Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Witamy po małej nieobecności na naszym wątku :lol: Ostatnio odwiedził nas jeden z dogomaniackich Wujaszków :lol: Piotr, syn Celinki :loveu: Jego odwiedziny mam uwiecznione na fotce :)
Piotrek też zrobił kilka zdjęć które wklejam bo są naprawdę bardzo ładne.
U nas teraz jest brzydka pogoda więc jamniki i koty siedzą w domu.

Gustawa nie oddamy :eviltong:

Tu widać nową blokadę na szyi Tolka czyli puszkę aluminiową która nie pozwala przecissnąć mu się przez parkan.

Posted

I coś o czym chyba nigdy nie pisalam a jest na porządku dziennym w jamniczej rodzinie czyli żucie ucha. Na początku robił tak tylko Kacper a teraz umie juz i Tolek. Wkłada do pyszczka ucho drugiego jamnika i żuje jak gumę.

Posted

Celina12 napisał(a):
Co One jeszcze wymyślą...:diabloti: :loveu::loveu:. Kocham te jamniki..Piotr zachwycony NIMI. Ciągle mnie pyta kiedy jedziemy:evil_lol::evil_lol:

No bo się nie da nie kochać :loveu::loveu::loveu:

Posted

Byłam u siostry i poznałam kota Tacosa. Pluszak - nie dość, że się dawał miętolić (a pierwszy raz mnie widział) to jeszcze spał ze mną :evil_lol:

Głaski dla jamniorów.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Czas nadrobić zaległości na naszym wątku :evil_lol:
Książę Tolek wraz ze swoją magiczną puszką którą ma zasze przy sobie podczas spacerów na dworzu. Puszka ta gasi jego szalone pomysły ucieczek na pole do siąsiada i na ulicę ponieważ dzięki niej nie może przecisnać się przez parkan. Po spacerze postanowił położyć się na zdjętych do prania firankach bo chyba według niego były trochę za czyste.

Kubuś, Kacper i Bazyli szukają śladów intruza w jesiennej scenerii.

Kolejna fotka księcia Tolka tym razem szpiegującego koty przez okno. Nie obyło się bez wygodnego kocyka który sam sobie wyciągnąl z koszyka. I tak leżał ze 2 godziny.

Brykający wśród jesiennych liści Gustaw. Schowałam mu się za krzakami a on mnie szukał. Kiedy mnie zobaczył włączył 5 bieg i za 2 sekundy był już u mnie dlatego fotka trochę rozmazana ;)

A to jest Tośka. Strasznie leniwa sucz która uwielbia wygrzewać się pod kołderką.

Posted

Gustaw przyłapany na fotelu wraz ze swoją zabawką żabą która o dziwo jeszcze żyje ale niestety głosu już nie wydaje ;)

Bazyli i Kacper którym musiało przyśnić się coś bardzo miłego po tych jesiennych spacerkach :)

Tolek który stara się przypodobać kotu, dlatego ma taką pozę :)

a teraz...wieczorny spacer i kąpiel :D