Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Toluś, Szczęściarzu Wszystkiego Najlepszego z okazji tak pięknie spędzonych ośmiu latek i życzenia jeszcze jak najwięcej takich, przed Tobą:BIG::BIG::BIG::BIG::BIG:

Posted

Toluś dziękuje Cioteczkom za życzenia i zmyka bo tym razem zakochał się w kocie Felixie. To już 4 raz w tym roku... za każdym razem w innym kocie.

Fotki z ostatnich 2 tygodni, większośc sprzed tygodnia kiedy wszystko dopiero zaczynało się zielenić.

Posted

Ojej , ale oko nacieszyłam i piękne kwiatki i piękne jamnisie. Tolunia piękna w brateczkach, troszkę mordka jej posiwiała http://imageshack.us/a/img607/6450/dsc00226l.jpg . Amiś pomimo siwizny jako staruszek pięknie się prezentuje http://imageshack.us/a/img836/142/dsc00175yjo.jpg .
Czy to jest Toluś? w tym kartoniku ;)

A dwójka przy koszu i foczki na tarasie wymiatają :). Macie tych pociech , bez nich byłoby nudno, nieprawdaż? ;). A Toluś zboczek , że za kotkami lata:eviltong::diabloti:

Posted

W kartoniku Gucio czeka do wysyłki.Pewnie ,że nudno chciałabym bardzo aby było więcej takich zwariowanych domków jak nasz.Nawet ostatnio mój teść powiedział ,że pies wazniejszy niż jego marynarka cała w sierści ludzie się zmieniają :evil_lol:

Posted

Cudne te zdjęcia w bratkach....z koszyczkiem.....w kartoniku,podwórku i na posłanku.Teraz to ja napiszę....ale bym do WAS chętnie znów przyjechała.

No jak Teść tak powiedział-to coś jest na rzeczy...:diabloti:

Posted

O ja CięEEEE szczęka mi opadła:loveu:... cudne te Twoje zdjęcia:loveu: naprawdę wracam, wracam! Elu , dziękuję:) tak cieplutko mi się na duszy zrobiło:loveu:

Posted

Pieski szczęśliwe i zdjęcia takie zawsze ładne:crazyeye:.Często wpadam i podziwiam :crazyeye:Staram się czegoś nauczyć ,ale moje jamole są zbyt ciekawe i ruchliwe:diabloti: Bardzo często robię już tylko zdjęcie ogona:diabloti: a jak mówię żeby pozowały to mają minki katorżnicze :evil_lol:

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='anica'].... czy jest jakiś specjalny powód?[/QUOTE]

Tak, niestety ale po naturalnych przysmakach typu uszy, tchawice, kurze łapki itd czyli to co uwielbiają, już w nocy zaczynają się sensacje i błagalne proszenie o wyjście na dwór. Zwłaszca Amik i Kubuś mają problemy gastryczne, wzdęcia, biegunkę . Tolek wymiotuje :( Z łakomstwa by zjadły na pewno :)

Posted

... no to... Jaśka ma szlaban, na takowe przysmaki:mad:!... nie skojarzyłam ale takie sensacje też były... wprawdzie podejrzewałam....
dieta dla staruszków!... i kuniec:eviltong:!....

Posted

Bratki to moje ulubione kwiaty, jeszcze z dzieciństwa.
Jamniorki w bratkach rewelacja.
Zaglądam do tych zdjęć bardzo często, żeby nacieszyć oko.
Pozdrawiamy nie deszczowo.:loveu: