Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

werenn napisał(a):
John Wayne nie ma piłeczki :-)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A co o mnie pacjent sobie pomyślał, kiedy ryknęłam śmiechem do monitora, to nawet nie chcę wiedzieć.

Posted

piekne zdjęcia
a ja zakupiłam na bazarku czarną pościel w białe i czerwone kwiaty (ale przewaga czarnego), no i teraz trzeba uważać, coby na Marcela nie usiąść, bo zlewa się zupełnie z kołdra i prześcieradłem :-)

Posted

Isadora7 napisał(a):
cudo jamniczy dywan to lepsze niż perskie dywany :):):)

Witam .
Jamniczy dywan jest piękny , ale ja mam perski i bardzo sobie chwalę :)

Posted

JamniczaRodzina. napisał(a):
Bianko one najgrzeczniejsze w porze snu.:lol:

Właściwie moje też są spokojne w porze snu i wtedy można im porobić zdjęcia. Ale ciągle śpiące jamniki są monotonne. Kiedy próbuję im robić fotki kiedy się bawią, widząc aparat wszystkie uciekają, odwracają mordki, albo wkładają kufy w obiektyw.
Nawet te zdjęcia Waszych jamniczków w kapeluszach, u mnie nie byłyby możliwe, bo zaraz by je zdjęły.
Widocznie nie umiem robić zdjęć, ani ich do nich zachęcić.
Podziwiam to z piłeczką zastygłą w ruchu. Jest tak świetne, że je skopiuję, a nie zamienię na link, warto na nie jeszcze raz popatrzeć :cool3:

Posted

jaanka napisał(a):
Witam .
Jamniczy dywan jest piękny , ale ja mam perski i bardzo sobie chwalę :)

Ja nie mam żadnego i też sobie chwalę :grin::grin::grin::grin:. Moje jamniki raczej wolą robić okłady z siebie niż dywan. I tak siedzę mając jedno po lewej, drugie po prawej a trzecie z tyłu. Czasem dość gorąco :):evil_lol:

• 1 month later...