Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='JamniczaRodzina.'] bo w stadzie jako jedyny ma srebrne "klejnoty" :diabloti:[/QUOTE]

Czyżbyście Amisiowi zafundowali protezy nabiału ze srebra :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

No to miales AMik jak mój Hektorek...też pojawiła się krew...i trzeba było.....

Zdrowiej chłopie-nie zaglądaj tam.....za 10 dni nie będziesz już pamiętał o tym......całuski ślemy

Posted

O! I proszę, jaki dostojny Pan Jamnik: http://imageshack.us/a/img835/3053/dsc09250o.jpg
W jednym buciku (jak Kopciuszek) - Królewicz jakby i na dodatek jeszcze posrebrzone klejnoty (a raczej pozostałości po nich)...
Amisiu Kochany - będziesz "nówka", i nic już niedobrego, żadne choróbska Ci nie straszne:)
Przytulaski cieplutkie dla Amisia i całej wspaniałej reszty Jamniczej Rodzinki (i kociej tyż;) )

• 2 weeks later...
Posted

Hej Jamnicza Rodzinko:)
Ależ fajne, leniuchowo-pościelowe fotki...
Fajnie macie, odpoczywacie, śpicie, przeciągacie się... my podobnie, tylko u nas Max ostatnio przeciągać się nie może, a na dodatek mamcia nie pozwala Mu "uprawiać toalety"...
Tylko się bidny zacznie myć, zaraz krzyk: Max nie wolno.... Max przestań...
Mama zrobiła Mu chyba to samo, co mnie w tamtym roku - też wtedy na mnie ciciała i myć się nie mogłem... a później się okazało, że miałem tam coś i ni mam:shake::mad:
Pozdrawiamy całą Fajową Rodzinkę:)

Domyślający się i zawstydzony (za zachowania mamy) Nercio.... i cała reszta