hajaa Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Telefony w sprawie Kony są, nawet dużo, ale niestety nic konkretnego. Ludzie albo nie zgzdzają się na sterylkę, albo dzwonią jakieś durnowate szczyle. Ale jest światełko w tunelu ... ;) Quote
kamilawa Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 No to czekamy i trzymamy kciuki za TEN telefon :p Quote
Wiewiórka Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Wiem kto chciał by niunię. Dobry sprawdzony domek. Sunia była by pod stałą kontrolą. Purine by dostawała. Miała by ogródek dla siebie. I uwagę właścicielki:loveu: Więc jak? Quote
Asior Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 wiewiorka adres załatwiaj i ktoś zrobi wizytę przedadopcyjną.... Quote
Tengusia Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 ech az strach tu wchodzic bo marzy mi sie taka czekoladka a tu nic z tego, chyba ze ktos domek z ogrodkiem gratis dorzuci :grins: Quote
agnieszka32 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Tengusia napisał(a):ech az strach tu wchodzic bo marzy mi sie taka czekoladka a tu nic z tego, chyba ze ktos domek z ogrodkiem gratis dorzuci :grins: Bierz mój :evil_lol: Ale wraz z nim dwa moje szkodniki :diabloti: Quote
Tengusia Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 agnieszka32 napisał(a):Bierz mój :evil_lol: Ale wraz z nim dwa moje szkodniki :diabloti: kuszaca propozycja tylko jak tu Boleslawa przekonac do Fiodorka ze to kolega a nie kolacja :hmmmm: :diabloti: Quote
Koperek Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 hajaa napisał(a):Może Konia zostanie we Wrocławiu ... ;) Ojejku!!! To byłoby super! Miałaby socjalizację za free z Nami ;) Quote
hajaa Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Konia jutro idzie do nowego domku :loveu: Quote
agnieszka32 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 To cudownie :multi::multi::multi: Zazdroszczę nowemu domkowi ... :oops: Quote
Koperek Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 hajaa napisał(a):Konia jutro idzie do nowego domku :loveu: Mam nadzieję, że dacie mi namiary, albo nowym Państwu moje i się będziemy spotykać na spacerkach dogomaniackich??:razz: Najbliższy w niedzielę...:lol: Quote
doddy Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Super, że się udało. :multi: Monia, jakby byli jacyś normalni chętni do adopcji to zostaw sobie namiary. W Gdyni jest dużo szczylków, a także coś nasza Marta kombinuje z jakimś szczylkiem w Wawie. Quote
hajaa Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Mała zostaje we Wrocławiu, będę miała na nią oko ;) Szczerze mówiąc to mam namiary tylko na jeden konkretny dom w Łodzi. Kasia nie mogę się dopchac do Ciebie na priv. Chyba masz pełną skrzynkę. Quote
hajaa Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Teraz czekam na foty małej z nowego domu. Weterynarz powiedział dzisiaj nowej Pani Kony, że mała jest mixem amstaffa i labradora :crazyeye: Quote
Vectra Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 hajaa napisał(a):Teraz czekam na foty małej z nowego domu. Weterynarz powiedział dzisiaj nowej Pani Kony, że mała jest mixem amstaffa i labradora :crazyeye: aż się boję jakie ten pan dochtoreeee diagnozy stawia :evil_lol: :evil_lol: Quote
hajaa Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Kona w nowym domku. Pit na właściwym miejscu ..., w małżeńskim łożu :diabloti: Quote
pinkmoon Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Przepiękna :loveu: Ciekawe jak będzie wyglądała za parę miesięcy... pito-labek :evil_lol: Quote
doddy Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Pięknisia! Dobrze, że jej od wyżłów nie nawymyślali :) Quote
agnieszka32 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Cudowna sunia :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Śliczności z niej :loveu:, taki słodki "asto-labek" :evil_lol: Quote
hajaa Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Fajna jest :loveu: Trochę za nią tęsknię ;) Quote
doddy Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Powinnaś więc dać DT kolejnej bidzie ;) Ja też zawsze tęsknie za kolejnymi bezdomnymi potworkami i z reguły mało kiedy nie mam tymczasowicza. :evil_lol: Quote
doddy Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 hajaa napisał(a):Pewnie tak zrobię ;) I to najmądrzejsze zdanie dnia. :diabloti: Quote
Recommended Posts