Mika31 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 ja protestuje za słodkie te zdjęcia co wy robicie że one tak pozują?moje już by uciekły Quote
Isadora7 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Kto widzi różnicę? :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
yunona Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 No trochę inny kapelusz :eviltong: ale spojrzenie typowo kowbojskie.:evil_lol::evil_lol: Amik wie co robi, to mądrala jak reszta jamniorów:lol::loveu::multi: Quote
yunona Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 werenn napisał(a):John Wayne nie ma piłeczki :-) ha,ha,.........:megagrin::megagrin::megagrin::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Isadora7 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 werenn napisał(a):John Wayne nie ma piłeczki :-) Faktura za czyszczenie monitora leeeeeci... piłam kawę i prychnełam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bianka0 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 werenn napisał(a):John Wayne nie ma piłeczki :-) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A co o mnie pacjent sobie pomyślał, kiedy ryknęłam śmiechem do monitora, to nawet nie chcę wiedzieć. Quote
werenn Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 czy przewidziano nagrodę za znalezienie różnicy? Quote
Isadora7 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 werenn napisał(a):czy przewidziano nagrodę za znalezienie różnicy? Oczywiście... odcisk łapki Amika :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 werenn napisał(a):ale czy z piłeczką? Tak z piłeczką jak nagroda to po całości :) Quote
JamniczaRodzina. Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Nagroda-Osobiste spotkanie z mistrzem aktorstwa westernów Amikiem. Quote
Isadora7 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 cudo jamniczy dywan to lepsze niż perskie dywany :):):) Quote
werenn Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 piekne zdjęcia a ja zakupiłam na bazarku czarną pościel w białe i czerwone kwiaty (ale przewaga czarnego), no i teraz trzeba uważać, coby na Marcela nie usiąść, bo zlewa się zupełnie z kołdra i prześcieradłem :-) Quote
bianka0 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Jak to robicie że one są u Was takie spokojne. Takie grzeczne i pięknie pozują do zdjęć. Najpiękniejszy widok na świecie: DUŻA ILOŚĆ JAMNIKÓW. Quote
Mika31 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 zgadzam się z Bianką nie ma jak dużo jamników!!! Quote
JamniczaRodzina. Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Bianko one najgrzeczniejsze w porze snu.:lol: Quote
magenka1 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 cudne widoki bardzo mi się podobają :) Quote
jaanka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Isadora7 napisał(a):cudo jamniczy dywan to lepsze niż perskie dywany :):):) Witam . Jamniczy dywan jest piękny , ale ja mam perski i bardzo sobie chwalę :) Quote
bianka0 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 JamniczaRodzina. napisał(a):Bianko one najgrzeczniejsze w porze snu.:lol: Właściwie moje też są spokojne w porze snu i wtedy można im porobić zdjęcia. Ale ciągle śpiące jamniki są monotonne. Kiedy próbuję im robić fotki kiedy się bawią, widząc aparat wszystkie uciekają, odwracają mordki, albo wkładają kufy w obiektyw. Nawet te zdjęcia Waszych jamniczków w kapeluszach, u mnie nie byłyby możliwe, bo zaraz by je zdjęły. Widocznie nie umiem robić zdjęć, ani ich do nich zachęcić. Podziwiam to z piłeczką zastygłą w ruchu. Jest tak świetne, że je skopiuję, a nie zamienię na link, warto na nie jeszcze raz popatrzeć :cool3: Quote
Isadora7 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 jaanka napisał(a):Witam . Jamniczy dywan jest piękny , ale ja mam perski i bardzo sobie chwalę :) Ja nie mam żadnego i też sobie chwalę :grin::grin::grin::grin:. Moje jamniki raczej wolą robić okłady z siebie niż dywan. I tak siedzę mając jedno po lewej, drugie po prawej a trzecie z tyłu. Czasem dość gorąco :):evil_lol: Quote
jaanka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 okłady z perskiego też nie są mi obce i jeszcze wymagają ciągłej konwersacji :) Quote
santino Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 ***przepraszam za offa*** Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu DT dla Jaminisi: http://www.dogomania.pl/threads/2029...1#post16500171 SPRAWA PILNA!! Quote
Recommended Posts