany/i. Długowłosa to pionierka wszystko pierwsza sprawdza i penetruje, później reszta, sypia osobno na pluszaku. Drą kufy ,że hej, ale ...
Chyba nie muszę pisać ,że maluchy trzeba utrzymać...czyli wpłaty jak kto chce i może jak najbardziej mile widziane na konto Fundacji S.O.S Dla Zwierząt
Konto bankowe: 93156000132367056920790001 ,
FUNDACJA S.O.S. dla ZWIERZĄT
41-303 Dąbrowa Górnicza
ul. Kasprzaka 62 m21 , z dopiskiem " Niedoszli topielce"

Posted

kuba123 napisał(a):
ooooo..
jakie słodkie misie:loveu:
''szkoda'' , że nie doczekają do następnej akcji :diabloti:
miałabym co ''miętolić'';)

:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: słodkie słodkie :lol: wikuwiku w koszulce fundacyjnej, no no :razz: :diabloti: i bransoletka :diabloti: nie ma to jak PR :diabloti:

Posted

Dzisiaj u maluchów był lekarz. Przebadał maluchy i stwierdził można szczepić , no i zaszczepił, wyobraźcie sobie, taki był dobry. Długowłosa jest najaktywniejsza i ciekawa świata, pozostałe ograniczają się do darcia ryja niezależnie od powodu i pory dnia. Dajemy radę, ale jak znajda się domki docelowe, z ludziami które, tak jeden na jeden to będzie super;););).

Posted

Rafał wymyśliłam co tu zrobic zeby się na chwilę zamknęły. Jak się nażrą to wlej do butelki typu pet mocno ciepłej wody zakręć i owiń ją w jakiś ręcznik wrzuć tym gadom niech się przytulą do czegoś ciepłego moze im się z suką skojarzy. Niektórzy też umieszczają w pobliżu cykający budzik tzn zegarek.
Moja teściowa takie praktyki czyniła jak szczeniaki non stop rozrabiały.
Miała małe bullteriery mówiła o nich "dzieci" ale zapewniam cię to były sk.... nie dzieci, nie ma straszniejszej bandy hunów od małych bulli.

Posted

kuba123 napisał(a):
umówimy się i w tych koszulkach i bransoletkach pójdziemy na pierwsze zajęcia:evil_lol:

Kuba chcesz ,żeby się wykładowcy nas bali, bo mafia czy co?

Glicia pomysł z wodą i tykaniem przerobiony, to pierwsze co zrobiłem, nie wiem po kim są te szczyle. zauważylem, że jak głośniej na nie fukniesz np. fe, cicho to na chwilkę, powtarzam na chwilkę są cicho. Jak drą się idą do klatki, jak się uspakajają klatka zostaje otwarta na razie to tylko działa. nagroda za dobre zachwoanie wolność i możliwość biegania po mieszkaniu.

Są jhuż tylko dwa . Wczoraj Afra ta długowłosa poszła do domku. Chata sprawdzona, a mój brat tych ludzi długo. Umowa już podpisana i dziewczyna jest u siebie pania na włościach.:multi::multi::multi:

Posted

wikuwiku napisał(a):
Kuba chcesz ,żeby się wykładowcy nas bali, bo mafia czy co?

Glicia pomysł z wodą i tykaniem przerobiony, to pierwsze co zrobiłem, nie wiem po kim są te szczyle. zauważylem, że jak głośniej na nie fukniesz np. fe, cicho to na chwilkę, powtarzam na chwilkę są cicho. Jak drą się idą do klatki, jak się uspakajają klatka zostaje otwarta na razie to tylko działa. nagroda za dobre zachwoanie wolność i możliwość biegania po mieszkaniu.

Są jhuż tylko dwa . Wczoraj Afra ta długowłosa poszła do domku. Chata sprawdzona, a mój brat tych ludzi długo. Umowa już podpisana i dziewczyna jest u siebie pania na włościach.:multi::multi::multi:

To super :multi::multi::multi:

Posted

kuba123 napisał(a):
a matka-dyrektorka z ojcem dyrektorem poparli mój pomysł:eviltong:

Wiecie co, ale chciałam zauważyć, że co jak co, nie muszę słuchać tego radia, ale Matka-Dyrektor czy Ojciec-Dyrektor kojarzą mi się z jedną osobą, a ta osoba jest duchownym, także może nieco więcej szacunku...

Posted

__Lara napisał(a):
Wiecie co, ale chciałam zauważyć, że co jak co, nie muszę słuchać tego radia, ale Matka-Dyrektor czy Ojciec-Dyrektor kojarzą mi się z jedną osobą, a ta osoba jest duchownym, także może nieco więcej szacunku...

a co to sam Pan Bóg z Torunia, że obowiązuje 2 przykazanie? ja tam mówię tak na mojego własnego Ojca bo jest mi i Ojcem i Dyrektorem :diabloti: