Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No nareszcie nasza wspaniała siódemka się pokazała!!!!:multi::multi::multi: Elu fantastyczne zdjątka, na fejsbuku jest w klubie jamnika na luzie konkurs na portrety jamniczych pociech, może wstawiłabyś swoje jak masz takie gotowce, ja też będę wstawiać :loveu:. Na fotelu to który łobuziak siedzi? Uważam, że świetna fota:loveu:

Posted

[quote name='yunona']No nareszcie nasza wspaniała siódemka się pokazała!!!!:multi::multi::multi: Elu fantastyczne zdjątka, na fejsbuku jest w klubie jamnika na luzie konkurs na portrety jamniczych pociech, może wstawiłabyś swoje jak masz takie gotowce, ja też będę wstawiać :loveu:. Na fotelu to który łobuziak siedzi? Uważam, że świetna fota:loveu:

To ja podam link jakby co bo:
https://www.facebook.com/groups/384842454918189/

Widzę że Pan Jamnik Maksymilian pełen wigoru, i popędzi z wiatrem w uszach i słupka pięknie stanie.

Posted

Eluniu, śliczne zdjęcia i jamnioreczki wspaniałe!!!
Ja Ich niestety nie odróżniam, ale tylko chylić czoło przed Tobą, za to ile szczęścia, spokoju i radości wyziera z oczek każdego z twoich Chłopaczków:loveu::loveu::loveu:!!!

Posted (edited)

Suuuuper ,suuuuper zdjęcia :loveu:
tyle rudego szczęścia :loveu:... ja się napatrzeć nie mogę....a każdy pycholek cudny! słodki! przekochany!... ło jej!!!!
Buziaki dla całej Wspaniałej LudzkoJamniczej rodzinki :buzi:
... wracam....i jeszcze raz.. i jeszcze... i jeszcze!....

Edited by anica
Posted

Ojej dziękujemy za tyle komplementów :D W związku z tym wstawiamy nowe foty z dzisiaj :) A Celinko nie czarny kotek, bo to jest kot na DT takim niepzewidzianym, to kot dziewczyny Maćka. Przygarnęła go w zimę z ulicy, wszedł za nią do bloku, pomieszkał około 4 miesięcy i okazało się że mama dziewczyny zaczęła się dusić i zabrało ją pogotowie, kazali kota usunąć z mieszkania i tak trafił do nas. Jest mniej więcej od maja. Niestety psy go tropią do dziś, koty go nie polubiły ale jakoś się trzyma :) Spaceruje, przychodzi na śniadanie po pracy :) Ma na imię Albert.

A to nasze jamniki :)

Amik

Gustaw

Gustaw i Tosia

Posted

No Alberciku-widzę,że musisz sobie dac radę w świecie jamników i tylko czarnych kotów...:evil_lol:...ja bardzo lubię takie tygryski,pręgowane....

Wrzosy....wrzosy-Elu wiesz jak u mnie-pod tulipanowcem ładnie wyglądają?Inne są mizerne-te w klombach....porobię fotki i pokażę...:loveu:

Ślicznie wyglądają we wrzosach-mam nadzieję,że dzielnie pomagają WAM....całuski ślemy...

Posted (edited)

Foty suuuper :loveu: oglądam... i mam wrażenie... że Jesteś fotografem?! :roll: :lol:...
naprawdę oglądam... oglądam... oglądam....
wszystko z przyjemnością ... wszystko...jak z obrazeczka...jak z bajki... napatrzeć się nie mogę!:cool2:
scenerja.. jamniki...kwiaty...ustawienia...:iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Edited by anica
Posted

Celinka ma kardiologa, reumatolożkę,psychologa, laryngologa a tu proszę .... dentyści :multi::loveu::diabloti: . Zaplułam monitor , autentycznie.:evil_lol:
Wylegiwanie się na łóżkach stały element pogody pod psem :diabloti:

Posted

No nie-Dentyści wymiatają.....super...hihihi....ciekawe jakby wyglądali w takich maciupich łóżeczkach krasnoludków z bajki Królewna Śnieżka-siedem jednakowych łóżeczek,ustawionych w rządku....