Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fajne ujęcie:loveu: - i po otwarciu drzwi jamnicza hałastra wpadnie do domu:mad::evil_lol::diabloti:
A to im doopki pomarzły i chcą się w ciepłych kocykach zakopać:loveu::multi:

Guest aniapiotrek
Posted

rewelacyjne zdjęcie, jeszcze nigdy nie widziałam tylu jamników razem:)

• 2 weeks later...
Posted

Isadora7 napisał(a):
parówki w legowiskach są booooskie :)
A filmik powinno się codziennie rano na dobry dzień oglądać

też tak uważam - a tu siódma potęga :)

• 1 month later...
Posted

Nowości wiosenne :D

Tolek to prawdziwy arystokrata, nie ma to jak poleżeć sobie na stercie dopiero co wypranych ubrań. Miękko, pachnie kwiatami no i do tego miska stoi na stole więc wszystko widać :)

Drugi jest Bazyli, który uwielbia wchodzić do poszewek :)

A to dzisiejsza fotka :)

W stadzie z nowych wieści niestety niezbyt dobre, Bazylowi dziś w nocy wypadł dysk. Myślałam że sie przeziębił więc wzięłam go na ręce i wyniosłam na dwór. Tam okazało się że po postawieniu na ziemi, przewrócił się :( Pojechaliśmy do naszego veta-czarodzieja od kręgosłupa który zaaplikował Bazylowi steryd i witaminę B, na razie jest lepiej, zobaczymy jak będzie jutro.

Posted

Zdjątka wymiatają, masz te modele.... i każdy inny łobuziak:loveu:. Zmartwiłaś mnie Bazylkiem ale będzie dobrze jak natychmiast reagowaliście. Harry dostawał Onsior (przeciwzapalny i przeciwbólowy niesterydowy przez ok. 4 tygodnie). Na razie jest ok. ale u Bazylka chyba jest poważniejsza sprawa. Bazyl nie daj się :p:lol:. Powiem moim żeby poczarowali :eviltong::evil_lol::lol:

Posted

zgadzam się z moimi przedmówczyniami ... zdjęcia - rewelacja !!!
a z Bazylim będzie wszystko dobrze .. jeśli Yunona mówi ,że poczarują :)
mizianka dla słodziaków..

Posted

Przepraszam że się nie odzywałam. Bazyl ma się o wiele wiele lepiej, już nie dostaje zastrzyków, w środę miał ostatni. Chodzi dobrze, biega, szczeka, poluje na koty, sępi o jadło przy obiedzie :) Dziękujemy za kciuki :)

Posted

JamniczaRodzina. napisał(a):
Przepraszam że się nie odzywałam. Bazyl ma się o wiele wiele lepiej, już nie dostaje zastrzyków, w środę miał ostatni. Chodzi dobrze, biega, szczeka, poluje na koty, sępi o jadło przy obiedzie :) Dziękujemy za kciuki :)

Uff.... czyli wszystko w jak najlepszym porządku:eviltong:....hihihi:multi::multi::multi:!!!

Posted

[quote name='JamniczaRodzina.']Przepraszam że się nie odzywałam. Bazyl ma się o wiele wiele lepiej, już nie dostaje zastrzyków, w środę miał ostatni. Chodzi dobrze, biega, szczeka, poluje na koty, sępi o jadło przy obiedzie :) Dziękujemy za kciuki :)

Ufff jak dobrze zę weszłam jak już OK. Bazyl Ty nie rozrabiaj więcej.
Czasem i ja mam tymczasowicza, może ktoś choćby wątek podniesie?
Koleś tak jak Sopelek za agresora został uznany i do schroniska po 3 dniach adopcji wygnany. Po 11 latach straciił dom, potem trzy dni adopcja i schron.

(klik w banerek)