Sarunia-Niunia Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/418371_3438979419835_1431012776_3278214_1580663978_n.jpg Eluś, dzięki Tobie, Twoim jamniorkom i temu zdjęciu uśmiechnęłam się głośno!!! SUPER!!! Quote
yunona Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Fajne ujęcie:loveu: - i po otwarciu drzwi jamnicza hałastra wpadnie do domu:mad::evil_lol::diabloti: A to im doopki pomarzły i chcą się w ciepłych kocykach zakopać:loveu::multi: Quote
JamniczaRodzina. Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 Tak Yunono hałastra wpada do chaty i myk pod kocyk. Akurat wszystkie się zleciały w jednym czasie bo naogół to 7 razy drzwi trza otwierać. Quote
anica Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 tak ja też uśmiechnęłam się głośno:loveu: szczęście do 7 potęgi :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Sarunia-Niunia Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 !!!Kiermasz dla Sopelka już otwarty!!! MIX-KIERMASZ dla leciwego jamniczka Sopelka do 12.03.2012r. do 21.00 Quote
Isadora7 Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='JamniczaRodzina.']Otwieraj bo użyjemy siły! Geeeeenialna fota Quote
Celina12 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Wowo ale fotka...zaraz mi się przypominają te doopki na stole pod oknem jak KTOŚ zadzwoni do drzwi.... Quote
Guest aniapiotrek Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 rewelacyjne zdjęcie, jeszcze nigdy nie widziałam tylu jamników razem:) Quote
anica Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Isadora7 napisał(a):parówki w legowiskach są booooskie :) A filmik powinno się codziennie rano na dobry dzień oglądać też tak uważam - a tu siódma potęga :) Quote
JamniczaRodzina. Posted April 21, 2012 Author Posted April 21, 2012 Nowości wiosenne :D Tolek to prawdziwy arystokrata, nie ma to jak poleżeć sobie na stercie dopiero co wypranych ubrań. Miękko, pachnie kwiatami no i do tego miska stoi na stole więc wszystko widać :) Drugi jest Bazyli, który uwielbia wchodzić do poszewek :) A to dzisiejsza fotka :) W stadzie z nowych wieści niestety niezbyt dobre, Bazylowi dziś w nocy wypadł dysk. Myślałam że sie przeziębił więc wzięłam go na ręce i wyniosłam na dwór. Tam okazało się że po postawieniu na ziemi, przewrócił się :( Pojechaliśmy do naszego veta-czarodzieja od kręgosłupa który zaaplikował Bazylowi steryd i witaminę B, na razie jest lepiej, zobaczymy jak będzie jutro. Quote
yunona Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Zdjątka wymiatają, masz te modele.... i każdy inny łobuziak:loveu:. Zmartwiłaś mnie Bazylkiem ale będzie dobrze jak natychmiast reagowaliście. Harry dostawał Onsior (przeciwzapalny i przeciwbólowy niesterydowy przez ok. 4 tygodnie). Na razie jest ok. ale u Bazylka chyba jest poważniejsza sprawa. Bazyl nie daj się :p:lol:. Powiem moim żeby poczarowali :eviltong::evil_lol::lol: Quote
Mika31 Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 trzymaj się Bazylku a zdjęcia wymiatają mój Kacperek też uwielbiał wchodzić w poszewki Quote
Sarunia-Niunia Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Zdjęcia jak zwykle super - Tolek na miękkim praniu wymiata:) - ślicznota z Niego:) Biedny Bazylek - trzymaj się Maluchu i wracaj do zdrówka!!! Quote
anica Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 zgadzam się z moimi przedmówczyniami ... zdjęcia - rewelacja !!! a z Bazylim będzie wszystko dobrze .. jeśli Yunona mówi ,że poczarują :) mizianka dla słodziaków.. Quote
yunona Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Nio, Eluńka odezwij się i pisz co z Bazylkiem, bo my tu pazury ze zmartwienia zjadłyśmy :shake: Quote
Sarunia-Niunia Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Elunia, nie trzymaj nas w niepewności - napisz co z Bazylkiem..... Quote
JamniczaRodzina. Posted April 27, 2012 Author Posted April 27, 2012 Przepraszam że się nie odzywałam. Bazyl ma się o wiele wiele lepiej, już nie dostaje zastrzyków, w środę miał ostatni. Chodzi dobrze, biega, szczeka, poluje na koty, sępi o jadło przy obiedzie :) Dziękujemy za kciuki :) Quote
Sarunia-Niunia Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 JamniczaRodzina. napisał(a):Przepraszam że się nie odzywałam. Bazyl ma się o wiele wiele lepiej, już nie dostaje zastrzyków, w środę miał ostatni. Chodzi dobrze, biega, szczeka, poluje na koty, sępi o jadło przy obiedzie :) Dziękujemy za kciuki :) Uff.... czyli wszystko w jak najlepszym porządku:eviltong:....hihihi:multi::multi::multi:!!! Quote
Isadora7 Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 [quote name='JamniczaRodzina.']Przepraszam że się nie odzywałam. Bazyl ma się o wiele wiele lepiej, już nie dostaje zastrzyków, w środę miał ostatni. Chodzi dobrze, biega, szczeka, poluje na koty, sępi o jadło przy obiedzie :) Dziękujemy za kciuki :) Ufff jak dobrze zę weszłam jak już OK. Bazyl Ty nie rozrabiaj więcej. Czasem i ja mam tymczasowicza, może ktoś choćby wątek podniesie? Koleś tak jak Sopelek za agresora został uznany i do schroniska po 3 dniach adopcji wygnany. Po 11 latach straciił dom, potem trzy dni adopcja i schron. (klik w banerek) Quote
yunona Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Super, że Bazylek wydobrzał i ma się lepiej, jak żebrze to znaczy , że zdrowy :loveu: Quote
Recommended Posts