Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Telefony w sprawie Kony są, nawet dużo, ale niestety nic konkretnego. Ludzie albo nie zgzdzają się na sterylkę, albo dzwonią jakieś durnowate szczyle. Ale jest światełko w tunelu ... ;)

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tengusia napisał(a):
ech az strach tu wchodzic bo marzy mi sie taka czekoladka a tu nic z tego, chyba ze ktos domek z ogrodkiem gratis dorzuci :grins:

Bierz mój :evil_lol: Ale wraz z nim dwa moje szkodniki :diabloti:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Bierz mój :evil_lol: Ale wraz z nim dwa moje szkodniki :diabloti:

kuszaca propozycja tylko jak tu Boleslawa przekonac do Fiodorka ze to kolega a nie kolacja :hmmmm: :diabloti:

Posted

hajaa napisał(a):
Konia jutro idzie do nowego domku :loveu:

Mam nadzieję, że dacie mi namiary, albo nowym Państwu moje i się będziemy spotykać na spacerkach dogomaniackich??:razz:

Najbliższy w niedzielę...:lol:

Posted

Super, że się udało. :multi:

Monia, jakby byli jacyś normalni chętni do adopcji to zostaw sobie namiary. W Gdyni jest dużo szczylków, a także coś nasza Marta kombinuje z jakimś szczylkiem w Wawie.

Posted

Mała zostaje we Wrocławiu, będę miała na nią oko ;) Szczerze mówiąc to mam namiary tylko na jeden konkretny dom w Łodzi. Kasia nie mogę się dopchac do Ciebie na priv. Chyba masz pełną skrzynkę.

Posted

hajaa napisał(a):
Teraz czekam na foty małej z nowego domu. Weterynarz powiedział dzisiaj nowej Pani Kony, że mała jest mixem amstaffa i labradora :crazyeye:

aż się boję jakie ten pan dochtoreeee diagnozy stawia :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Powinnaś więc dać DT kolejnej bidzie ;)
Ja też zawsze tęsknie za kolejnymi bezdomnymi potworkami i z reguły mało kiedy nie mam tymczasowicza. :evil_lol: