Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

alee słodziak:loveu::loveu::loveu::loveu:

te uszka, słodkie:loveu::loveu::loveu:

jamnicza rodzino, jak się Wabi ten jamnik??
bo ja jeszcze nie zapamiętałem, który to który:oops:
za dużo ich:diabloti::loveu:

Posted

Dziękujemy za odwiedzinki.Tak Celinko przy furtce syn M,właśnie wracał z. Tolkiem ze spaceru. Fotka zrobiona z zaskoczenia.On nawet nie wie ,że jest w necie:diabloti: .Jamniczki z grila dostały mięsko,a Bazylkowi najbardziej torcik smakował bo on jest słodyczomanem.

Posted

Z okazji 24-Rocznicy Ślubu-wszystkiego co najlepsze-dalszych wspólnie spędzonych lat w szczęściu, zdrowiu i pomyślności.

Oli natomiast moc gorących życzeń z okazji URPDZIN-szczęścia, samych słonecznych i pogodnych dni , zdrowia i powodzenia w każdym dniu.

Posted

Hejka Pięknoty-jaka u Was pogoda? U nas pochmurno ale fajnie bo chłodniej....wczoraj duchota była straszliwa.

Dziś niedziela-może jakieś nowe fotki będą..na stole, pod stołem , przy stole albo w kwiatkach..albo...sama już nie wiem :diabloti:

Posted

U nas rano było pochmurno a teraz jest bardzo ładnie, słońce świeci i mamy 26 stopni ale chyba jest więcej. Jamniki leniwe i cwane bo cały czas by w domu siedziały :eviltong: Zamówienie na fotki zrealizowałam :) Przedstawiają zajęcia jamników podczas dnia dzisiejszego.

Posted

W tym oknie to jamniorki cudnie wyszły :loveu: Pewnie Pancia na dworku była- jamniorki zawołała a one jak na komendę do okienka przyleciały :loveu: Ślicznoty kochane, kwiatki przepiękne :multi:
U nas drugi dzień jak cały czas leje. Ulice i tory tramwajowe to już są tak zalane, że szyn wogóle nie widać. Nigdzie wyjść nie można :shake: Psiury też wylecą z jazgotem na dwór po to aby po chwili wrócić piorunem do domu, bo leje jak z cebra a one takie delikatne z cukru niemalże bidule są, że trzeba zwiewać co by się zaraz nie rozpuścić :evil_lol:

Posted

u nas to samo :) Teraz była burza W dzień jest pogoda a wieczorem burze już od kilku dni. Cwaniaki nie chcą wychodzić na dwór, Tośka wykorzystała chwilę nieuwagi i zjadła całą miskę sałatki jarzynowej. Fotka z okna była pozowana ;)