Isadora7 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Zosia4 napisał(a):To jest dla mnie NIEPOJĘTE !!! Tylko mam pytanie - czy one lubią sypiać w łóżku ? Łóżko to naturalne środowisko jamników:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zapewne słyszałaś ale przypomnę - Właściciele jamników dzielą sie na dwie grupy, na tych co śpią z jamnikami i na tych co się do tego nie przyznają. Quote
Zosia4 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 No fakt - to musi być fajne ale jak ich nie pomylić to już nie na moją głowę. Quote
Celina12 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Święte słowa-jamnik to narkotyk-kocham wszystkie pieski-i te małe i te duże....ale...JAMNIK-to jest TO!!!! Wchodzi na króciutkich łapinkach głęboko w serce i siedzi tam....cały świat kręci się wokół niego-robi minkę niewiniątka, smutaska a Ty lecisz osłodzić MU życie :loveu::loveu: Sarenka powoli zamienia się w jamnika....śpi tak jaki przystało na szanującego się JAMNIORA-pod kołderką, zakopuje kamyki, lata z patykami...:diabloti: Quote
olenka_f Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 kiedyś dawno, na jakimś wątku były zdjęcia jamniczków wszystkich na stole ja szukam tego zdjęcia od jakiegoś czasu i nie mogę znaleźć bądźcie dobrzy ludzie i dajcie znów, bo ja wszystkim znajomym gadam a zdjęcia na dowód nie mam :razz: Quote
JamniczaRodzina. Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 :multi:Witamy Cię Oleńko cieplutko.Postaramy się odszukać tą archiwalną fotkę,i wstawić na watek.Choć przyznaje że niema się czym zbytnio chwalić.:evil_lol: Quote
olenka_f Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 jest się czym chwalić ja o tym zdjęciu opowiadam i opowiadam ale bez niego to jakoś wierzyć nie chcą :evil_lol: Quote
JamniczaRodzina. Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Na specjalne zamówienie :diabloti: Quote
Talcott Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 To wielka prawda - że masz jednego Jamnika - i od razu chcesz więcej - ja mam już trzy - najgorzej latem - bo obydwa włażą całe!!! - pod kołdrę - i grzeją jak termofory!!! - ale widocznie po pewnym czasie serce Pańci albo Pańcia przybiera kształt Jamnika i zaczyna się myśleć o czwartym!! Quote
Isadora7 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Suto zastawiony stół "świetna wyżerka" Musze klonowanko swojego jamolka zrobić :) Quote
Talcott Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Moje dwa Jamnicze Ichmośice - w pewnym... wieku dla jedzonka gotowe sa stac na tylnych łapinach i nosem stracac miseczkę ze stołu!!! specjalnie stawiam żeby zapewnic rekreację Hi Hi!! A sobie widowisko!! Trzeci - jest jeszcze troszkę nieśmiały - ale mu przejdzie niebawem!!:loveu: Quote
olenka_f Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi: bardzo dziękuję cuda, cudeńka :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
katarzyna kuczewska Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 o jezzzu ile jamników na stole!!!!! ale sie usmiałam pozdrawiam serdecznie:) jamniki to wyjatkowe psiaki :) cale serce cala rodzina staje sie pod ich wplywem zajamniczona :) ja uwazam ze SĄ PSY I JAMNIKI!!!! Quote
JamniczaRodzina. Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Tak Kasiu to prawda że są Psy i Jamniki.Szkoda tylko, że niewszyscy są miłośnikami piesków.Ostatnio moim sąsiadom coraz częściej zaczyna przeszkadzać szczekanie moich psiaków(nierobią tego często)i aby ich odstraszyć zaczynają polewać ich wodą.Chyba małymi krokami szykuje się awanturka.:shake: Quote
Isadora7 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 JamniczaRodzina. napisał(a):Tak Kasiu to prawda że są Psy i Jamniki.Szkoda tylko, że niewszyscy są miłośnikami piesków.Ostatnio moim sąsiadom coraz częściej zaczyna przeszkadzać szczekanie moich psiaków(nierobią tego często)i aby ich odstraszyć zaczynają polewać ich wodą.Chyba małymi krokami szykuje się awanturka.:shake: Zapewne jakby za ścianą np okładali sie po głowie, albo maltretowali dzieci nie przeszkadzałoby. Ba mało tego siedzieliby jak myszki pod miotełką. Chyba że stałaby się tragedia, a tooo wtedy jakby media przybyły to zostaliby gwiazdami programu. Quote
katarzyna kuczewska Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 :shake::shake::shake: nie rozumiem takich ludzi :( niech sami sobie polejagłowe zimna woda;) Quote
JamniczaRodzina. Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Masz rację Kasiu .Ale ja narazie bacznie się przyglądam:cool1:czasami gdy pracuje w ogrodzie jestem za jakimś krzaczorem i sąsiedzi mnie wtedy niewidzą narazie czekam na dalszy rozwój sytuacji.A ja mam na nich pare haczyków:cool3:Wolność Tomku w swoim domku. Quote
katarzyna kuczewska Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 są ludzie i... no właśnie :shake::shake::shake: ja gdybym miała za sąsiadów 5 jamników , to pewnie stalbym caly czas przy plocie i je podgladała:) obawiam sie ze wtedy byscie wytoczyli mi sprawe za natręctwo heheheh Quote
JamniczaRodzina. Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Nie niebyło by tak żle,było by by nam niezmiernie miło ,że ktoś obserwuje życie jamniczego stadka:evil_lol: Quote
katarzyna kuczewska Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 heheh ojj to moze zaproponujemy sasiadom zamiane\ przeprowadzke do Szczecina a ja wskocze na miejsce sasiadów i bede patrzec patrzec i dokarmiac, głaskac :) Quote
JamniczaRodzina. Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Może lepiej wyslijmy ich na księżyc,albo na bezludną wyspę.Tam nikt niebędzie im przeszkadzał.:cool3: Quote
Kar0la Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 JamniczaRodzina. napisał(a):Może lepiej wyslijmy ich na księżyc,albo na bezludną wyspę.Tam nikt niebędzie im przeszkadzał.:cool3: Popieram.:diabloti: Ja dorzucę jeszcze swoich sąsiadów. :evil_lol::evil_lol: Zdjęcia jak zwykle boskie. :loveu: Ech. Jak ja tęsknię za jamnikiem. :-( Quote
Isadora7 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 JamniczaRodzina. napisał(a):Może lepiej wyslijmy ich na księżyc,albo na bezludną wyspę.Tam nikt niebędzie im przeszkadzał.:cool3: Księżyc odpada, zapaskudza i nie będzie można spędzać romantycznych nocy w świetle księżyca. Proponuję okolice "Trójkąta Bermudzkiego". Quote
Celina12 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Sąsiadów...na bezludną wyspę.... NA stole brak jednego!!!!!! Nie wiem którego ale brak :diabloti: RodzinkaJamnicza to wspaniali LUDZIE....ciepli, kochani....mam szczęście ,że ICH znam....:loveu::loveu:...muszę jeszcze tylko jamniorki wyściskać...:loveu: Quote
JamniczaRodzina. Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 No właśnie Celinko kiedy to nastąpi?Już ponad rok na Ciebie czekamy.:lol: Quote
JamniczaRodzina. Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Mamy nadzieję że nastąpi to niebawem.:loveu: Quote
Recommended Posts