Kar0la Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 JamniczaRodzina. napisał(a):Oj tak zdjęcie na parapecie fajne,ale mnie przestalo już cieszyć:shake:Jest to okno kuchenne,ciągle wymazane .No ale coż zrobić ,jamniki gorą.:cool3: U mnie drzwi balkonowe ciągle wymazane nosami.:p Quote
Celina12 Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 No Boskie...Kubuś na stole...:evil_lol::evil_lol:-a jak sie intruz pojawia to co wtedy-szczekanie co wlezie???:diabloti: Piękności Kochane!!!!:loveu: Quote
taxelina Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Wtedy to tylko nie zazdroscic szczekania tylu jamniczkow :D Quote
Roxana Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Śliczności :loveu: Ja już sobie wyobrażam jakie decybele po domu hulają kiedy takie stado zaczyna szczekać :lol: U mnie, moja czwórka jak zacznie dudnić to szyby dzwonią a u Was to dopiero jest jazda... Pozdrawiam :loveu: Quote
JamniczaRodzina. Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Oj fakt ,jak wszyscy naraz zaczną dziamgać to trudno wytrzymać.KarOla u nas szybki balkonowe też wymazane z z obydwu stron równiutko.:shake: Quote
Celina12 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 A gdzie zdjęcia moich jamników z Warszawy???? Quote
JamniczaRodzina. Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Będą będą fotki,jamniki dzisiaj wzięły kąpiel żeby mogły pozować do zdjęć.;) Quote
Roxana Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Kochani: Gdy pierwsza Gwiazdka na niebie zabłyśnie, niech Was Aniołek ode mnie uściśnie i przekaże najserdeczniejsze życzenia- Wesołych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego 2008 Roku! Życzy Wam Roxana z całą swoją rodzinką Quote
Celina12 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Pokój na ziemi ludziom, a w niebie cisza gwiazd, grają anieli, świat się chlebem dzieli. Świat ma dziś świąteczny blask… ...życzy Celina z rodzinką i z jamnikami Quote
Matusz Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Zdrowych, pogodnych a przede wszystkim Radosnych Świąt Bożego Narodzenia! życzy Mateusz i Tobiasz Quote
JamniczaRodzina. Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Bardzo dziękujemy za życzenia i tego samego Wam Kochani życzymy. Quote
AMIŚKA Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [FONT=Arial Black]ZDROWYCH I POGODNYCH ŚWIĄT[/FONT] [FONT=Arial Black]ŻYCZĄ AMIŚKA[/FONT] [FONT=Arial Black]I JAMNICZKI MURKA, AMKA I SASANKA[/FONT] [FONT=Arial Black]I KOCICZKA MIŁKA[/FONT] __________________ Quote
JamniczaRodzina. Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 Tolek czytał z Panem Harrego Pottera :oops: Nie ma to jak kawka pod choinką :lol: Quote
JamniczaRodzina. Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 W świątecznych pieleszach... Gustek w świątecznym wdzianku Tolek wygląda na Świętego Mikołaja Quote
taxelina Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 O milo ze nowe fotki :) Ja zgram nasze z wizyty u Loniego wczoraj :D Quote
Roxana Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Ślicznotki się pokazały :multi: Jakież one wszystkie cudne :loveu: Quote
Celina12 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Moje Cudeńka Kochane...jak się Tolkowi podobała lektura???? Co Mikołaj przyniósł Metrowcom???? Quote
Roxana Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Szczęścia, co radość daje, miłość, co niesie pokój, zdrowia, co rodzi wytrwałość, wiary, co nadzieje prowadzi, dni wypełnionych do końca, nowych wschodów słońca i niech więcej takich rzeczy Nowy Rok Wam użyczy! Nowy Rok - to zwykło się mawiać - dobra okazja do tego, by się zmienić. Ja jednak pragnę Wam życzyć, abyście nadal pozostawali sobą. Nie pozwólcie zniszczyć w sobie tego, co Was wyróżnia w tłumie. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM 2008 ROKU!!! Quote
Recommended Posts