Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Toluś coś Ty zrobił sobie w tą łapinkę...:shake:.

Mojego Bemolka trzeba było tez otumanić głupim jasiem-za nic wświecie nie pozwolił sobie prześwietlenia zrobić...pobrać krwi...:shake:

Trzymamy kciuki za Ciebie Kolego....i przesyłamy całuski.

Posted

Wstawimy fotki spokojnie tylko narazie jest martwa cisza ponieważ sypie śnieg widmo który znika :evil_lol:
Tolek w niedzielę wieczorem cudownie ozdrowiał :multi: W poniedziałek był u nas zaprzyjaźniony weterynarz i stwierdził że Tolek jest mieszanką jamnika i amstafka czyli jest jamstaffem :diabloti:

Posted

[quote name='JamniczaRodzina.']Wstawimy fotki spokojnie tylko narazie jest martwa cisza ponieważ sypie śnieg widmo który znika :evil_lol:
Tolek w niedzielę wieczorem cudownie ozdrowiał :multi: W poniedziałek był u nas zaprzyjaźniony weterynarz i stwierdził że Tolek jest mieszanką jamnika i amstafka czyli jest jamstaffem :diabloti:

To chyba najbardziej wybuchowa i odlotowa mieszanka z możliwych :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Kacper nie lubi i chciałby wyskakiwac z wanny. Czarny został przechwycony zaraz po powrocie ze dworu ponieważ oszalał ze względu na sezon cieczkowy. Tośka jest bardzo grzeczna, Tolek i Bazyli podobnie. Gustaw ma anielską cierpliwość i stoi grzecznie namydlony :lol:
A jak Wasze jamniki? Lubią się kąpać?

Posted

Kurcze tyle jamoli, ale radocha. No właśnie jak one na kąpiel się zapatrują? Mojego poprzedniego jamola musiałam trzymać przy pomocy 4 muskularnych :), natomiast Rambo uwielbia.

Posted

[quote name='JamniczaRodzina.']Super :lol: mam nadzieję że wstawisz fotki z kąpieli Tobiasza :diabloti:

wstawię, wstawię, zapraszam jutro ;)

dobranoc:loveu: