Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zosia4 napisał(a):
To jest dla mnie NIEPOJĘTE !!!

Tylko mam pytanie - czy one lubią sypiać w łóżku ?

Łóżko to naturalne środowisko jamników:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Zapewne słyszałaś ale przypomnę - Właściciele jamników dzielą sie na dwie grupy, na tych co śpią z jamnikami i na tych co się do tego nie przyznają.

Posted

Święte słowa-jamnik to narkotyk-kocham wszystkie pieski-i te małe i te duże....ale...JAMNIK-to jest TO!!!!

Wchodzi na króciutkich łapinkach głęboko w serce i siedzi tam....cały świat kręci się wokół niego-robi minkę niewiniątka, smutaska a Ty lecisz osłodzić MU życie :loveu::loveu:

Sarenka powoli zamienia się w jamnika....śpi tak jaki przystało na szanującego się JAMNIORA-pod kołderką, zakopuje kamyki, lata z patykami...:diabloti:

Posted

kiedyś dawno, na jakimś wątku były zdjęcia jamniczków wszystkich na stole ja szukam tego zdjęcia od jakiegoś czasu i nie mogę znaleźć
bądźcie dobrzy ludzie i dajcie znów, bo ja wszystkim znajomym gadam a zdjęcia na dowód nie mam :razz:

Posted

To wielka prawda - że masz jednego Jamnika - i od razu chcesz więcej - ja mam już trzy - najgorzej latem - bo obydwa włażą całe!!! - pod kołdrę - i grzeją jak termofory!!! - ale widocznie po pewnym czasie serce Pańci albo Pańcia przybiera kształt Jamnika i zaczyna się myśleć o czwartym!!

Posted

Moje dwa Jamnicze Ichmośice - w pewnym... wieku dla jedzonka gotowe sa stac na tylnych łapinach i nosem stracac miseczkę ze stołu!!! specjalnie stawiam żeby zapewnic rekreację Hi Hi!! A sobie widowisko!! Trzeci - jest jeszcze troszkę nieśmiały - ale mu przejdzie niebawem!!:loveu:

Posted

Tak Kasiu to prawda że są Psy i Jamniki.Szkoda tylko, że niewszyscy są miłośnikami piesków.Ostatnio moim sąsiadom coraz częściej zaczyna przeszkadzać szczekanie moich psiaków(nierobią tego często)i aby ich odstraszyć zaczynają polewać ich wodą.Chyba małymi krokami szykuje się awanturka.:shake:

Posted

JamniczaRodzina. napisał(a):
Tak Kasiu to prawda że są Psy i Jamniki.Szkoda tylko, że niewszyscy są miłośnikami piesków.Ostatnio moim sąsiadom coraz częściej zaczyna przeszkadzać szczekanie moich psiaków(nierobią tego często)i aby ich odstraszyć zaczynają polewać ich wodą.Chyba małymi krokami szykuje się awanturka.:shake:

Zapewne jakby za ścianą np okładali sie po głowie, albo maltretowali dzieci nie przeszkadzałoby. Ba mało tego siedzieliby jak myszki pod miotełką. Chyba że stałaby się tragedia, a tooo wtedy jakby media przybyły to zostaliby gwiazdami programu.

Posted

Masz rację Kasiu .Ale ja narazie bacznie się przyglądam:cool1:czasami gdy pracuje w ogrodzie jestem za jakimś krzaczorem i sąsiedzi mnie wtedy niewidzą narazie czekam na dalszy rozwój sytuacji.A ja mam na nich pare haczyków:cool3:Wolność Tomku w swoim domku.

Posted

Może lepiej wyslijmy ich na księżyc,albo na bezludną wyspę.Tam nikt niebędzie im przeszkadzał.:cool3:

Popieram.:diabloti: Ja dorzucę jeszcze swoich sąsiadów. :evil_lol::evil_lol:

Zdjęcia jak zwykle boskie. :loveu: Ech. Jak ja tęsknię za jamnikiem. :-(

Posted

Może lepiej wyslijmy ich na księżyc,albo na bezludną wyspę.Tam nikt niebędzie im przeszkadzał.:cool3:

Księżyc odpada, zapaskudza i nie będzie można spędzać romantycznych nocy w świetle księżyca. Proponuję okolice "Trójkąta Bermudzkiego".

Posted

Sąsiadów...na bezludną wyspę....

NA stole brak jednego!!!!!! Nie wiem którego ale brak :diabloti:

RodzinkaJamnicza to wspaniali LUDZIE....ciepli, kochani....mam szczęście ,że ICH znam....:loveu::loveu:...muszę jeszcze tylko jamniorki wyściskać...:loveu: