Zosia4 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 No właśnie - co tam u jamników ? Ciekawość nas zżera. Quote
Isadora7 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Celina12 napisał(a):Co tam u jamników??? Zosia4 napisał(a):No właśnie - co tam u jamników ? Ciekawość nas zżera. Też czekam :loveu::loveu::loveu: Quote
JamniczaRodzina. Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Witamy po małej nieobecności na naszym wątku :lol: Ostatnio odwiedził nas jeden z dogomaniackich Wujaszków :lol: Piotr, syn Celinki :loveu: Jego odwiedziny mam uwiecznione na fotce :) Piotrek też zrobił kilka zdjęć które wklejam bo są naprawdę bardzo ładne. U nas teraz jest brzydka pogoda więc jamniki i koty siedzą w domu. Gustawa nie oddamy :eviltong: Tu widać nową blokadę na szyi Tolka czyli puszkę aluminiową która nie pozwala przecissnąć mu się przez parkan. Quote
JamniczaRodzina. Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Jak spędzamy dzisiejszy dzień... Quote
JamniczaRodzina. Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 I coś o czym chyba nigdy nie pisalam a jest na porządku dziennym w jamniczej rodzinie czyli żucie ucha. Na początku robił tak tylko Kacper a teraz umie juz i Tolek. Wkłada do pyszczka ucho drugiego jamnika i żuje jak gumę. Quote
iwonamaj Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Cudne zdjęcia prześlicznych jamnisiów :loveu:. Mizianko dla wszystkich! Quote
AnkaG Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Ale gromada ... :crazyeye: Żucie ucha fajna zabawa. :evil_lol: Co też te psiury nie wymyślą. Quote
JamniczaRodzina. Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Gustaw Czarny Andrzej- biznesmen- zawsze z komórką Bazyli po kąpieli Gustaw dopadł wędzony ogon Quote
Celina12 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 :crazyeye:-nie widziałam jeszcze czegoś takiego...żucie ucha-dobre :diabloti: Gustawa dla Dumki!!!!!! Cudne fotki :loveu::loveu::loveu: Quote
Isadora7 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Sama radocha tyle jamniorów. Zdjęcia sliczności. Quote
Ola164 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Prześliczna ta cała gromadka! Wszystkie do zacałowania :loveu: Quote
danka1234 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Śliczne ,cudne,kochane i przeszczęśliwe jamnisiowe robaczki,moznaby na nie patrzeć bez końca. Quote
Kar0la Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Piękne foty. Jamnisie boskie. Mój Pimpciu też żuł ucho, ale własne, trzeba mu było je przytrzymać i ciumkał sobie. Quote
JamniczaRodzina. Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Jamniki ukradły poduszkę przy zmianie pościeli i zaczęły sie zabawiać. Kacper z Kubusiem. http://pl.youtube.com/watch?v=awOQu-ZDByQ Quote
Celina12 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Co One jeszcze wymyślą...:diabloti: :loveu::loveu:. Kocham te jamniki..Piotr zachwycony NIMI. Ciągle mnie pyta kiedy jedziemy:evil_lol::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Celina12 napisał(a):Co One jeszcze wymyślą...:diabloti: :loveu::loveu:. Kocham te jamniki..Piotr zachwycony NIMI. Ciągle mnie pyta kiedy jedziemy:evil_lol::evil_lol: No bo się nie da nie kochać :loveu::loveu::loveu: Quote
AnkaG Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Byłam u siostry i poznałam kota Tacosa. Pluszak - nie dość, że się dawał miętolić (a pierwszy raz mnie widział) to jeszcze spał ze mną :evil_lol: Głaski dla jamniorów. Quote
Celina12 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Co tu tak cicho-gdzie fotki moich ukochanych jamników??? Quote
JustynaM. Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 jejku jakie one wszystkie są cudne-wymiękłam!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Betbet Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 hahhaha filmik rewelacja.jak on sobie fajnie lezy na tych pleckach.a ogonek chodziiiiiiiiii:) Quote
JamniczaRodzina. Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Czas nadrobić zaległości na naszym wątku :evil_lol: Książę Tolek wraz ze swoją magiczną puszką którą ma zasze przy sobie podczas spacerów na dworzu. Puszka ta gasi jego szalone pomysły ucieczek na pole do siąsiada i na ulicę ponieważ dzięki niej nie może przecisnać się przez parkan. Po spacerze postanowił położyć się na zdjętych do prania firankach bo chyba według niego były trochę za czyste. Kubuś, Kacper i Bazyli szukają śladów intruza w jesiennej scenerii. Kolejna fotka księcia Tolka tym razem szpiegującego koty przez okno. Nie obyło się bez wygodnego kocyka który sam sobie wyciągnąl z koszyka. I tak leżał ze 2 godziny. Brykający wśród jesiennych liści Gustaw. Schowałam mu się za krzakami a on mnie szukał. Kiedy mnie zobaczył włączył 5 bieg i za 2 sekundy był już u mnie dlatego fotka trochę rozmazana ;) A to jest Tośka. Strasznie leniwa sucz która uwielbia wygrzewać się pod kołderką. Quote
JamniczaRodzina. Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Gustaw przyłapany na fotelu wraz ze swoją zabawką żabą która o dziwo jeszcze żyje ale niestety głosu już nie wydaje ;) Bazyli i Kacper którym musiało przyśnić się coś bardzo miłego po tych jesiennych spacerkach :) Tolek który stara się przypodobać kotu, dlatego ma taką pozę :) a teraz...wieczorny spacer i kąpiel :D Quote
danka1234 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 O matko alez cudne,słodkie robaczki:loveu: najcudowniejsze na świecie,możnaby na nie patrzec bez końca.:evil_lol: Quote
Isadora7 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Tyle jamniorów, każdy inny i każdy kochany :) Quote
Recommended Posts