bianka0 Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 No to juz po wszystkim :lol: Amiś to dzielny facet, nie przejmuje się nawet tym że jest go teraz...trochę mniej ;) Quote
JamniczaRodzina. Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 Nie przejmuje się, a nawet jest dumny jak paw bo w stadzie jako jedyny ma srebrne "klejnoty" :diabloti: Quote
bianka0 Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='JamniczaRodzina.'] bo w stadzie jako jedyny ma srebrne "klejnoty" :diabloti:[/QUOTE] Czyżbyście Amisiowi zafundowali protezy nabiału ze srebra :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
JamniczaRodzina. Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 Niestety, zafundowaiśmy tylko posrebrzanie z zewnątrz :D Quote
bianka0 Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Dobre i to, może teraz chłopak przypadnie Tosi do gustu :cool3: Quote
anica Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='AnkaG']My tez trzymalismy kciuki :)[/QUOTE]... my z Jasią też:loveu: Buziaki, Amiś:calus: Quote
yunona Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Amiś jednak pokazał jakim jamniczym menem jest :evil_lol: a co ! Super, że wszystko w porzo i niech się szybciutko goi jak na "psie":p:diabloti: Quote
Celina12 Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 No to miales AMik jak mój Hektorek...też pojawiła się krew...i trzeba było..... Zdrowiej chłopie-nie zaglądaj tam.....za 10 dni nie będziesz już pamiętał o tym......całuski ślemy Quote
Sarunia-Niunia Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 O! I proszę, jaki dostojny Pan Jamnik: http://imageshack.us/a/img835/3053/dsc09250o.jpg W jednym buciku (jak Kopciuszek) - Królewicz jakby i na dodatek jeszcze posrebrzone klejnoty (a raczej pozostałości po nich)... Amisiu Kochany - będziesz "nówka", i nic już niedobrego, żadne choróbska Ci nie straszne:) Przytulaski cieplutkie dla Amisia i całej wspaniałej reszty Jamniczej Rodzinki (i kociej tyż;) ) Quote
Isadora7 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 jakoś mi się skojarzyło z jamniczym pociągiem :) nawet wystrój podobny :) Quote
JamniczaRodzina. Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 Super foteczka musimy wypróbować:diabloti: Quote
Isadora7 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='JamniczaRodzina.']Super foteczka musimy wypróbować:diabloti:[/QUOTE] Jestem pewna że akurat Tobie to się uda Quote
Celina12 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Jak tam Amik -daje radę????Interesują go ,że tak się wyrażę resztki po nabiale??? Quote
JamniczaRodzina. Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 To akurat go nie interesuje zupełnie .Gorzej z łapką ma zabezpieczone a potrafi wygryżć bandaż musi być ciągle pod obserwacją. Quote
anica Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Fota miesiąca!!!!:loveu: Smacznego, ma się rozumieć z futerkami ;) dla Amisia podwójnie:lol: Quote
JamniczaRodzina. Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 Dziekujemy i wszystkim smacznego życzymy Quote
Sarunia-Niunia Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [FONT=georgia]Pozdrawiamy Jamniczą Rodzinkę w tłusty czwartek i życzymy:[/FONT] Quote
Celina12 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Jamnikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Eluniaaaaaaaaaaaaaaaaaa Kotyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy wdzie wyśta som???? Quote
yunona Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Pewnie na ferie wyjechali na narty albo na deski :diabloti:. Hop ! Hoooooooooooop !!! Quote
JamniczaRodzina. Posted February 28, 2013 Author Posted February 28, 2013 Jesteśmy :evil_lol: , na nartach i desce nie jeździmy :) Ogarnęło nas zimowe lenistwo Zaraz nam każe wstawać :( Maleńka wyspałaś się? Quote
Sarunia-Niunia Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Hej Jamnicza Rodzinko:) Ależ fajne, leniuchowo-pościelowe fotki... Fajnie macie, odpoczywacie, śpicie, przeciągacie się... my podobnie, tylko u nas Max ostatnio przeciągać się nie może, a na dodatek mamcia nie pozwala Mu "uprawiać toalety"... Tylko się bidny zacznie myć, zaraz krzyk: Max nie wolno.... Max przestań... Mama zrobiła Mu chyba to samo, co mnie w tamtym roku - też wtedy na mnie ciciała i myć się nie mogłem... a później się okazało, że miałem tam coś i ni mam:shake::mad: Pozdrawiamy całą Fajową Rodzinkę:) Domyślający się i zawstydzony (za zachowania mamy) Nercio.... i cała reszta Quote
Recommended Posts