Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:evil_lol: To nie jest budka. To jest materac zrobiony z legowiska które miało być nieprzemakalne i łatwe w utrzymaniu czystości a po upraniu okazało się że wnęterze nasiąknęło woda jak gąbka i legowisko przez tydzień nie chciało wyschnąć na słońcu. Zostało więc rozprute i babcia uszyła z tego materiału pokrowce na materac. Kubuś lubi norki i zrobił sobie z tego taką prowizoryczną budkę :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Witam JamnicząRodzinkę.
Trafiłam tu dosłownie przypadkiem, klikając Elu na Twój banerek z biedniusim pieskiem. Zaitrygowało mnie , że masz ciągle ten sam. I co??!!!
Trafiam na wątek z cudownymi metrami futra , pięknymi pysiami w różnych pozach i sytuacjach. No czegoś takiego jeszcze nie widziałam:crazyeye:. To jest cudowny wątek chyba najpiękniejszy na dogo i żeby kazdy tak wspaniale
wyglądał.
Jamolki przecudne:loveu:, zachowują się jak prawdziwe modele, nie mogę wyjść z podziwu. No i do tego śliczne kotki. Psiaczki widać, że maja cudownie, rozpieszczone i ręce pełne roboty do myziania. Cały czas uśmiecham się jak głupia, 3 bite godziny na jednym wątku ale warto było. Podziwiam Waszą rodzinkę za O G R O M N E serducha dla tych jamolków i kotków. Brak mi słow, żeby oddać choć część tego co czuję i chylę czoła za te wspaniałości :modla:.
Pozdrawiam Cię serdecznie i jamolki myziam....myziam.....myziam...................................................:glaszcze:

• 2 weeks later...
Posted

Isadorko ostatnio u nas było mało czasu ,jamniki mają się dobrze .Czują wiosenkę zaczynają kopać dołki :diabloti:.Narazie u nas jest trochę smutno :-(pochowaliśmy Teściową.Może wreszcie niedługo będę mogła się z Tobą spotkać.:multi:

Posted

JamniczaRodzina. napisał(a):
Isadorko ostatnio u nas było mało czasu ,jamniki mają się dobrze .Czują wiosenkę zaczynają kopać dołki :diabloti:.Narazie u nas jest trochę smutno :-(pochowaliśmy Teściową.Może wreszcie niedługo będę mogła się z Tobą spotkać.:multi:

To trzymajcie się i... odezwij się jak uznasz już za stosowne.

Posted

JamniczaRodzina. napisał(a):
:-(U nas ostatnio bardzo smutno.Wczoraj odszedł za TM mój ukochany kotek Maciuś.Obrażenia niestety były dużo gorsze niż wydawało się na początku.

Cokolwiek powiem... to tylko słowa...
Trzymaj się. :(:(:(:(

Posted

:-(:-(:-(Smutno bardzo smutno to był gadający kocurek.Teraz taka cisza bez niego.:-(Tym bardziej smutno ,że pięć latek temu wybawiłam go od śmierci.Miał zostać uśpiony z powodu niezidentyfikowanego obiektu w żołądku.

Posted

Dzień dobry Jamnicza Rodzinko. Tak tu pięknie i ... jamniczo. Cudne psie łebki. Przykro mi z powodu kotka :-(. Pozdrawiamy wszystkie trzy - Basia, Isia i ja. :lol:

Posted

Tak tak czekamy na nasze pięknościowe jamniorki, czy dużo dołków w ogrodzie? :eviltong: Harutek i Ferka na każdym spacerku kopią jak zawzięte, czekam kiedy mnie gospodarz domu opitoli :evil_lol:.
Pozdrawiamy Was serdecznie.:multi::multi::multi: