anica Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Toluś, Szczęściarzu Wszystkiego Najlepszego z okazji tak pięknie spędzonych ośmiu latek i życzenia jeszcze jak najwięcej takich, przed Tobą:BIG::BIG::BIG::BIG::BIG: Quote
yunona Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 TOLUŚ Wszystkiego Najlepszego :multi::new-bday::BIG::tort: [video=youtube_share;qUsxdOERwBE]http://youtu.be/qUsxdOERwBE[/video] Quote
JamniczaRodzina. Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 Toluś dziękuje Cioteczkom za życzenia i zmyka bo tym razem zakochał się w kocie Felixie. To już 4 raz w tym roku... za każdym razem w innym kocie. Fotki z ostatnich 2 tygodni, większośc sprzed tygodnia kiedy wszystko dopiero zaczynało się zielenić. Quote
Isadora7 Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Ale pozycja :evil_lol: Bardzo Amiś posiwiał Taki ogrodnik świetnie przypilnuje Poprosże koszyczek z zawartością widoczną w tle :) Prawie komplecik Quote
yunona Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Ojej , ale oko nacieszyłam i piękne kwiatki i piękne jamnisie. Tolunia piękna w brateczkach, troszkę mordka jej posiwiała http://imageshack.us/a/img607/6450/dsc00226l.jpg . Amiś pomimo siwizny jako staruszek pięknie się prezentuje http://imageshack.us/a/img836/142/dsc00175yjo.jpg . Czy to jest Toluś? w tym kartoniku ;) A dwójka przy koszu i foczki na tarasie wymiatają :). Macie tych pociech , bez nich byłoby nudno, nieprawdaż? ;). A Toluś zboczek , że za kotkami lata:eviltong::diabloti: Quote
JamniczaRodzina. Posted May 6, 2013 Author Posted May 6, 2013 W kartoniku Gucio czeka do wysyłki.Pewnie ,że nudno chciałabym bardzo aby było więcej takich zwariowanych domków jak nasz.Nawet ostatnio mój teść powiedział ,że pies wazniejszy niż jego marynarka cała w sierści ludzie się zmieniają :evil_lol: Quote
Celina12 Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Cudne te zdjęcia w bratkach....z koszyczkiem.....w kartoniku,podwórku i na posłanku.Teraz to ja napiszę....ale bym do WAS chętnie znów przyjechała. No jak Teść tak powiedział-to coś jest na rzeczy...:diabloti: Quote
anica Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 O ja CięEEEE szczęka mi opadła:loveu:... cudne te Twoje zdjęcia:loveu: naprawdę wracam, wracam! Elu , dziękuję:) tak cieplutko mi się na duszy zrobiło:loveu: Quote
Krysia Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Pieski szczęśliwe i zdjęcia takie zawsze ładne:crazyeye:.Często wpadam i podziwiam :crazyeye:Staram się czegoś nauczyć ,ale moje jamole są zbyt ciekawe i ruchliwe:diabloti: Bardzo często robię już tylko zdjęcie ogona:diabloti: a jak mówię żeby pozowały to mają minki katorżnicze :evil_lol: Quote
yunona Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Elu są łapki wędzone - bazarek może chcesz trochę dla swoich siemdiu pociech :diabloti:. My na tym bazarku zawsze kupujemy świeżutkie daję link :http://www.dogomania.pl/forum/threads/244037-Naturalnie-w%C4%99dzone-kurze-%C5%82apki-zbieram-zam%C3%B3wienia-do-06-06-13-zapraszam Quote
JamniczaRodzina. Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 Dziękujemy za link do bazarku ale my nie dajemy już ani łapek ani uszków wędzonych tylko pozostaly ciasteczka. Quote
Isadora7 Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 [quote name='Mika31']kocham zdjęcia w bratkach :loveu:[/QUOTE] i jamnicze "bratki" w bratkach. Quote
JamniczaRodzina. Posted June 8, 2013 Author Posted June 8, 2013 [quote name='anica'].... czy jest jakiś specjalny powód?[/QUOTE] Tak, niestety ale po naturalnych przysmakach typu uszy, tchawice, kurze łapki itd czyli to co uwielbiają, już w nocy zaczynają się sensacje i błagalne proszenie o wyjście na dwór. Zwłaszca Amik i Kubuś mają problemy gastryczne, wzdęcia, biegunkę . Tolek wymiotuje :( Z łakomstwa by zjadły na pewno :) Quote
werenn Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 Marcelek też nie może jeść łapek, bo zaraz mam obsr...ny fotel i nawrót choroby Bond musi jeść w ukryciu, żeby nie drażnić pana i władcy Quote
anica Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 ... no to... Jaśka ma szlaban, na takowe przysmaki:mad:!... nie skojarzyłam ale takie sensacje też były... wprawdzie podejrzewałam.... dieta dla staruszków!... i kuniec:eviltong:!.... Quote
Kar0la Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Elu jak tam u Was? Nie zalało Was? Buziaki przesyłam. Quote
pajda67 Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Bratki to moje ulubione kwiaty, jeszcze z dzieciństwa. Jamniorki w bratkach rewelacja. Zaglądam do tych zdjęć bardzo często, żeby nacieszyć oko. Pozdrawiamy nie deszczowo.:loveu: Quote
Celina12 Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 U nas dziś nie padało....od jutra czekamy na słonko ale nie na upały,których nie cierpimy. Całuski ślemy.....i o fotki prosimy Quote
Recommended Posts